Loppemarked - Find det nærmeste kræmmermarked i Danmark

God oversigt over loppemarkeder, kræmmermarkeder og legetøjsmarkeder rundt om i Danmark. Lær også et godt til, der kan hjælpe dig med at få mere for dine penge, når du handler på et loppemarked.

Hermed en kort artikel med henvisning til en rigtig god oversigt over loppemarkeder eller kræmmermarkeder, som de også kaldes.

Jeg har aldrig rigtig overvejet at søge efter et loppemarked på nettet. Det hænger nok sammen med, at jeg synes, loppemarkeder er noget “gammelt” noget, og dermed passer det bare i min optik ikke sammen med noget, man kan finde online. Men det kan man altså.

Markedskalenderen.dk - oversigt over markeder

Tag et smut forbi Markedskalenderen.dk, hvis du søger efter et marked i din by. De folk, der holder kræmmermarkeder, loppemarkeder og legetøjsmarkeder, kan gå ind på siden og oprette sig. Der kommer dato, klokkeslæt og adresse for hver annonce, samt en kort beskrivelse, så du kan læse, om det er et marked, der falder i din interesse. Det er ret smart.

Tip: Få mere for pengene på loppemarkeder

Inden du tager afsted, så sørg for at have godt med penge, og sørg for, at du har småpenge og forskellige pengesedler (50′er, 100 kr., 200 kr., 500 kr. og 1.000 kr.) Ydermere skal du sørge for at placere pengene i forskellige lommer, og du skal vide i hvilken den og den seddel eller mønt befinder sig.

Prut om prisen

Lad os sige, at du vil købe en sovesofa, som koster 200 kr. Du står foran sælgeren, og foreslår at give 100 kr.

Sælger siger så: “Arh, så lad os mødes på halvvejen. Du får sofaen for 150 kr.” Det er en meget normal situation. Men i det øjeblik han forlanger 150 kr., tager du en hundredekroneseddel op af lommen og siger: “Ved du hvad, jeg har faktisk kun de her 100 kr. tilbage. Hvad siger du til dét?”

Sådan gør du en god handel. Det virker! Og hvis sælgeren nu ikke vil af med varen til den pris, så kan du evt. fortælle ham, at du så lige vil hæve nogle penge eller hente nogle i bilen.

God fornøjelse

Næste gang du kommer på et kræmmermarked, så kan du prøve dig med ovenstående “trick”. Hvis du afprøver det, vil jeg da gerne høre fra dig om, hvorvidt det har virket. Har du ellers noget at tilføje i relation til denne artikel, er du velkommen til at skrive herunder i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.