Nyt stjernetegn: Slangeholderen - Se dit nye stjernetegn her - Det 13. tegn

Hvilket stjernetegn er jeg nu, er der sikkert mange, som går bare lidt op i stjernetegn og horoskoper, der tænker. Der er nemlig kommet et nyt stjernetegn - uofficielt, men måske af stor betydning for folk, der synes, den slags er interessant?

Se dit nye stjernetegn her

Er du nu i slangeholderens tegn? Lad mig høre fra dig, hvis du er en af de “nye” :)

 1. Stenbukken: 21. januar - 16. februar
 2. Vandmanden: 17. februar - 11. marts
 3. Fiskene: 12. marts - 18. april
 4. Vædderen: 19. april - 13. maj
 5. Tyren: 14. maj - 21. juni
 6. Tvillingerne: 22. juni - 20. juli
 7. Krebsen: 21. juli - 10. august
 8. Løven: 11. august - 16. september
 9. Jomfruen: 17. september - 30. oktober
 10. Vægten: 31. oktober - 23. november
 11. Skorpionen: 24. november - 29. november
 12. Slangeholderen: 30. november - 17. december
 13. Skytten: 18. december - 20. januar

For mit vedkommende har det åbenbart ændret sig. Mit nye stjernetegn er tvillingerne, hvor det før var krebsen. Det er altså noget underligt noget. Jeg skal sige med det samme, at jeg ikke tror på horoskoper og astrologi, men jeg kan sjovt nok ikke lade være med at blive irriteret over, at jeg nu ikke er krebs længere. Men jeg er da glad for, at jeg ikke er slangeholderen :)

Ophiuchus Zodiac

Hvorfor er dette overhovedet sket?

Der er en simpel forklaring på det: Jordens placering i forhold til Solen har ændret sig, siden astrologi for 3.000 år siden vandt indpas og blev en vigtig del af mange menneskers liv.

Slangeholderen - det 13. stjernetegn

Hvor officielt eller uofficielt er det her egentlig? Kommer vi virkelig til at se horoskoper i damebladene med dette nye stjernetegn? Hvad er dit bud? Har du set, at nogen reelt har taget det til sig?

Opdatering: Daily Horoscope afviser sagen

Hvad synes du om alt det her? Og hvad er din mening om det trettende tegn? Lad mig høre din mening - læg en hurtig kommentar nederst på siden. Lad os tage en snak om det her. Er det for langt ude? Vælger du at følge den nye udlægning?

259 tanker om "Nyt stjernetegn: Slangeholderen - Se dit nye stjernetegn her - Det 13. tegn"

 1. Jan, redaktør Forfatter

  Tillykke med det, eller hvad man nu skal sige :)

  Er det så noget, du vil følge eller gå op i - altså de nye ændringer her, eller?

  Vh. Jan

 2. Morten

  Jeg håber kraftedeme ikke at der er nogen der har fået løn for at finde ud af at der nu skal være et nyt tegn… Mage til ligegyldighed.

  (Føler med alle dem der har fået tatoveret deres stjernetegn, og nu har fået et nyt, hehe…)

 3. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Morten

  He-he. Det med tatoveringer havde jeg ikke lige tænkt over. Surt :P

  Hvis der kan komme et 13. stjernetegn, kan der jo sagtens også komme et 14. og et 15 osv. Det er vel bare et spørgsmål om tid. Og Jorden kunne vel også rykke tilbage til sin “oprindelige” plads, og så ville vi være tilbage til 12 igen.

  Gad vide, om dette kommer til at rykke til folks tro i forhold til astrologi; enten den ene eller den anden vej.

 4. Ditte

  Jeg håber IKKE på det er sandt.

  *Hvis man tror på stjernetegn har det delt noget at gøre med hvordan du er “født” til at udvikle sig, f.eks. er jeg fisk, og man kan tydeligt se at jeg har meget svært ved at sige nej og at jeg er langt mere kærlig end ellers. Derved vil jeg ikke sige at jeg ikke er skør eller sådan noget, som mit nyt stjernetegn Vandmanden er. f.eks. er min var vægt og han har af en eller anden grund, virkelig svært ved at bestemme sig, og tage beslutninger, men nu skal han være vildt god til det, fordi en eller anden forsker mener vi skal ændre det.
  Jeg mener hvis der findes stjernetegn og at det har en betydning, er du født til det og det er overnaturligt, det er ikke en eller anden som finder ud af at det grønne på tomaten giver kræft, hvis i forstår hvad jeg mener. ;)

  Den anden side er hvis det er et stjernetegn, burde det jo også kunne ses på nattehimlen. Er der nogle der har set Slangeholderen på nattehimlen?

 5. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Ditte

  Tak for din kommentar :)

  Slangeholderen er et stjernebillede. Så ja, det findes på nattehimlen, men det er nok ikke et, som mange kigger efter.

  Dette skal helst ikke udvikle sig til en diskussion om stjernetegn, men jeg vil gerne lige kommentere det, du har skrevet:

  Du siger, mennesker i fiskens tegn har svært ved at sige nej og er mere kærlige end ellers? Hvordan måler du det i forhold til dig selv? Har du statistik på det? Har vi ikke alle sammen svært ved at sige nej nogle gange? Og er vi ikke alle sammen i perioder mere kærlige end ellers? Vil det sige, at folk, der ikke er i fiskens tegn er mindre kærlige og har større tilbøjelighed til at sige ja til alt muligt?

  Mennesker er hurtige til at tro og adaptere sig til noget, de får at vide om dem selv, som bare lyder lidt sandt. At sige nej til noget, vi egentlig ikke ville sige nej til, og at være venlig, er noget vi alle sammen kan nikke genkendende til.

  Hvis jeg sagde til dig, at dit stjernetegn også betød, at du normalt ikke er aggressiv (som vi helst ikke vil opfatte os selv som), men når det virkelig gælder, godt kan blive det, eller at du er et meget kærligt menneske (som mange ønsker at anse os selv for at være), så ville du også tro på det? Selvom det er noget, jeg lige har fundet på.

  Ved ikke, om nogen forstår min pointe: At horoskoper er meget “brede” og at en hvilken som helst person kunne passe bare nogenlunde til et hvilket som helst stjernetegn.

  Nogle tror på Gud, nogle på Allah, andre på stjernetegn. Nogle tror sågar på både Gud og stjernetegn. Jeg respekterer nogenlunde alles (de flestes) tro, så længe det ikke er decideret negativt. Men at tilfældige planeters tilfældige placering skulle have en betydning for, om jeg i denne uge får det svært på jobbet og den slags, det kan jeg aldrig tro på …

 6. solken

  lol mine sønner er begge slanger jeg var vægt men er jomfrue nu ved ikke om det er godt eller skit men billedet er da pæner

 7. Jan, redaktør Forfatter

  Hej solken :)

  Det her er vist den eneste måde, hvorpå en ikke-jomfru kan blive jomfru igen :P

 8. Vædderen!

  Aldrig har jeg hørt noget mere latterligt.! Bare fordi at jordens placering i forhold til solen har ændret sig? Helt ærligt, vi sætter jo heller ikk lige pludselig flere dato’er på december måned f.eks, så er det da også til grin at lave om på folk’s stjernetegn. Jeg er og bliver vædder!

 9. Kasper

  Hmm, det var da godt jeg ikke har fået lavet min tatovering endnu :o
  Var skytter men er “slangebæreren” nu… Det skal nok blive sjovt at se hvordan det kommer til at gå:)
  Jeg kan virkelig ikke hidse mig op over at der pludselig skal komme et 13. Tegn,
  Jeg ser det mere som om der sker noget forandring:)

 10. Skorpionen

  Det kan godt være der er kommet et nyt stjernetegn til og alle datoerne har ryttet sig for de andre tegn, men det betyder jo ikke at vi alle lige pludselig har fået nyt stjernetegn.
  Det er jo sådan set først NU at jorden har ændret sig i forhold til solen.. dengang alle vi andre blev født havde jorden en anden placering i forhold til solen end nu, og dermed er vi jo egentlig stadig det stjernetegn vi hele tiden har været, for det handler om hvordan placeringen var DENGANG vi blev født og ikke hvorfan den er nu.. det jo handler om hvilket tegn solen bevæger sig igennem på det tidspunkt man fødes..
  Så de nye stjernetegn er faktisk kun for dem der er født EFTER denne ændring, hvis nogen kan følge mig.
  Så ingen grund til bekymring folkens. :)

 11. Skorpionen

  Vil helst ikke af med mit nuværende stjernetegn, skorpionen, men ifølge skemaet er jeg nu vægt. Forstår bare ikke at skorpionen nu er degraderet til en periode på kun 6 dage… Det må vel gøre det til det mest eftertragtede stjernetegn fremover? :-)

 12. Hanne

  Jeg er blevet slangeholder.. hmm kunne godt tænke mig at høre lidt om det tegn..

  Men, ja måske det betyder at der er ændringer på vej, og jeg kan intet gøre ved.. så jeg må følge med.

 13. rikke

  jeg er blevet Slangeholderen hvag f**k sker der for det !
  for mig er jeg stadig SKYTTE og det vil jeg altid være!!

 14. Skorpionen

  jeg har skrevet det 3 kommentarer oppe og nu skriver jeg det igen… dette gælder IKKE for folk der er født FØR denne ændring, kun for dem der er født EFTER ændringen! så rolig nu.

 15. brian

  jeg synes der er fuldstændig irrelevant, helt seriøst der er absolut ingen grund til at gøre det?…. :O efter min personlige holdning er det rent udasagt ´l*rt´ ….. jeg er sur´:/

 16. Emma

  Synes simpelthen at det er super mærkeligt. Har dog ikke tænkt mig at rette mig efter det. Jeg er blevet født som tyr, og forbliver tyr. Jeg skal altså ikke være vædder! :D haha.

