Nye film i 2012 - i biografen og på dvd

Jeg er måske ikke det store film-menneske, men jeg glæder mig til de nye film i 2012. Jeg går ikke meget i biografen - faktisk stort set aldrig. Jeg er nok mere til dvd-film eller lejefilm - enten i Blockbuster eller via vores TDC HomeTrio, som vi ser på vores elskede fladskærms-tv i stuen.

Men hvilke nye film kommer der i 2012? På XplayN.com har jeg fundet en liste over de film, man regner med kommer ud i 2011 - og det ser uden tvivl spændende ud. Af hvad jeg kan se, er der en del efterfølgere (sequels) på listen over nye film i 2012. Hvad jeg nok mest ser frem til - en film, som desværre sikkert først kommer i biografen i slutningen 2012, tror jeg) - er The Hobbit. Jeg elsker bare Ringenes Herre-trilogien, og nu er de sgu i gang med at lave endnu en af slagsen. Det bliver så fedt, og jeg kan da altid håbe på, at denne film kommer i 2012 - men det er ikke til at sige.

Hvilke nye film i 2011 glæder du dig til at se? Kan du anbefale nogle fede titler, kommende biograffilm eller kommende dvd-film, som er på vej ind i det nye år?

Køb billigt her

CDON.com plejer at have nogle billige priser, og dem kan jeg i hvert fald anbefale (ud fra andres erfaringer) som en rigtig god udbyder af dvd-film.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.