Billige marguerit-smykker - Priser, der rykker!

Marguerit-smykker er meget populære i Danmark; selv Dronningen bærer dem, har min kæreste lige fortalt. Og det er da også forståeligt, at dette blomstersmykke bliver båret af rigtig mange kvinder og piger landet rundt; marguerit-smykker er smukke og stilede, men samtidig også utroligt søde. Du kan få dem som øreringe, halssmykker, armbånd, brocher - ja sågar også som spænder. Sidstnævnte er en personlig favorit, for jeg kan godt lide, når kvinder har spænder i håret. Margueritter kan købes i sølv og guld - men der findes også en del kopi-margueritter ude på markedet. Det er selvfølgelig en billig løsning for dem, der ikke vil købe den ægte vare.

Priser på smykkerne varierer meget - afhængigt af, om du skal købe de ægte eller kopier. Kopierne kan fås relativt billigt, men de ægte - af guld - er bestemt ikke billige. Jeg var en tur nede i byen med min kæreste - dengang vi boede i Midtjylland - og her var der en ældre dame, som solgte falske marguerit-smykker. Priserne var naturligvis helt i bund - så jeg købte straks nogle spænder til min pige :) Dem blev hun glad for. Personligt vil jeg gerne købe den ægte vare til hende, men var selv vild efter af have dem.

Det er dog ikke altid en fordel at købe fake smykker. Kvaliteten kan du nemlig slet ikke regne med. Efter nogle måneder gik den ene spænde i stykker. Øv. Men de var jo ikke så dyre.

Ud fra den lille historie, kan jeg halvt konkludere, at det bedre kan betale sig at købe et ægte marguerit-smykke. Prisen er højere, men kvaliteten er sikkert meget bedre end det falske l*rt.

Billigste marguerit-smykker på nettet

Umiddelbart vil jeg anbefale Jonsen.dk, som forhandler dem. De sælger endda vedhæng - hvilket jeg ikke lige har set før. Prøv at kigge ind og se, om der ikke er noget for dig. Der er også flere forskellige farver - hvid, lilla og sort. Jeg har faktisk kun set de klassiske, gullige.

Kan du anbefale andre gode butikker på nettet, så hører jeg gerne fra dig. Smid en kommentar, hvis du kender et sted med billige priser. Det gør heller ikke noget, hvis det ikke er online. Kender du en guldsmed derude i det danske land, der sælger til super priser, så tøv ikke med at give lyd fra dig.

På forhånd tak :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.