 17. Kasper

  jeg vil sku sige at de godt kunne have fundet på et lidt mindre… perverst navn o.O

  dagens horoskop: chance for at give et h*ndjob

 18. damse

  Men hvis man nu troede på det, ville man så ikke stadig have samme egenskaber som det stjernetegn man er født i? Personligt er jeg selv blevet vægt, men jeg er jo sådan set født i skorpionens-tegn, så det kan vel kun gælde for mennesker der er født efter denne ændring?

 19. Cille

  Jeg er så blevet skorpion…
  Syntes bare det er lidt mærkeligt at der kun er 5 dage, med “skorpion tid”

 20. Line

  Syntes det noget pis, og at det 13 stjernetegn bare skal væk, vi har levet uden det så hvorfor ligepludselig tage det ind?

 21. Sofie

  Synes egentlig at det er noget f!s!
  Det irriterer mig, at folk bliver ved med at finde på ting for at besvare på spørgsmål som ikke kan besvares. Spørgsmål om kærlighed, død og held og uheld.

  Det holder jo heller ikke rigtig at lave om på stjernetegn nu. For mit vedkommende vil jeg altid være en skorpion, for jeg blev født i det stjernetegn! Min personlighed har ikke ændret sig bare fordi der er kommet et nyt stjernetegn?! Min ‘sjæleven’ kan heller ikke lige pludselig blive lavet om. Det vil altså sige at astrologer har bildt os alt muligt ind?

  Jeg gentager; DET ER NOGET F!S!!!!

 22. Skorpionen

  Glem det, jeg forbliver skorpion.
  Det kan godt være at nogle mennesker synes at det er latterligt, men mit stjernetegn betyder noget for mig, og er jo på en måde en del af mig.
  Jeg har altid sagt at jeg godt ville have en tatovering med mit stjernetegn, og det er skorpionen uanset hvad.
  Jeg tror også at det er rigtigt, at det der betyder noget, er hvad man var den gang man blev født.

 23. Heidi

  Jeg er en af de heldige der har både mit og min mors stjernetegn tatoveret :) Men jeg tager nu ikke denne rokade så tungt. Jeg er glad for det stjernetegn, jeg er født med og det er altid det stjernetegn, jeg vil have. Det 13. tegn har intet ændret for min mor men jeg er da sikker på hun også har det sådan alligevel.

  Nu kan man jo egentlig bare vælge om man vil have et nyt eller beholde sit stjernetegn :)

 24. Krestian Muusmann

  Angående om Jorden skulle flytte sig tilbage mod solen.

  Jeg har svært ved at tro at jorden vil bevæge sig mod solen, den er selvfølgelig i omløb om solen, men vil som udgangspunkt forblive i sin bane, eller bevæge sig længere væk.

  Det skyldes at Solens strålingstryk udøver et tryk på Jorden, som faktisk er langt større end man lige regner med.
  Man kunne også give solvinden skylden, trykket fra solvinden i Jordens bane er 0.0000000034 Newton per kvadratmeter. Jordens radius er 6371 km og derfor er den kraft som solvinden påvirker Jorden med 433.555 Newton, eller det som svarer til at solvindens partikler banker mod jorden med 400 km i sekundet.

  Jeg mener at det derfor er svært at forestille sig at jorden bevæger ind mod solen igen, men igen det er store krafter vi har med at gøre, så helt utænkeligt er det vel ikke, det kræver så bare at der er en kraft som er større end solens, som påvirker jordens bane.

  VH. Krestian Muusmann.

 25. joy

  Jeg vat tvilling og er nu tyr.
  Jeg tror lidt på astrologi.
  Jeg tror at noget af din personlighed har noget at gøre med det .
  Altså f.eks. er tvillinger tit naive og vil gerne hjælpe og redde hele verden.
  Selvfølgelig vil de fleste mennesker nok det, men tvillinger har det tit som en fremtidsdrøm!
  Da jeg var teenager ville jeg gerne det og var sikker på at jeg nok sku tjene masser af penge så jeg ku hjælpe folk. At jeg ville blive betydningsfuld og ku stoppe alle krige,at ingen fattede hvad de havde gang i, men at jeg ku åbne deres øjne=p
  Jeg fandt først senere ud af at tvillinger tænker sådan (tit), og min personlighed passer på det der ellers står og det er ikk kun mig der sys det,folk som kender mig godt mener det også.
  Horoskoper tror jeg ikke på, måske hvis der blev lavet en som kun var til mig :D

 26. Jan

  Så blev jeg lige pludselig Jomfru!
  Er egentlig Vægt - og det vil jeg nok blive ved med at være.
  Må indrømme at min tro på astrologi kan ligge på et meget lille sted, men må samtidig erkende, at når jeg har fået fortalt eller læst om de kendtegn og egenskaber der kendetegner en Vægt, så er det uhyre tæt på.

  Skal vi ikke bare aftale, at de “nye” tegn gælder for alle der er født efter indførelsen
  - og så lade os “gamle” beholde vores go’e gamle stjernetegn? :-)

  Og husk endelig: Vægte har IKKE svært ved at træffe beslutninger - vi skal bare lige vej for og imod først! .-)

 27. Lea

  Det kan nok godt lade sig gøre, men der er jo ikke nogen der har fået nyt stjernetegn eftersom at det tidspunkt man blev født ikke ændrer sig.. Det har ikke noget at gøre med din fødselsdato, men hvor solen og jorden var det øjeblik du blev født. Derfor får man ikke et nyt stjernetegn, men derimod bliver der i år i slangeholderens tegn født babyer med det nye stjernetegn.

  Dette burde astrologerne have tænkt på..

 28. Casper

  Fedt, jeg er gået fra skytte til slangeholder… det er jo ikke et stjernetegn ;o
  haha tror jeg holder fast i at jeg er skytte, så kan de der forskere da rende og hoppe ;o

 29. Malene

  Er gået fra Jomfru til Løve - det gider jeg sq da ikk… Gir da Casper ret, holder fast i at jeg er Jomfru og så kan forskerne rende og hoppe!!!!

 30. Karstine

  Jeg håber ikke det er sandt, bliver officelt og vælger dermed stadig at se mig selv som Tvilling, som jeg altid har været.
  Tyren passer sgu ikke på mig.

  Sorry guys /:

 31. martin

  slange-holderen er det tegn vi har mistet kendskaben til… i yoga træner man kundulinien eller slange kraften som er et symbol på rygsøjlen og livets bære, slangen er det (vigtigste) og mest brugte element inden for esoterisk viden, healing og alt hvad der høre under. om man vil tro på en form for større forandring omkring år 2012-2013 må man selv om… vi og alt forandre sig konstant lige meget hvad vi går og tror på hehe… dette tegn er vigtigere for mennesket og planetens fremtid en der på nuværende tidspunkt kan gives en forklaring for….

  før kirken lavede vores nuværende kalender og til dels deres viden omkring stjernetegn levede stamme mennesket- NATIVE PEOPLE i viden om at året skulle inddelles i 13 måneder med 28 dage i hver 28 X 13 = 364 dage… den sidste dag blev kaldt uden for tid dag nr. 365 som er et mere hmmm logisk form for nyt år fejrings dag.. i og med den var uden for tids regningen er dette en hellig dag i form af at den ingen “REGL” i tid har men er uden for tid.

  Er det ikke den følelse vi helst vil have når vi fester og er glade ? ;) vi er et folk, en stor familie af planter dyr og mennesker til gavn for hinanden og ikke blot for mennesket… vi er ved at vågne til denne forståelse og en lysere og kærligere “fremtid” tillykke til jer alle ;)

 32. martin

  glemte lige……

  bid nu ikke hovedet af jer selv over hvilket tegn i kan kalde jeres fødsels tegn.. i er alle tegnene men som nogen har nævnt er stjernetegnet en form for ledsager til dig i forståelsen af dine stærke og svage sider på nuværende tidspunkt i din udvikling som menneske.. de der får et nyt vil stadig indeholde det “gamle” tegn men ved at få et nyt tegn får vi i en form nye midler vi skal arbejde med i vores videre udvikling… og måske jeg skal bemærke at det 13. tegn vil være officielt i løbet af 2012…

  forandringen kan være hårdt men noget så givende i ….. sidste ende :) de der kan vær taknemlig for jeres nye tegn i andre…. i skal nok blive det i sidste ende hehe… lykke til jer

 33. Nynne

  Jeg har altid stået mit stjernetegn meget nært. Som mindre var der ikke mange der var Tyr, så jeg var noget særligt. Tyren er den kærlige, og det er jeg ikke rede til at give op. Min forkærlighed til dyr vises godt igennem dette stærke, naive, dominerende dyr, og jeg har stærkt overvejet at få en lækker tatovering med mit stjernetagn. Lige meget hvad astrologien finder ud af, vil jeg være Tyren nærmest af alle tegn.

 34. Michael

  Jeg synes ikke om det nye stjernetegn, var “skytten” Men nu er jeg slangeholderen:( og det synes jeg ikke er godt:( jeg vil hellere være skytten:)

 35. louise

  Rolig alle sammen, det er kun dem der er født fra 2009 og frem der får nyt stjernetegn, jorden og lyset har åbenbart flyttet sig!!!

