Mange kommentarer til depressionstesten

Jeg er meget overrasket over, at så mange har lagt en kommentar i InfoBlogs artikel om depressionstest. Og selvom jeg er ret sikker på, at dem, der har kommenteret, ikke er tilbagevendende gæster, så vil jeg alligevel gerne sige tak for kommentarerne.

Jeg synes det er flot, at så mange har prøvet depressionstesten og på ærlig vis har delt resultatet. Det er ikke alle og en hver, der tør dele et resultat.

Alle, der har kommenteret, har haft en høj pointscore. Jo højere score, jo mere sandsynlighed er der for, at personen har en depression. Der er en enkelt, som har scoret toppoint, dvs 60 point. Uden at være læge, vil jeg mene, at hvis man har en så høj pointscore, er man uden tvivl deprimeret.

Dette var blot et hurtigt indlæg for at sige tak til de af jer, der har haft mod til først og fremmest at tage denne depressionstest, men mest af alt, fordi I har haft modet til at dele resultatet. Det er rigtig flot!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.