Muldjord sælges til billige priser online

Vi har godt gang i haven lige for tiden, selvom det regner de fleste dage lige nu. Men det går over. Derfor kigger vi også lidt på, hvor muldjord sælges billigt, da vi skal have lidt muld til haven, så det hele kan blomstre og trives. Svigerfar hjælper godt til, og han havde tænkt sig at plante lidt ting hist og her, og dertil må vi finde ud af, hvor muldjord sælges til en fornuftig pris - helst online, da det skal leveres.

Inde på https://www.parkoglandskab.dk/jord-muld.html lader det i hvert fald til, at man kan finde muld til salg, og endda relativt billigt. Jeg tænker også lige på, om det ikke var en mulighed at kigge inde på dba.dk. Hm… jo - mon ikke det er muligt, eller “muldigt” (ha-ha, gud, hvor er jeg sjov).

Kender du til sitet parkoglandskab.dk, må du meget gerne lægge en kommentar herom. Jeg kender i hvert fald ikke siden.

Hvor kan man ellers finde muldjord, der sælges online på nettet?

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du har fundet nogle gode tilbud derude på det store internet. Jeg ved godt, at man kan købe rundt omkring på forskellige byggemarkeder og sådan noget, men jeg vil have det online. Vi har nemlig ikke bil, og så er det sgu træls at gå med det, eller have det på cyklen - ja vi har faktisk købt en cykelvogn, men vi bruger den ikke engang. Og den ville jo passe fint til formålet. Dog er vi ret dovne.

Det “striker” mig altid, hvor meget tid man skal bruge på en have. Specielt hvis der er mange bed og alt sådan noget. Hvis det ikke var for min dejlige svigerfar, så havde jeg ikke andet at lave end at rende rundt i haven og lege havemand.

Nå, men lad mig høre fra dig, hvis du har forslag til gode steder med god muldjord til salg :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.