  Louise

 36. winnie

  Jeg sidder også lige og tænker, hmm, mine børn fik i dåbsgave nogle meget flotte halskæder med deres stjerneteg, samt nogle græske marmor figurer. Ja desværre unger, dem kan i nu ikke længere bruge. Så hos mig bibeholder de hvad de var :-)

 37. Mie

  Aj er det rigtigt??? Det er bare forkert, jeg blev født som vandmand og det vil jeg da altid sige at jeg er. Jorden kan altså ikke være det bekendt at pludselig skifte over til at jeg skal være stenbukken. Jeg fik at vide at jeg var vandmanden da jeg var lille, jeg har læst horoskoper i bladene. Nu virker det hele bare lidt fake. Nedtur

 38. Angela

  Jeg er eller var skytte, men nu er jeg åbenbart slangeholder!? Kunne de i det mindste ikke give det et bedre navn? Jeg var vildt stolt af at være skytte, jeg syntes at det var sejt og specielt. Jeg blev skuffet da jeg hørte at jeg lige har fået et nyt stjernetegn, og at hvis jeg var født 3 dage senere var jeg stadig skytte. T-T Der var én der skrev at det kommer en gang hver 26000 år! Jeg ved ikke om det er sandt, eller om vil skifte tilbage hvis det er ÉN gang hver 26000 år, men hvis det skifter tibage så er det fedt at få lov til at prøve at have det nye slangeholdertegn. Men hvis det fortsætter så vil jeg gerne skifte tilbage, måske efter et års tid. Man kan også skifte hver år. 2011-slangeholder 2012-skytte. Hihi XD

 39. David

  Først og fremmest er jeg en rigtig bitter person, da jeg har fået tatoveret mit stjernetegn. Jeg har været inde og undersøge udsagnet omkring det 13. stjernetegn. Det er rigtigt, at det er et stjernebillede og at det nu kan indregnes som et nyt stjernetegn. Men ud fra de kilder som jeg har undersøgt( Det er simpelthen noget snak og noget vrøvl. Det er helt forkert. Slangeholderen har intet med astrologi at gøre. Det er et stjernebillede og ikke et stjernetegn, siger astrologen Finn Wandahl.), er dette ikke en officiel ændring og det er kun op til den enkelte person om man vil bruge det nye stjernetegn. Personligt vil jeg ikke “”skifte” da jeg for det første har fået mit tatoveret og så, som mange andre skriver, er det noget man altid har været og på en eller anden måde vil det altid være noget jeg forbinder med mig selv og identificerer mig med.

 40. Anette

  Kunne man virkelig ikke finde på et mere smart / fint navn til dette ekstra
  stjernetegn, og hvad er det for noget fis at vi nu skal have slangeholderen
  ind i vores gamle stjernetegn, kunne virkelig godt tænke mig at vide hvem
  der har bestemt dette rædselsfulde navn slangeholderen.
  GRIMT NAVN. ØV SIGER VI BARE. Hæsligt navn.

  Anette

 41. sammy

  Er det for langt ude? nææh, hele ideen med at ens skæbne skulle være skrevet i stjernerne er langt ude..

 42. Michael Pedersen

  Omfg!! Jeg fik så lige tatoverede en kæmpe ”Skytte” på min ryg sidste år og nu har mit liv taget et spontant tvist og valgt at blive ”Slangeholderen” Kæft mit liv er Nederen

 43. slange holderen

  Husk nu alle sammen at der er forskel på astrologi og astronomi. bare fordi astronomien viser at jordens kurs har givet os nye vinkler, der danner nye billeder, ændre det ikke på den foregående astrologi. slangeholderen symbolisere ikke noget, da astrologerne ser bort fra denne handling. folk ændre sig jo ikke pga. nyt stjerne tegn. men betegnelsen for det astrologien siger man står for, ændre bare navn. Feks. hvis en person går til numerolog og ændre sit navn, bliver personen heller ikke til en anden person. jeres diskusion er uden betydning. til alle dem der føler de får noget ud af astrologien - finder nogle punkter i deres liv, som de kan se der skal rettes op på, så er alt jo godt. At føle man er på rette vej i livet er kun en fremgang. Hvis man ikke tror på det, ja så håber jeg virkelig ikke man har fået tatoveret det :) - desuden er slager da for sejt at få tatoveret!

 44. simon risbank

  det er nemlig rigtigt - der er stor forskel på astrologi og astronomi. Bare fordi der er kommet et nyt stjerne billede på himlen, har det jo intet med et nyt stjernetegn at gøre. bare rolig alle sammen i er stadig hvad i hele tiden har været. Der findes omkring 50-100 stjernebilleder og nu er der kommet et nyt. hurra, det har jo ingen betydning. det er bare BT der har startet alt det her. det er slet ikke offentligtgjordt og bliver det sikkert ikke. så slap af der ude og behold jeres tatoos :)

 45. Yunas

  til Jan..
  I den fjerde kommentar, spørger du om i vis grad, om jorden ville kunne rykke tilbage til sin gamle plads :b
  det vil den ikke gøre foreløbig.. jeg mener nok at Jorden står i vinkel på 22,3 grader (det er hvad den er nået til) hvor den så vil tilte videre over til 0 grader og 23 grader over på den modsatte side, og tilbage igen… men det tager MANGE år… kun et par tusind år ;D
  fra Yunas på 16 år

 46. Lisbeth

  Kææææft, hvor har jeg grinet mig igennem denne tråd. En ting er alle dem der kegler fuldstændig sidelæns over, at der angiveligt er kommet et nyt stjernetegn og at de åbenbart har skiftet stjernetegn - det er i sig selv morsomt nok… men at ikke en eneste af dem har læst noget som helst af resten af tråden og opdaget, at det er blevet skrevet ikke bare en, men mindst tre gange, at (hvis man da overhovedet tror på det!!) det slet ikke gælder andre end dem, der er født fra 09 og frem.

  DET er sgu da for grineren.

  Lisbeth - vægt og stadig vægt. Selvom jeg (måske, måske ikke!) ville have været blevet jomfru, hvis jeg var blevet født sidste eller forrige år… men så ville jeg sgu nok ikke have været med i denne debat.

 47. .

  Kæmpeinteresse om det 13. tegn

  Der har været meget stor interesse for at få yderligere forklaring på det med det umanerligt trættende stjernetegn, som jo ifølge det seneste, jeg skrev til jer, slet ikke findes, og som sandsynligvis aldrig nogensinde kommer til at findes. Der er 12 af slagsen, og det bliver der ved med at være. Ganske som med måner: De har den farve, som Måner nu engang skal have.
  Det, man skal have med i forklaringen, er den såkaldte præcession af Forårspunktet. Den gør, at stjerneTEGNENE, som faktisk hedder Dyrekredstegnene, hele tiden set fra Jorden flytter sig i forhold til stjerneBILLEDERNE. Det er helt korrekt, at Jordens akse bevæger sig en smule hvert år, faktisk ca. 1 grad hvert 72. år. Det vil sige, at en hel omgang tager ca. 25.000 år, hvilket igen giver ca. 2.000 år i hvert tegn. Det er det, der afgør de forskellige tidsaldre: Vandmandens Tidsalder, Fiskenes Tidsalder og så videre. Jordens akse bevæger sig i virkeligheden som en snurretop og når altså hele Dyrekredsen rundt på ca. 25.000 år. Vi kan endnu ikke sende illustrationer med i ugekommentarer, men du kan finde det illustreret i bestselleren Astrologiens Univers af Karl Aage Jensen. Den er lige nu nedsat fra 358 kr. til blot 100 kr. Den kan fås på https://www.astroshop.dk og indeholder den komplette astrologiske grundviden.
  I det daglige arbejde med horoskoper arbejder vi alene med stjerneTEGNENE, som er en jævn tolvdeling af cirklen med udgangspunkt i forårsjævndøgn – en rumgeometrisk konstruktion, som de gamle vismænd skabte ud fra deres erfaring, og som ganske vist hedder det samme som stjerneBILLEDERNE, men som ER noget andet – noget mindre håndgribeligt.
  Astrologer er fuldt ud klar over, at tegnene flytter sig i forhold til billederne, eller omvendt. Men da astrologi er et symbolsprog, er det naturligt – nu og i fremtiden – at følge oldtidens fastlæggelse af denne symbolske opdeling i 12 lige store tegn.
  En mere væsentlig indvending kunne være, at tegnene er lige store, mens billederne er af yderst forskellig størrelse på himmelhvælvingen. Den faktuelle årsag til tolvdelingen af cirkelen (stjernetegnene) fortaber sig i historiens tåger. Men der er god logik i at bruge tolvtallet, idet der er 12 måneder i året på grund af de 12 måneomløb. Men dette er ikke i sig selv noget bevis, kun et forsøg på en sandsynliggørelse - hvad vi dog heller ikke behøver, idet alle, der har sat sig ind i astrologien, ved, at den virker. At man ikke har en bevislig årsag, er jo heller ikke noget bevis på, at det ikke virker!
  Vi må altså blot henvise til den astrologiske tradition, og det er ikke det værste. Erfaringsmæssigt kan vi se, at astrologien kan bruges i praksis. Alle videnskaber har ufuldstændige teorier – astrologien er her ingen undtagelse.
  Faktisk er det meget heldigt, at astrologien virker, som den er. Hvis man skule være født i et stjernebillede, ville der hurtigt opstå kaos omkring, hvilket billede, vi så ville være født i. Og her passer det slet ikke, det som står i de hyppige artikler omkring det 13. tegn. Man glemmer totalt, at stjernebillederne i realiteten overlapper hinanden, som astronomer nu engang har vedtaget dem. I øvrigt ændrer man hyppigt på de enkelte billeders udstrækning. Dette sker på de astronomiske verdenskongresser, hvor af den seneste var i Praha, hvor man afskaffede Pluto som planet – hvad vi i astrologien i øvrigt også er helt ligeglade med. De kalder nu Pluto for en dværgplanet, selv om det sikkert vil blive lavet om igen på et tidspunkt. Men ligesom en dværgkanin stadig er en kanin, så er en dværgplanet også stadig en planet. Og jeg skal hilse og sige, at den VIRKELIG virker, endda overordentlig kraftigt. Bare spørg Lene Espersen, Bendt Bentsen, Klaus Riskær og mange andre, inklusive virksomheder.
  Når fastlæggelsen af udstrækningen af stjernebillederne hele tiden ændres, så ville det blive kaotisk, fordi man så for manges vedkommen skulle skifte stjernebillede med jævne mellemrum. Og så kommer den store sensation: Der ville være nogen, der slet ikke kunne holde fødselsdag. Der er nemlig at gab på nogle få grader på himlen (i Tvillingernes stjernebillede, så vidt jeg husker, hvor det ikke er nogen stjerner). Området kaldes himlens port, og hvor ville det dog være synd for dem, der er født i de dage, for de ville komme til at mangle en fødselsdag – hvis de da overhovet ville være født! Og så er der mange, der ville være født i to stjernebilleder. Nemlig alle dem, der er født der, hvor de forskellige tegn overlapper hinanden. Så vær glad for, at vi opererer med stjernetegnene, alt andet er totalt kaos. Vi vil ikke ud i at skulle flytte rundt på tegnene, som astronomerne gør med billederne. Nu sker det ganske vist ikke så meget mere, fordi man er blevet nogenlunde enige efterhånden, men der er gennem tiden sket mange ændringer.
  Jeg skal lige beklage på forhånd, hvis der skulle være indsneget sig en enkelt fejl i den astronomiske del af indslaget. Jeg er total amatør på det astronomiske område, netop fordi jeg i det daglige ikke har brug for den viden. Jeg arbejder nemlig kun med himmellegemernes indvirkning på mennesker.
  Det var bare lige det, jeg ville sige – hej!

