Bedste, billige løbetidsbukser til hunde

Når din hund kommer i løbetid - måske er den det allerede - så kan det være en god ide at købe et par løbetidsbukser, så du undgår at der kommer blod på tæppet. Nogle er fortalere for løbetidsbukser mens andre ikke synes det modsatte. Hvem har ret er ikke til at sige. Jeg mener selv, at det sagtens kan være en god ide.

Løbetidsbukser er relativt billige, og jeg vil mene, at de fleste af dem, man kan købe i butikkerne, er gode nok. Det, der er vigtigt at have med i tankerne, når man køber den slags hundetøj, er efter min overbevisning følgende:

Opdatering

Jeg vil gerne anbefale PetDreams.dk, hvis du er på udkig efter billige hundeartikler :)

Kig ikke efter prisen - i hvert fald ikke i første omgang. Find ud af, hvad der er mest behageligt for din hund. Dette bør altid være første prioritet. Kan hunden ikke døje at have dem på - eller sagt på en anden måde: føler din hund bare den mindste irritation ved at have løbetidsbukserne på, så kan du næsten også være sikker på, at den vil skabe sig, og hvis den kan, vil den komme ud af bukserne på ingen tid.

Hvilket bringer mig videre til næste vigtige punkt: Sørg for, at hunden ikke kan tage bukserne af. Hunde er mere end kompetente til at bide den slags ting i stykker eller af. Så glem i øvrigt også alt om at se løbetidsbukser selv. Min kæreste har prøvet det, og det var ikke en succes :) Den intelligente og stædige tæve fik revet sig “fri” på rekordtid. Så sørg for, at de sidder ordentligt fast, men altså uden, at det generer.

Effektivitet er næste punkt. Det er klart, at du ikke skal købe noget, der er lavet af tyndt stof. Sørg for at det er kvalitet, du har med at gøre. Spørg andre folk på nettet. Der findes masser af gode hundedebatter, hvor du kan hente hjælp. Du kan få anbefalinger i stride strømme. At du giver en 50′er mere eller mindre for løbetidsbukser burde altså ikke standse dig i dit køb. Det er trods alt relativt billige hundeartikler, der er tale om her. Alle hunde fortjener det bedste, og dette er altså ikke et område, hvor du behøver at spare.

Her til sidst vil jeg da spørge dig, om du kender til nogle gode hundebukser - gode mærker, gode butikker, der sælger, osv. Jeg hører hjertens gerne fra dig, da vores egen tæve snart kommer i løbetid. Ja - der er ikke lang tid til endnu, og når det kommer, står vi lige som mange andre over for et valg om, hvad vi skal købe til hende. Vi har i hvert fald besluttet, at hun skal have sig sådan et par, uanset hvad.

2 tanker om "Bedste, billige løbetidsbukser til hunde"

  1. Jan, redaktør Forfatter

    Hej Betina

    Tusind tak for din anbefaling. Vores hunds løbetid er lige rundt om hjørnet, så jeg skal helt sikkert tage et kig på smileydog.dk :)

    Takker!

    Vh. Jan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.