Louis Vuitton - solbriller med stil

Sommeren får folk til at tage solbrillerne frem - ikke mindst for at beskytte øjnene mod solstrålerne, men også for at give det der cool look. Solbriller har altid været ækvivalent med coolness, og skal du være 100 % klar til sommeren, så er Louis Vuitton-solbriller helt sikker et solbrille-mærke, som mange favoriserer.

Louis Vuitton er nok mest kendt for deres tasker, men deres solbriller og andet tøj og accessories regnes for at være mindst lige så eksklusive. Selvom Louis Vuitton-solbriller er noget, som mange gerne vil eje, så er det et faktum, at rigtig få mennesker ejer et par. Og grunden er simpel: De er langt fra billige. Der er tale om et virkelig dyrt mærke, men kvaliteten og designet er så også helt i top.

Der er nok kun - af hvad jeg har set - en håndfuld danske online shops, som forhandler Louis Vuitton-solbriller, så skal du gøre dig forhåbninger om at finde dig et par, skal du nok se dig omkring hos udenlandske shops, men du kan også tage et kig ind på nogle af de hjemmesider, som har med salg af bruge ting at gøre. Rebuy.dk og Trendsales.dk er nogle af dem, som ofte har fede mode-ting.

Kender du nogle gode shops derude, som sælger Louis Vuitton-solbriller til billige priser (så billigt, det nu kan gøres), så må du meget gerne bruge et par sekunder på at skrive en kommentar herunder.

3 tanker om "Louis Vuitton - solbriller med stil"

  1. Jan, redaktør Forfatter

    Hej Charlotte

    Ej, er det rigtigt? :( Hvor underligt. Jeg var ellers sikker på, at jeg havde fundet et par andre butikker, der solgte Louis Vuitton. Hm…

    Tusind tak for din kommentar. Så blev jeg da det klogere. Hvor pineligt. Så er Rebuy, Trendsales, DBA, Papkassen osv. jo faktisk de eneste gode alternativer (hvis man vil købe brugt), medmindre man vil gå efter andre mærker, der ligner.

    Det er nogle fine shops, du har anbefalet. Tusind tak for det :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.