 48. Simon

  Det er virkelig også noget jeg irriteret over jeg er skiftef fra at være fisk til nu at være vandmand, men jeg synses det der er mest sjov er at der er folk der har fået tatoveret deres stjernetegn, det er virkelig en fejl nu!

 49. Hejjeghedderole

  LOL! Hvorfor skal der nu laves et nyt?! Det var lige godt grov!
  Simpelthen irreterende!
  Jeg syntes at det er noget sovs!

 50. Kukkuk

  Hey jeg er født den 1dec
  Men forstår ikke hvorfor jeg sku gå fra at være skytte,til lige pludselig at blive slange holderen
  Er det ikke kun folk som blir født nu det gælder for…?

 51. kathrine

  det er noget f*cking lort!
  man kan ikke ændre det?
  jeg skal fandme ikke være slangeholderen?!
  hvem fanden har fundet på det der p*s????
  13 stjernetegn på 12 måneder, giver ingen mening?!

 52. Anette

  Jeg synes det er langt ude…
  Det kan godt være, at jeg er “Slangeholderen” nu, men i mit hoved vil jeg altid være Skytten. Mere er der ikke rigtig at sige.
  Anette.

 53. Camilla

  Hej.

  jeg har bare et spørgsmål, jeg er også blevet slangeholderen, er der nogle der kender et sted hvor man kan læse om stjerne tegnet, lige som man kan med de andre?

  MVH Camilla

 54. Maria

  Jeg syntes det er utrolig langt ude at de skifter det!!!
  Jeg minder på ingen måde om vandmanden når jeg læser om det og så er jeg ikke engang en mand!
  Jeg vil også meget hellere være fisk!

  p.s. Er der nogle der kender en mail adresse til dem der vælger det her???
  jeg vil klage!
  p.p.s. Jeg er ikke den eneste!

 55. Trine

  Jeg synes da det er super træls. Jeg er stolt af at være (eller var, hvis jeg skal gide at tage dette til mig) tvilling, og tvillingenstegn har stor betydning for mig…
  Jeg kan ikke se hvorfor det skal skrives om, hvis det er uofficielt? Det får bare folk gjort forvirrede!

 56. 7.c

  Her i klassen, har mange fået ændret deres stjrnetegn. Vi støtter op omkring kommentaren “sut min pik!”

 57. 7.c

  Men vi vil stadig beholde vores gamle tegn, for man kan ikke ændre på den slags uden videre. ,,vi blev født som et bestemt stjernetegn, og vil altid være det!”
  (hører til ovenstående kommentar)

 58. Kris

  Det er noget l*rt først at finde ud af det nu og begynde at lave om på det. Skal julen laves om på da der blev opdaget noget helt andet, nej vel… F*ck it og behold det gamle.

 59. Lone

  Det er jo ikke en ændring der er sket fra mandag til tirsdag - det er en ændring der er foregået i løbet af de sidste mange tusinde år… - så jo - også for jer der er født før i går, tæller det…… -MEN det er ikke mere gældende end de 12 vi hele tiden har haft - men hvad betyder det - ingenting - det er vel bare et spørgsmål om at der er mulighed for at være “andet” end det man er…. - det hele drejer sig jo om hvordan månen og stjernerne “ligger” i forhold til jorden - jeg synes iøvrig at Nichlas havde en fantastisk kommentar - sikke dog en hjerneløs kommentar.

 60. Lone

  fantastisk kommentar - Kæmpeinteresse om det 13. tegn
  - ingen stjernetegn ved Tvillingerne - men tilgengæld bliver det kaldt HIMMELENS PORT……. skønt at være tvilling…….

 61. Mig

  mega åndssvagt med nye stjernetegn? :O jeg tror lidt på astrologi.. men synes det er mega underligt med nye ..

 62. Jan, redaktør Forfatter

  Hej folk :)

  Dejligt med så mange kommentarer. Men hold lige igen med udbrud som “sut min ***” og den slags kommentarer :)

  Vh. Jan
  Redaktør

 63. Emma

  Hvis det er sandt er jeg nu tvilling jeg har ganske vist ikke en tvilling men jeg går i klasse med en der er født 29 min. efter mig og nu kaldes vi tvillinger og vi er langt fra i familie og så er han ikke ligefrem min bedste ven…ufedt!

 64. Amna

  Det er bare ngn forstyrret mennesker som tror de er seje. og har mangel på et nyt liv. så de endte med at udgive nye stjernetegn :

 65. Lisbeth

  I guder… hvem mon mest mangler et liv? Dem, der tolker på stjernerne eller dem, der flipper skråt, fordi de ikke har undersøgt noget som helst og grundlæggende fatter spand.

  Jeg er stadig flad af grin *rofl*

 66. Michelle

  Jeg synes fanme at det er for dårligt. jeg vil sku da ikke have et nyt stjernetegn, og da ikke stenbuk. jeg er vandmand og det er jeg nu og til den dag jeg dør. >:(

 67. Carina

  jeg er nu krebsen i følge det der før var jeg løven . og jeg vil altid blive ved med at være løven det kan ingen tage fra mig sådan er det bare…

 68. BronxGirl

  Jeg var F**king Stenbuk før , og nu er jeg Skytten ?
  Hva fanden sker der for det ? Og mig der havde overvejet at få tattoveret en Stenbuk på mig ? Det nye stjernetegn er da godt nok dybt åndssvagt man .. Har 2 søstre der havde fået tattoveret deres stjernetegn på sig , og de har begge to fået et nyt nu . Hvornår kommer der så en ny måned siden der bare kommer nye stjernetegn ? Hmm

 69. alba

  sikke noget **** før var jeg vægt som står for at have lighed i verden nu er jeg JOMFRU!!!!!!!! “åååhhh jeg er sååååååå tørstig hendt mig noget vand” altså jeg gider ikke være en snobet jomfru , *** *** *** jeg VIL!!! være vægt igen :(

 70. alba

  DET ER MEGA LATTERLIGT skulle jeg være en jomfru JOMFRU!!!!!!!!!!!!!! jer der tror det er skøndt at være jomfru kan godt tro om igen og hvorden kan der være 13 stjernetejn på 12 måneder???????????:( :( :( :( :( :( :(

 71. Jens

  Massefyringer på vej……
  Mange firmaer har brugt astrologi som hjælp til ansættelser.
  Synes det er meget useriøst og må da virkeligt grine højt nu..;)

 72. Christian

  Dem som er født beholder deres stjernetegn, det er kun de nye der bliver født der vil få tildelt de nye stjernetegn

 73. Anne

  man kan da ikke bare sådan rode i den slags.. det er jo ikke bare tilfældigheder, og der er mangde der bygger ihvertfald en del af deres identritetsfølelse på hvad der er deres stjernetegn. alle har det med sig et eller andet sted. vil man så finde sig i at få et ny: NEJ! det vil man ikke. og jeg håber i allerhøjeste grad at dette forbliver uofficielt. det man godt være at solen har flyttet sig eller hvad det nu er. men dengang jeg og alle mulige andre mennesker blev født(før verden gik af lave, og solen fes rundt som en ballon) dengang var vi alle født under de gamle stjerner, altså beholder vi de gamle(læs rigtige) stjernetegn. da jeg blev født i 88 stod stjernerne (dengang) i Skorpionens tegn- altså er jeg Skorpion. hvad de gør i dag på samme tidspunkt er ikke relevant, for der var jeg ikke født.. jeg kan og vil aldrig acceptere en sådan ændring af noget jeg bygger min selvforståelse på..
  undskyld det blev lidt langt, men kunne have skrevet langt mere hvis kommentaren skulle være på størrelse med min frustration over sådan noget pis, som jeg ved ikke hvilke gale videnskabsmænd har fundet på!

  kærlighilsen Skopionen(født Skorpion-forbliver Skorpion)

 74. JamSan

  Passer det overhoved?
  Hvis ja, så er mig og min kæreste gået fra fisk og skorbion til vandmand og slangeholder. hi hi

 75. Kathrine

  Jeg synes ret ud sagt at det er noget mærkelig noget pludselig at lave om på! Jeg går ikke meget op i astrologi, men synes at det er spændende at læse ens horoskoper. Jeg var efter det gamle system tvilling, og mange af de ting man betegnede tvillingen som, mente jeg selv passede fint på mig så jeg var meget glad for at være tvilling. Nu er jeg så pludselig blevet tyr?!
  Jeg synes at det på en eller andet måde at stjernetegnene er noget ‘helligt’, som man ikke skal lave om på.
  Jeg synes heller ikke at navnet på det nye stjernetegn er særlig kreativt, synes mest af alt at det lyder som titlen på en dårlig gyser!
  Jeg tror i hvert fald at jeg vil blive ved med at betegne mig selv som tvilling længe endnu!

