Kategoriarkiv: Magasiner og aviser

Læs om forskellige tidsskrifter, magasiner samt aviser her. Tilbud og priser på ugeblade, månedsblade og magasiner i forskellige afarter. Se også abonnementer. Mangler du noget at læse og vil du finde det til billige priser online på nettet eller bare ude i danske butikker. Eller mangler du bare inspiration til gode aviser og magasiner, så læs med i denne kategori.

Abonnement på Illustreret Videnskab Historie - Super tilbud med valgfri gave

Jeg har selv læst Illustreret Videnskab siden jeg var lille. I dag er jeg en fuldvoksen mand i starten af 30′erne, og jeg elsker stadig dette magasin. Dog er det lang tid siden, jeg har abonneret på det, og da jeg har tænkt mig at abonnere på det igen, ville jeg lige dele et tilbud, jeg netop har fundet på et Illustreret Videnskab Historie-abonnement, hvor du selv kan vælge en valgfri gave.

Få 2 numre af Illustreret Videnskab Historie + ZeniQ-vejrstation, Hasaki grillknive eller The War DVD boks og Advance outdoor rygsæk for kun 39,50 kr. + 29,50 kr. i porto og eksp.

OBS: Nu kan selvfølgelig også vælge at abonnere på flere numre (6 numre). Det gør jeg nok. Jeg ser ingen pointe i at abonnere på 2, når jeg jo ved, hvad jeg får, og alligevel gerne vil have dette Illustreret Videnskab Historie-abonnement.

Jeg synes selv, det er et super-godt tilbud. Jeg ved ikke lige, hvad jeg skal vælge som gave, men overvejer stærkt grillknivene, da jeg er rimelig glad for at hygge mig ude i haven med grillen :)

Hvad vælger du?

Sjovt at læse de gamle blade

Efter at have kigget lidt på dette abonnement på Illustreret Videnskab Historie kan jeg ikke lade være med at tænke tilbage på alle de gamle blade, og hvor meget sjov jeg har haft af at genlæse dem flere år efter.

De ligger alle sammen hos mine forældre, og når jeg besøger dem, kan jeg godt få tiden til at gå med at kigge de gamle magasiner igennem for at se, hvad der er blevet “forudsagt”. At de første hoteller på Månen kommer i 2050 - eller var det tidligere? Ja og den slags.

Det er lidt pudsigt at læse, for der er overraskende nok rigtig mange ting, som der er blevet snakket og “forudset”, som ikke er blevet til noget i dag.

Men sådan er det jo. Det kan man ikke sige så meget til, og vi kan jo ikke altid spå fremtiden :)