Fjern lugt fra sko med en lugtfjerner til sko

Løsningen på den forfærdelige stank, der kan opstå, når du har trådt rundt i dine sko lidt for lang tid - og måske endda med bare tæer - er ganske simpel. Du skal have en effektiv lugtfjerner til sko. Men hvilken lugtfjerner til sko er mest effektivt, og hvad koster det?

Bambuskul fjerner lugt fra sko

Hos Houseofcoal.dk kan du købe lugtfjernere, der er baseret på bambuskul. Det er en bambus-pude, du putter i skoen, og denne skulle eftersigende fjerne stanken effektivt. Den er blevet testet hos iFORM, Ekstra Bladet og Magasinet Woman, men jeg har ikke kunnet finde nogen som helst test på nettet. Hvis du har læst om en af disse tests, må du meget gerne lægge en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden med en henvisning.

Gode, forebyggende råd

Hvis du vil undgå, at dit fodtøj kommer til at stinke, skal du huske at lufte fodtøjet - oftere. Er du en af dem, der går med sko indendørs, og undrer dig over, at de begynder at lugte, ja så ved du, hvad problemet er. Hvis du har mulighed for at stille skoene (ikke i overført betydning :) ) udenfor, så gør også det, så de kan blive luftet. Undgå generelt at gå med dem i for lang tid ad gangen. Det er især om sommeren, hvor problemet kan være slemmest. Og har du generelt sure tæer, så husk sokkerne næste gang, og tjek hos din læge, om det måske ikke skyldes fodsvamp eller andet.

Anbefalinger fra læserne

Kan du anbefale en god lugtfjerner til sko, hører jeg gerne fra dig. Læg endelig en kommentar nederst på siden. Jeg hører også, at de findes i spray - og her går jeg ikke ud fra, at der bliver brugt bambuskul eller andet lignende, men jeg er ikke sikker.

Giv dit besyv med, og på forhånd tak!

4 tanker om "Fjern lugt fra sko med en lugtfjerner til sko"

  1. Kasper

    Prøv den lugtfjerner der hedder Biospray, den bliver vist nok solgt i sportsforretninger, og er lige testet af I Form, har lige læst om den i det nye magasin der lige er udkommet.
    Man kan læse mere på https://www.biospray.dk

    Det virker ihvertilfælde for mig:-D

  2. Jensen

    Hvorfor laver du en artikel om lugtfjerner til sko? Du har ikke laver det mindste research og du ved ikke et pluk om emnet. Dit indlæg er ren tomgangssnak og varm luft. - Få dig dog et liv mand.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.