 76. sabrina

  Vil godt vide noget om det nye tegn. Slangeholderen. Jeg synes det er rimeligt fedt at være i det stjernetegn nu da jeg er overordenligt facineret af slanger. Følger ikke med i horoskoper, måske en gang i mellem. Ville godt vide om det nye tegn passede mig bedre end skytten:)

 77. Anne

  Hmm.. er sku noget mærkeligt det her.. men nu når de skulle finde på et nyt stjernetegn kunne de så ikke havde kaldt det for slangen i stede for.. for jeg synes sku ikke slangeholderen passer ind.. !!
  Jeg er stadig løve;) passer mig fint!

 78. Tvillingen

  Jeg synes det her er dumt?. Man er blevet født ind i ens stjernetegn, det kan de sgu da ikke bare lave om så!. Jeg er overhovedet ikke en af dem der tror 100% på det der står om de forskellige stjernetegn, men når jeg så får læst mit så passer de fleste ting altså super godt?. Jeg gider da ikke ændre mit stjernetegn fordi de lige har opdaget at solen har ændret sig?. Jeg har en masse smukke smykker med mit stjernetegn på, skal jeg så på smide dem ud? Altså come on.. Jeg er tvilling og det er jeg godt nok glad for da jeg synes det er et flot tegn, og jeg har altid set det som et sommer-tegn? Der står jeg skal til at være tyren? HA! Det kan de glemme alt om. Jeg forbliver tvilling.

 79. Pigerne i 7.a :-)

  Hej :-)
  Det er godt at man forbliver det samme, hvis man er født før :-)
  -Emil man er ikke en narrøv :-) Der er nogle mennesker der går op i den slags ting, og du går også op i det, hvis du alligevel går ind og kigger.. Så ville du jo gerne høre mere :-)

 80. Stine Wellejus

  Altså. Før var jeg vandmand “nu” er jeg stenbuk. Personligt kan jeg godt lide astronomi og syntes det er spændende. Men har bastemt ikke tænkt mig at være stenbuk fremover. Jeg er en vaske ægte vandmand, og det vil jeg altid være. ;) Jeg er stolt af mit stjernetegn .. Så Spændende opdagelse, men nej tak :D

 81. Sara

  Hej.
  Jeg finder det mærkeligt at man pludeselig ændre århundredes tro og lærdom, jeg skifter ganske vidst ikke stjernetegn, men feks min mor, skifter stjernetegn fra tvilling til tyr og ifølge beskrivelserne af stjernetegnene er hun typisk tvilling,mine 2 søstre har også iflg dette skiftet. Jeg forstår ikke helt at man kan dette,tænk på alle de mennesker der har tatoveret deres stjernetegn et sted på deres krop…og så det ulogiske i at der pludselig er 13 stjernetegn på 12 mdr !!! Så er det her virkeligt helt seriøst, skifter vi så stjernetegn???

 82. Natalie

  Jeg har efterhånden snakket med mange om det, og dem som har fået et nyt stjernetegn synes det er helt unødvendigt. Det gør jo ingen forskel hvad vi er i stjernetegn, man mange foretrækker at beholde deres gamle. Jeg er selv glad for at kunne beholde mit gamle stjernetegn (Jonfruen) så jeg kan godt forstå de andres fortvivelse..

 83. Lonnie

  Syntes det er mærkeligt at der kommer et nyt stjernetegn - hvordna kan det lige lade sig gøre… Kommer der så flere el. hvad…

 84. Emma

  Efter min mening passer det ikke !

  Jeg vil forblive Jomfru !

  Det var en useriøs videnskabsmand der fik det her sat igang, og i en avis forleden læste jeg om en videnskabsmand der afviste dette da han syntes det er for useriøst !

 85. Rikke

  Det er dog utroligt. Typisk danskere, at være imod en hver ændring. Kom over det. Det påvirker ikke nogen af jer. Man bibeholder sit stjernetegn. Det nye system er kun gældens for dem der bliver født, efter ændringen.

 86. Teis Andersen

  Hvordan kan jeg gå far at være så sej en løve.. Til så nederen en fisk..
  Jeg kunne da li tanken om en stor løve på ryggen, nu kan jeg så få en Gubbi på brystet istedet? Ej, det fungger ik! i:

 87. Erik

  Før var jeg en stolt skytte med lykketal 13- nu er jeg slangeholder-det 13 ende tegn. fedt nok. men hvad er kendetegn for slangeholderen udover det samme som skytte?

 88. Line

  Hej!!! :-) Jeg er tyr det var jeg før og er det stadigvæk :-D passer det der med at eks. at er man fisk har man svært ved at sige nej og løver er mere udadvendte osv. man siger at tyren er meget lege syg, det sys jeg selv jeg er… Lidt :-D og mine venner synes jeg er MEGET legesyg… ved ik om jeg skal tro på alt det der eller ik. min mor havde et horoskob da hun var på min alder (12) hun blev afhængig af det, men hun fandt ud af at hun bare tilpassede sig til det der stod… Eks. DU FÅR EN DÅRLIG DAG! så tænkte hun ÅH NEJ og blev i dårligt humør, og nu siger hun det er noget pjat :-( Please hjælp!

 89. Camilla

  Dette er da noget værre fis !!!
  man kan ikke bare lave om i det hele, uanset HVAD!!
  JEG ER OG BLIVER STENBUK ! har har jeg været i 20 år nu ! så lever med det!

 90. Jane

  He he… Jeg var Skytte (27. november) - og er nu Scorpion.. Eller rettere sagt har været hele tiden, da det jo IKKE lige er sket natten over, som nogle herinde vist har misforstået. Det har bare ikke været “offentliggjort” på den måde, som astronomerne gør nu.
  Så i stedet for at holde så meget FAST i det stjernetegn du/i TROR i har haft, så vær da åben, hvis nu stjernerne stod anderledes da i blev født og de stjernetegn der var i gaaaaamle dage bare ikke holder mere…
  Hvorfor er det så slemt?
  Det er jo ikke sådan at hele jeres integritet forandres. I er jo stadig den i er og hele tiden har været.. Eller er hele identiteten bygget op udfra det stjernetegn i TROEDE i havde?

  Tankevækkende… Men interessant…

  :-) )

 91. Horoskopspasser

  Det var da utroligt så mange der er hjernevaskede af horoskoper.

  Jeg synes det er en fantastisk nyhed, bare det at tænke på hvor mange der har forkerte tatoveringer er sygt morsomt.

  Også virkelig flot at folk kræver de har deres forkerte (originale om man vil) stjernetegn, det er jo sådan det virker! Nårh nej, det passer ikke - ligesom horoskoper.

  Tabere.

 92. Jo

  Har lige fundet ud af at jeg er fisk i stedet for vædder og ja jeg er så en af dem der har fået det tattoveret… SKOD

 93. Hannah

  Dette er IKKE sandt. En forsker fra Minnesota sagde at det nuværende stjernetegnssystem teknisk set er forkert, pga. Jordens ændring i forhold til solen, men kun TEKNISK set. Der er ikke blevet sat et nyt stjernetegn på. Jeg mener at da man dengang begyndte at benytte astronomi og astrologi, var det for eksempel i Juni måned lettest at se krebsens tegn, og det er bare rykket lidt nu, men man har aldrig nogensinde følt at det var nødvendigt at rykke det officielt. Så rolig, i er og bliver det stjernetegn i altid har været!! Dette kan i se på https://www.omg-facts.com.

 94. Lisbeth

  Det er tidsspilde, Hannah - der er ikke en eneste, der overvejer at læse noget som helst… folk er her kun for at skrive harmdirrende kommentarer *rofl*.

 95. rolig

  I cirka hundrede år har man vidst at vores stjernetegn ikke er korrekte. Stjernerne er ikke de samme som de var i babylonsk tid, dengang da man fandt stjernetegnene.
  Så selvom mange tror det er det altså ikke en nyhed. Og der er IKKE kommet et nyt stjernetegn!
  Det startede med et misforstået citat som lød : ”Når astronomer siger at solen står i fiskenes tegn, står det ikke rigtig i fiskenes tegn.” Det kom så ud på henholdsvis facebook og twitter, og der startede sneboldseffekten så.

 96. Benedikte

  omg føler bare så meget med dem der har fået tatoveret deres stjernetegn og nu har fået et nyt. det må virkelig være nedern!! men altså… jeg var løven før men er krebs nu… ved ikke helt hvad jeg skal ynes… er nok egentlig lidt ligeglad :D men det bliver nu spændende at se om det nye stjernetegn kommer med i damebladene… hvis de ikke gør skal jeg så kigge efter løven som jeg var før eller krebsen?? er lidt forvirret… tror jeg vælger at kigge på begge to og så rette mig efter begge rådene og satse på at få to bedste dage :D

 97. Maria Houlberg

  Okay , har hørt sååå mange snakke om at de nye stjernetegn kun er for folk der er født i de sidste par år..
  Er det rigtigt for er ved at blive skør over og finde ud af sandheden..

