Loftventilator med fjernbetjening - Billige ventilatorer til loft

Når heden spreder sig til det danske land, er der intet bedre end en loftventilator med fjernbetjening. Tænk sig at kunne styre den kølige luft med få tryk på en fjernbetjening. Det er den ultimative ventilation, hvis du spørger mig.

Jeg hader det bare, når varmen bliver for meget. Det hjælper ikke noget at åbne vinduerne. Tværtimod, så gør det indeklimaet endnu værre, medmindre der selvfølgelig er en dejlig brise, som kan sive ind og køle kroppen ned til en nogenlunde udholdelig temperatur. Næ - en loftventilator med fjernbetjening er et must for mig, når sommerheden er over det danske land. Bor du i de varme lande, så er det absolut et must. Ellers går det sgu galt.

En af mine bedste venner har en loftventilator med fjernbetjening, og dengang vi stede max med computerspil i sommervarmen, var det bare lækkert at kunne kontrollere ventilatorens dejlige befriende luft hen imod dér, hvor vi sad. Det er cool.

Desværre kan jeg ikke huske, hvor sådan nogle fjernbetjente loftventilatorer kan købes. Vores blev købt på tilbud i et supermarked - så dér kan man jo altid tage et kig, for når det bliver rigtig varmt, så ved “butikkerne” jo, hvad det er, der sælger.

Kender du selv nogle gode steder med billige ventilatorer til loftet, som kan kontrolleres med en fjernbetjening, må du lige sige til. Der findes sikkert mange gode steder, hvor man kan købe dem billigt på tilbud.

På forhånd tak.

Se også ventilator til udluftning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.