Lysterapilampe til behandling af nedtrykthed og depression

Læs om lysterapilamper her. Find også et godt lysterapilampe-tilbud, til en billig pris. Og mener du, at du har symptomer på depression, kan du prøve denne depressionstest.

Lysterapilamper er billige i forhold til antidepressionsmedicin, og så er det meget sundere for både krop og sind. Vi lever i et samfund, hvor selv en lille nedtur bliver betegnet som en depression. Mange vil hellere tage den hurtige udvej og medicinere sig med de såkaldte lykkepiller. Hvis det står slemt til, så kan det være den rigtige vej mod et bedre mentalt helbred, men der findes “alternativer”, som faktisk er sundere.

Lysterapi - Derfor har vi brug for lys

En lysterapilampe udsender et klart og stærkt lys, som vi mennesker har brug for. Om vinteren er dagene korte, og derfor får vi ikke nok lys. Lys er vigtigt for vores humør, og får vi ikke nok, falder humøret. Derfor er en lysterapi lampe en god investering for dig, der hører blandt de ca. 5 procent danskere, som er vinterdeprimeret.

Dyrt men billigt i længden

Lysterapi-lamper eller lysterapikasser er ikke billige som sådan, men i længden er det en billigere og 100 procent bedre løsning end medicin. Med det sagt, så kan disse to ting også supplere hinanden, hvis situationen altså er slem.

Formålet med terapilamperne er, at du får den nødvendige lys. Men har du ikke råd lige på nuværende tidspunkt, kan du alternativt gøre det, at du husker at gå en tur hver dag, mens der er sollys. Om vinteren er der ikke dagslys i særligt mange timer - så her især skal du finde det rigtige tidspunkt at gå udenfor, hvorimod det om sommeren er lidt nemmere, da dagstimerne er længere.

Jeg vil gerne anbefale produktet Litebook. Du kan læse meget mere på deres hjemmeside. Litebook kan købes i blandt andet Matas.

Kan du anbefale nogle relaterede produkter, er du meget velkommen til at kommentere herunder i feltet, hvor du kan skrive helt anonymt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.