 98. Diddan

  LORT ! Så røg ideen med den tattoo !! Men så kan jeg da trøste mig selv med at jeg er blevet jomfru igen..!

  ej altså… Elskede simpelthen at være vægt…

 99. Linda

  we need evidence !!

  er jomfru og skytten i ascendanten …..neptun ,jupiter,uranus,merkur og mars i 1 hus ….ville da gerne være løve,men nu kommer jeg i tvivl om man overhovedet skal tro på astrologi ?

  månen i vandmanden

 100. Linda

  selfølgelig afviser daily horoscope at der er sket omrokering,for det er deres levebrød….de tjener kassen på den side

 101. Pernille L.

  Jeg syntes at det er mega åndssvagt. Det kan godt være at solen har rykket sig m.mere. Men er det en grund til at ændre stjernetegnene?, man kan bare tilføje et nyt uden at ændre dagene og stjernetegnene.

  Syntes det er åndssvagt især vis man er født noget og finder ud af 20 år senere at man ikke er alligevel.

  En gang løve altid løve om horoskopet passer eller ej!!.

 102. Simone

  Det er mega irriterende , det er hvad det er! jeg var glad for at være løve en nu er jeg krebsen.. fedt nok ;/

 103. June

  hmm jeg var krebs nu jeg tvilling, ved ikk hva jeg skal tro, for nogle steder skriver de det kun gælder for dem i 2009 eller 2011 man kan ikk helt blive enige. og er heller ikk så tilpas med at det jeg har fået af vide i 20 år er forkert. mest fordi horoskopet altid har passet på mig, men jeg går efter den kinesiske kalender. der er jeg geden og den passer bedre på mig og den er mere detaljeret.

 104. Louise B

  Jeg syntes det er for dårligt det der ? —
  EN GANG VÆGT! ALTID VÆGT !!!
  jeg gider ikke skifte til Jomfruen ? .
  JEG ER FØDT VÆGT! Ikke Jomfruen ?

 105. Camilla

  Jeg går fra jamfruen til løven, og ret irriterende, når jeg har tatoveret mit stjernetegn (jomfruen) :/

 106. Gyda Spanner

  Jeg tror ikke på astrologi, men har altid betragtet stjernetegnet som en del af min identititet. At der nu pludselig skulle være opstået et til, skal se længere ud på landet med. Det er kendt for alle, at de eksisterende stjernetegn ikke har været præsise, hvorfor så ændre på dem nu og få et stjernetegn, der dækker 4 dage ud af det.
  Nej jeg holder mig til de “gamle” og forbliver Skorpion.

  Gyda

 107. De.nye.stjernetegns. Hadere!!!

  F**k de nye stjernetegn!!!!!
  Fra skorpion til VÆGT
  Fra vandmand til STENBUK
  Fra krebs til TVILLING

  Det R noget L*RT!!!!
  Det gider vi ikke vi R født som skorpion-vandmand-krebs!!!!
  Og det bli’r vi ved med at være

 108. Morten Duus

  Der vil heller ikke blive født mange skorpioner længere, da perioden kun omfatter 5 dage! jeg er “daværende” stenbuk og befinder mig godt ved det. “nu” er jeg skytte og kan for det meste ikke ramme plet! det er noget LORT. mvh.

 109. Katrine

  Jeg er krebs og vil blive tvilling i det “nye”.. virkeligt latterligt, tvillingen passer jo overhovedet ikke på mig?

 110. Lone

  - Nitte… jeg var skorpion og har en tatovering på anklen af en… nu er jeg så blevet vægt….øhhh

 111. Emilie

  Uha… Jeg er en af de nye ‘slanger’… Jeg går normalt ikke så meget op i horoskoper og sådan noget men at være skytte har altid været en del af min identitet… Jeg ved ikke hvorfor for inderst inde vil jeg vel altid være skytte, men jeg kunne ikke lade være med at føle som om en del af mig var blevet taget fra mig… I et kort øjeblik havde jeg faktisk lyst til at græde… Men hvad er det nye slangeholder for noget? Jeg mener alle de karaktertræk der følger med til stjernetegnet…? Jeg har altid følt at skyttens karaktertræk passede på mig… Er der nogen der ved noget om det nye stjernetegn?

 112. The family

  Det har været et lysår af morskab at læse jeres indlæg. i er jo “stjerne”-psykopater. denne tråd minder mest om “stjernekrigen” og man skulle tro at det var stjernen over bethlehem der var blevet pillet ved. der er ikke blevet snakket så meget om vigtigheden af stjerner siden en lille dreng blev født under den føromtalte lede stjerne. sådan som nogen af jer taler til hinanden skulle man tro at i var “stjerne krigere”.

 113. Lægen

  hvordan kan man kalde sig redaktør… jeg har et hospital… gør det mig til læge??

  ps. hvis jeg ikke kan huske min fødselsdag, må jeg så selv vælge?

 114. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Lægen

  Hentyder du til mig og min rolle som redaktør på denne hjemmeside?

  En redaktør er en person, der er ansat ved en avis, eller et andet medie - fx en blog som denne - der har til formål at fastlægge og fastholde linjen for dettes indhold. Jeg er dermed redaktør. At du har et hospital, gør det dig ikke til en læge, medmindre du er uddannet læge.

  Ha’ en go’ weekend :)

  Vh. Jan, redaktør på InfoBlog :)

 115. Jan, redaktør Forfatter

  Hej The Family

  Jeg kunne ikke lade være med at trække i smilebåndet af din kommentar :D

 116. AK

  Det er da ikke en mulighed at indføre et nyt stjernetegn? Stjernetegn kommer jo fra stjernebillederne af samme navn, der ses på et bestemt tidspunkt af året. Der findes desuden ikke et stjernebillede som hedder “Slangeholderen” efter hvad jeg ved…

 117. Ingelise Lasso

  (Griner) Der har været totalt morsomt at læse de mange beklagelser fra mennesker, der hævder at de ikke tror på astrologi. Men man skal ski da, altså ikke lave om på hvilket tegn, de er født i :o )Desuden er astrologi jo
  en videnskab, og ikke et trosspørgsmål.
  Hilsen fra en vædder, der faktisk altid mest har følt sig som en fisk.

 118. Rasmus Bird

  Daamn, det er skide nederen at være vægten, det var sgu da noget møj det der astrologi.
  Hilsen En der havde det meget bedre som skorpion

 119. Annette

  Jeg er født i skorpionenstegn og vil altid være det, jeg har mit stjernetegn tattoveret på mit håndled og vil jeg da ikk ændre bare fordi jeg er blevet rygget til et andet tegn, skorpioner har jeg altid haft interresse for og har nogen i glas og en der er lavet af laser i Rusland min tante og onkel gav mig til min konfirmation så bare fordi at der en masse år efter kommer et nyt stjernetegn vil jeg ikke ændre på noget!

 120. laura

  hvad er det for noget l*rt, jeg har altid været tvilling og skal nu være tyr? glem det.
  hvem har fundet på, at sætte et ekstra stjernetegn ind midt i det hele?
  det er da det mest latterlige, jeg er og vil altid være tvilling.
  det er jo bare et bevis på, at der ikke er noget af det der passer en skid, så det er jo godt de kan få folk til at miste troen. videnskab eller ej, jeg tror ikke på det en meter.

 121. Anders

  Man har jo i traditionel astrologi arbejdet med skorpionens 3 udviklingsfaser: skorpion, dobbeltslangen (lægesymbolet) og ørnen - nu har “nogen” så valgt at skille det midterste ud og lave et selvstændigt tegn.

  Så kunne tvillingen, fisken og vægten med stor ret kræve det samme, da de alle er duale tegn.

  Tvivler stærkt på, at det vil slå an, og savner stadig en virkelig god begrundelse for dette 13 tegns berettigelse.

  Jomfru og tvilling deler tegnhersker Merkur, og mange astrologer har længe svoret at Vulcan er jomfruens sande hersker. Det samme dilemma er tilfældet med Tyren og Vægten som begge deler Venus.

  Astrologiske udfordringer, der aldrig har vundet bred opbakning eller fundet en fælles forståelse for problemet, hvorfor jeg våger at tvivle stærkt på, at slangeholderen nogensinde bliver andet end noget man kan finde i et katalog fra: Harald Nyborg under cykeltilbehør.

 122. Ak

  Jeg er slangeholder, og hader det, ville helst have været blevet ved med at være skytte, har nemlig fået skytten, i Christel by Royal Copenhagen, men jeg blier ved med at være skytte

 123. Mennesker!

  Shiiit!! Jeg har altid været tvilling, og det bliver jeg ved med at være… Også selvom der kommer et nyt og “spændende” stjernetegn, slangeholderen. Hvad er det for et navn????!!!

 124. 8.x

  Hvad sker der, man kan sgu da ikke bare presse et nyt stjernetegn ind på den måde!!

  ey, forresten du er egentlig ikke skorpion længere, næ du er vægt nu og det har du bare at finde dig i!

 125. Louise

  Jeg tror simpelthen ikk på det pjat der og uanset hvad, så blir jeg ved med at være mit gamle stjernetegn.
  Dem i familien som har givet gaver med mit stjernetegn i fødselsgaver, konfirmationsgaver og fødselsdagsgaver, som er døde kan jeg jo ikk bare få nogen nye af!! Det vil sige halskæder, armbånd, broderede ting og mange andre ting.
  Så helt seriøst det der kan der bare rende og hoppes efter!!….-efter min mening…. Og på forhånd undskyld mit lidt hårde sprog

 126. Victoria

  Ej hvor ÅNDSVAGT..
  Jeg har altid været vægt, og nu skal jeg være Jomfru! det gider jeg da ikk’.
  Bare pga. det er kommet et nyt Stjernetegn vil jeg ikke ændre mit Stjernetegn!!
  Og “Slangeholderen” hvad er det dog for et navn??

