Modesko til kvinder - Billige og dyre mærker

Da moden konstant skifter og bliver mere og mere åben for ældre og nye stilarter, kan det godt være svært at definere, hvad modesko til kvinder såvel som mænd egentlig er. Ja dette gælder al modetøj. Nogle vil mene, at modesko udelukkende er dyre designersko til +1.000 kr., mens andre mener, at det bare er sko, der lige nu er moderne. Hvad er din definition på modesko til kvinder?

Se Online-mode.dk, som har masser af gode tilbud lige nu! Jeg har købt masser af lækkert og billigt tøj til min kæreste derinde :)

Af de kvinder, jeg kender og har stiftet bekendtskab, er der få af dem, der målretter deres søgen efter lige præcis modesko. De gange, jeg har været ude at shoppe med en veninde eller kæreste, har jeg oplevet, at de kigger rundt i alle mulige forskellige butikker, og selvom det er kvinder, der har sans for lækkert tøj, så forstår de også at kigge efter gode tilbud og udsalg på lidt af hvert.

Jeg har da oplevet mange gange, hvor en veninde, som virkelig går op i tøj, har endt op med at købe nogle sko til kvinder i en butik, hvor du ikke lige regner med, at det er “dyre” damer, der shopper. Jeg vil mene, at både kvinder og mænd er blevet mere bevidste om, hvad der egentlig helt personligt passer dem bedst i forhold til tøj og sko. Modetøj og modesko kan sagtens være billige, og det behøver ikke være designermærker, der er tale om.

Hvad mener du? Er du en pige eller kvinde, som udelukkende kigger efter de dyre mærker og priser, når du shopper modesko og modetøj? Eller går du mere op i, at du får noget, der passer godt til lige præcis dig og egentlig er ligeglad, hvilket mærke, der står bag på varen?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.