  ENGANG VÆGT, ALTID VÆGT

 127. Nikolaj

  Ej, dumt kan man ikke bare være den man er nu, eller hvorfor kan man ikke bare selv bestemme om man vil være den man er nu eller den anden.

  DET ER DUMT

 128. Maj

  Ej, jeg vil være den jeg er nu, os selv om der nyt og det er der ikke nogen der kan lave om på. Kan det ikke bare være lige meget med det nye stjernetegn.

  DET ER FOR DUMT

 129. Christina

  Det er vel ikke sant jeg har en skøn kæreste han er ikke lige typen der græder men det gjorde han så da han fandt ud af det. Vi har brugt mange penge på vores gamle stjernetegn skal vi nu til at bruge penge på de nye stjernetegn??? Bare fordi der lige var en person der fandt et nyt et. hvad sker der lige for det??? Det er bare en stjerne.Fuck det man undskyld men vi vil altid ha vores gamle de nye de er sku for dårlige… Slangeholderen hvad er det lige for et navn??? Vi synes at alle selv skal ha lov til at bestemme om man vil ha nye eller gamle!!!

 130. Mulle_berg

  MEGA DUMT! mit stjernetegn før var tyr og man mener at det passede perfert til mig
  kk. Mulle_berg

 131. philip

  jeg er slangeholderen

  prøv at tænke på dem der har fået lavet tatoveringer af deres stjernetegn, og nu har det ændret sig, det må da virkelig være for stramt

 132. Mike

  Nej hvor er det da dumt hvem siger at det ikk bare er en helt almindelig stjerne?? Jeg har fået tatoveret mit stjernetegn og det er altså ikk lige sådan man kan få det lavet om. Mig og min familie syns det er mega dumt!!

 133. Begitte

  det sku ikke fair tænk lige lidt på dem der har brugt mange penge på deres gamle og så får man lige pludselig nye det da fo åndsvagt. Jeg synes man bare skal glemme det nye og lade som om det slet ikke findes!

 134. j

  for mig lyder det som en rigtig omgang sludder. jeg er skorpion og det vil jeg altid være, stjernetegnet passer til mig fuldt ud. man kan ikke bare sådan rykke hele systemet. det giver ingen mening overhovedet! har desuden snakket med min moster om dette og hun underviser i astrologi, hun siger også det er en værre omgang sludder.

 135. Masja

  Det 13. stjernetegn har jo ikke noget med ASTROLOGI af gøre. Det er ASTRONOMI. Altså stjernebilledernes placering på himmelen. Så slå nu koldt vand i blodet. Det ændrer jo ikke ved noget.

 136. Lone

  tror ikke rigtig på astrologi !
  Men har da alligevel sommetider læst stjernetegn.
  At der er kommet et 13. stjernetegn må vel gælde for dem der bliver født i det ! os gamle er jo født i vædderen osv.

 137. Camilla Pedersen

  Kun en ting at sige: Totalt latterligt! Er så Jomfur nu men jeg det gider jeg ikke så jeg vil blive ved med at sige at jeg er vægt. Min personlighed har altid passet til en Vægt og den passer overhovedet ikke til en Jomfru, men det laver de vel også om…

 138. Rikke S

  Ja, jeg er så en af de heldige ejere af en tattovering med mit stjernetegn, som var vandmand, og jeg er nu blevet stenbukken. Det må jo betyde en ny tattovering med det nye stjernetegn ved siden af ;)

 139. Jeanne

  Ved ikke om andre har skrevet det (kunne ikke lige overskue at læse alle de indlæg), men man er uanset hvad det stjernetegn man var den dag man blev født… Så de kan tilføje nok så mange nye tegn uden at det vil få betydning for nogens tatovering…! Hvis man lægger mærke til det, så skifter datoerne altid en dag eller to alligevel, så den ene dag kan man være det ene og den næste det andet (i hvert fald ifølge ugebladene)…! I kan være helt rolige over jeres tatoveringer, for de gælder stadig… Altså i fald at i har ramt rigtigt i forhold til jeres fødselsdag… :-)

 140. Gatsler Wingcastle

  Ting er hvad man gør dem til. Fx mennesker med samme navn har tit ens personligheder fordi deres forældre har uden at være bevidst om det behandlet dem efter deres opfattelse af navnet sådanne opfattelser er ofte ens hvilket gør menneskerne ens. Med det vil jeg sige at grunden til det virker for nogen kan være fordi de underbevidst opfylder horoskoperne. Jeg udelukker selvfølgelig ikke at månen kan have samme effekt på tidevand som på menneskers liv men ud fra oplysningerne i den virkelighed vi alle eksisterer i opfatter jeg det ikke som muligt. Men det kan jo selvfølgelig være at den virkelighed jeg eksisterer i slet ikke eksisterer og jeg i virkeligheden ligger i en forvildet og forskruet koma-drøm. Hvilket egentlig gør dette fuldstændigt spil af tid da i alle ville være illusioner og jeg i koma.

 141. noway!:-(

  CRIME! jeg er nu jomfru?! wuhuu også lige det en teenager ønsker at være at hele hendes/hans hjerte, wuptiwupti not..
  jeg vil altid være skopionen og det er der overhoved ikke nogen der kan lave om på ;-) det er rigtig, rigtig synd for dem der har tatoveret deres oprindelige stjernetegn..

 142. Michelle

  jeg synes det er noget pladder, jeg gider íkke være slangeholder, en gang skytte altid skytte..

 143. camilla

  det er noget l*rt jeg er stadig væk fisk selvom der står vandmand hved min fødseldag. det passer ikke

 144. Finn

  Meget morsomt! Ikke at jeg går op i astrologi; men jeg synes da, det er herligt med lidt dynamik og udvikling på det punkt. I forvejen kan man jo diskutere, som det er den gamle babyloniske religion som grundlag for vestlig astrologi eller gammel kinesisk religion som grundlag for østlig astrologi, der har størst betydning for vores liv. Jeg skulel så være flyttet fra skyttens tegn til den nye slangeholder - det er da et underligt navn !
  Jeg har ikke set noget om, hvad der så skulle karakterisere en slangeholder, hvad det så elelrs er for en størrelse - og heller ikke et horoskop. Jeg har aftjente værnepligt ved Beredskabskorpset (den gang hed det Civilforsvaret - og vi blev kaldt “slangetæmmere”) Mon det har noget med det at gøre? Eller er det fordi jeg godt kan lide at gå i haven og vande blomsterbedene? Det kan også være en Harry Potteragtig pendant til en hestehvisker - en slangehvisker eller parcelmouth ? Har nogen set en beskrivelse ?

 145. Maria

  Hej :)

  En veninde og jeg har lige hørt den ret så dårlige nyhed i følge os.
  Vi er begge Vægt, af stjernetegn. Og det har passet hele tiden. Vi har kunne relatere os til det der er blevet skrevet, under vores stjernetegn. Og for mit vedkommende læser jeg det hver dag i avisen. Og det kan få min dag til at blive meget bedre.
  Vi har læst om vores stjernetegn, om hvordan det passer til os som person, og det har bare passet så godt.
  Vi kan ikke rigtig forholde os til, at vi begge nu skal være “jomfruer”

  Er det virkelig noget der kommer til at ske, eller er det bare en tidlig aprilsnar???

  Mvh Charlotte og Maria

 146. pigen

  jeg synes det noget l*rt!.
  altså jeg er skorpion og alt det der står om skorpionen passer helt perfekt til mig også er der nogle som laver det om?? så nu er jeg blevet vægten og jeg passer slet ikk som vægten hvad sker der lige??
  synes i skal slette slangeholderen og beholde de gamle stjernetegn!.
  for dem der faktisk går rigtig meget op i det som mig er fandme sure over hvis det her kommer til at ske!.
  Er bare ÆRLIG!.

 147. VEKT - IKKE JOMFRU

  Dette er teit. Jeg synes det bare burde være sånn som det alltid har vært. Ja tenkt på de som har tatovert inn stjernetegnet sitt eller fått en brosje med det på.

  Jeg er og vil alltid være en vekt! :(

 148. wypper

  Jeg er én af de nye slangeholdere, og jeg er glad!!! Jeg var skytte før og horoskoperne passede ALDRIG, ikke en gang det jeg fik lagt personligt. Gad vide om de gør de nu så? Hvor kan man læse om slangeholderens karakteregenskaber?

 149. wypper

  Jeg må indrømme at jeg griner lidt for mig selv. “Troen” på astrologi, eller “religionen” astrologi, beror vel på en overbevisning om at det er stjernernes palcering på nattehimlen i fødselsøjeblikket, som bestemmer vores karakteregenskaber og vel også vores skæbne? Eller er det undfangelsens øjeblik som er det afgørende?
  Ja jeg tror på fejlkalkulation, og at jorden virkelig har forrykket sig siden de 12 tegn blev opfundet, men det er jo for pokker over en periode på 3000 år! Dvs dén som er født den 3/4-1145 ikke kan have de samme karakteristika som den der er født 3/4 1645, for i løbet af de 500 år har jorden forrykket sig så meget, at jordens placering, ifht de samme stjerner, vil være forskellig. Derfor er astrologi i følge min mening noget hokus pokus. Hva mener du?

 150. Alberte

  Jeg er pludselig blevet til slangebæren men før da var jeg skytten, problemet er at min personlighed og iterese er rigtig på dem begge. Og på skytten har jeg de rigtige venner men det harr jeg også på slangebæren!!!

 151. Peter

  Kan ikke lade være med at kommentere:

  At der i øjeblikket er 13 stjernetegn, som planeterne og solen bevæger sig igennem set fra jorden, og at ingen af dem har de tidsrum, som “astrologi” opererer med, er IKKE ny viden. Det er ikke noget, der lige er “sket”.

  Jeg har været interesseret i astronomi, siden jeg var barn, og jeg har ALTID vidst det. Det er virkelig morsomt for mig at se, hvad der kan ske, når videnskabelig viden pludselig kommer til offentligheden kendskab.

  Det har været tilfældet i mindst 1000 år, at man er født, når solen står i disse tegn set fra jorden, når man er født på disse datoer:

  Stenbukken: 21. januar – 16. februar
  Vandmanden: 17. februar – 11. marts
  Fiskene: 12. marts – 18. april
  Vædderen: 19. april – 13. maj
  Tyren: 14. maj – 21. juni
  Tvillingerne: 22. juni – 20. juli
  Krebsen: 21. juli – 10. august
  Løven: 11. august – 16. september
  Jomfruen: 17. september – 30. oktober
  Vægten: 31. oktober – 23. november
  Skorpionen: 24. november – 29. november
  Slangeholderen: 30. november – 17. december
  Skytten: 18. december – 20. januar

  Det vil sige, at det gælder for ALLE nulevende mennesker og for alle, der er født de sidste 1000 år (mindst), at de ovennævnte datoer er de rigtige, når det gælder, hvilket tegn solen stod i set fra jorden på ens fødselstidspunkt. Det er ikke nyt. Det er ikke “lige” sket. Der er ikke noget, der er “lavet om”.

  Og der er med andre ord heller ikke noget, der er “lavet om”, siden nogen af os er født. De ovennævnte datoer gjaldt også, da alle her blev født. Alle nulevende mennesker er reelt født i de ovennævnte tegn på de ovennævnte datoer. Der er bare mange, der først har fundet ud af det nu.

  Det skyldes ikke, at jorden rykker sig i forhold til solen, men at den retning, som jordens akse peger i, i sig selv bevæger sig rundt i en cirkel, hvor den varierer mellem en hældning på 10 og 30 grader. Denne bevægelse kaldes præcessionen og bevirker, at stjernebillederne skubber sig med et billede cirka hvert 2.000 år. Om 25.000 år har akseretningen bevæget sig en hel omgang, og så begynder det forfra igen.

  For 2000 år siden var det Vega i Lyren, der var nordstjerne, og lige nu er det Polaris i Lille Bjørn. Vi er heldige i øjeblikket at have en, for det meste af tiden er der slet ikke nogen nordstjerne. Det hele bevæger sig altid.

  Alt det ovenstående beskriver de astronomiske forhold, som kan observeres og evt. behandles videnskabeligt (Obs: at stjernerne skulle danne “billeder”, er dog en tolkning vi sekundært har givet det observerbare). Jeg kan anbefale at gå ud og se slangeholderen; det er et smukt stjernebillede, men er i øvrigt lettest at se, hvis man rejser lidt sydpå.

  Men hensyn til “atrologi”, som vist ikke handler om noget observerbart, er det en religion, som jeg ikke lige bekender mig til, så den har jeg ingen kommentarer til.

 152. Maria

  Om dette er fakta, så må jeg si at jeg føler meg lettet, jeg var fisk men har aldri kjent meg igjen i det stjernetegnet, nå er jeg vannmann, og jeg må si at det smaker mye bedre. Da er det ihvertfall ikke noe galt med meg, er bare feil stjernetegn, om jeg fremdeles er fisk så er det defentlig noe galt med meg, for vise følelser er ikke min greie. Har en frihetstrang som er større en jorden og. Alt i alt, vannmannen kjenner meg igjen i i motsettning til fisken.

 153. malou

  sys det er langt ude var skorpion før og vil jeg altid være kommer der et nyt er jeg jomfru hva sker der sys det helt latterligt

 154. Rikke S

  Nå, kan så berolige alle med, at den nyeste opdatering lyder på at det kun er dem der i født i år 2000 og derefter der har fået nyt stjernetegn. Så vi andre kan heldigvis beholde vores. (Og vores tattoveringer. Hehe). Gudskelov. Jeg er og bliver vandmand. :)

 155. Lasse Meldgaard

  Hej jeg er født d 28 oktober og dermed Skorpion, og nu ik længere nu er jeg vægt…. ???? Altså har et par tattooveringer med skorpionen, og min asendandt er vandmanden, eller det var det ? kan ikke helt regne den ud, og tror kun at det blir mere ligegyldig for menneskerne, da det er noget mange lever efter…
  Det gør jeg ik selv for kan se lige så meget rigtigt og forkert ved de ting der handler om mig selv…….
  Er nu vægt og er aldrig den der er så meget i balance med mig selv, ik ment at jeg ik har styr på mit liv, men jeg rammer stadig det stjernetegn jeg er født med bedst.

 156. Peter

  Læs nu, hvad jeg har skrevet ovenfor. Alle nulevende mennesker (og alle der er født de sidste 1000 år - mindst) HAR de “nye” stjernetegn og har altid haft dem. Der er bare mange, der ikke har vidst det før nu. Sådan er sagen ud fra et observerbart, astronomisk synspunkt.

  Astrologi er en religion, som jeg ikke har en mening om, men jeg tror ikke, de regner med at noget som helst kan ændre sig. Og alligevel er de begyndt at regne med planeterne Uranus og Neptun, da de blev opdaget. Spørg mig ikke hvorfor.

 157. Thomas Dahl

  Med jævne mellemrum kommer denne “nyhed” fra folk der er bange for at miste indflydelse …
  (Indflydelse i form af magt, kapital og “videnskabelig fundamentalisme”)
  Der er kun 12 stjerneTEGN fordi det er en praktisk inddeling af cirklen (360 grader) og danner flest sammenfald af enkle harmonier (eller frekvensbølger) .
  Derimod kan nye stjerneBILLEDER sagtens opstå og dette 13′ende stjerneBILLEDE er en ældgammel historie der iøvrigt er et parallel-stjerneBILLEDE som det frmgår af Christian Borups artikler (både fra 1995 & 1988) på følgende link :
  https://www.astrology.dk/3hus/1995/9503_13_tegn.htm
  se især figur 7 … Men det er ikke små mystiske områder på himlen der påvirker os, det er de antal bølger der kan kan ligger langs en omdrejning af solen, jorden, månen etc og det er selvfølgelig 360 grader uanset hvor skæve banerne er !

 158. Thomas Dahl

  PS til Peter oven over .

  Peter skrev :
  #Astrologi er en religion, som jeg ikke har en mening om, men jeg tror ikke, de regner med at noget som helst kan ændre sig. Og alligevel er de begyndt at regne med planeterne Uranus og Neptun, da de blev opdaget.#

  Religioner kræver gudsbegreber og astrologi er i den retning videnskabelig
  og siger intet om den slags eller har noget religiøst tilhørsforhold !
  At det anvender “værensopførsel” (psykologiske & somatiske begrænsninger)
  er ikke principforskelligt fra “eksistens og opførsel” af elementarpartikler
  og planeterne Uranus og Neptun giver blot yderligere præcision og beskrivelse
  til et stort og i forvejen meget komplekst personlighedsbillede så astrologi
  kan sagtens ændre sig - men selvfølgelig med en basisviden som stadig virker !

 159. zahra

  som om jeg er jomfru jeg er vægt og vil altid være det det passer perfekt til mig plus jeg er fjænde med alle de jomfruer jeg kender dvs 5 en er min mor og de er sindsyg det er ik det en teenage pige ønsker at hør og mig som gik op i stjernetegn hold kæft noget lort i har gang i

 160. Johanna Anina Kristina Malianguaq Inunnguaq Larsen Sivertsen Sabbaghioun Br'üel

  Jeg er gået fra Krebsen til Tvillingerne! (Ô_ô)

 161. natja

  jeg ville gerne have været slangeholder der lyder sejt.. men jeg er løve i forvejen og det en også sej haha. jeg syns det er spænden alt der her og er rigtig glad for at jeg løven i nu.

 162. Tanja

  Synes, at det er noget underligt noget sådan lige at ændre på stjernetegnene!! vi har jo ikke fået flere måneder!… se lige.. skorpion er nu 24.-29. november… hallooo et kort stjernetegn og det betyder, at JEG nu er skorpion!! Er bestemt ikke skorpion.. Er stolt af at være SKYTTE.

 163. Laura

  Jeg er født d. 9. 1. så jeg er ikke blevet flyttet heldigvis ;) Men det er stadig lidt irreterende. Der er foreksempel min studie veninde der har fået sit daværende stjernetegn 0g nu er hun blevet rykket til Jomfruen, så hun er blevet virkelig irriteret og sendt et klage brev til de forskere der har fundet det nye tegn
  da hun også har mange veninder der også har fået tatoveret deres daværende stjernetegn. Jeg har ikke fået tatoveret noget endnu da jeg ikke tør :)

 164. Sofie

  det er lidt forvirene med de nye stjernetegn ny år man er vand til de andre men noge er jo det samme men det er jeg ikke ;-)

 165. sophie

  Hej jeg hedder Sophie.
  jeg syntes det er rat forvierne.
  Nogen sir “NEJ DER ER IKKE NYE” andre siger”JO DET PASSER”
  alså jeg er en af dem der siger det passer
  men stadivæk

 166. Lærke

  Jeg synes ikke det er et passende navn da det man godt kunne tro det var en død ting hvor imod de andre stjernetegn som er dyr eller væsener altså levende ting!!

 167. mads

  hej direktør

  før var jeg vandbæger nu er jeg stenbuk,

  altså der findes stjernetegn fra kina og jeg er en tiger og vandbægeren er partner med tigeren,

  kærlig hilsen mads
  ps min lillebror var tvillingerne nu er han tyr
  pps jeg ved ikke om jeg skal tro på horoskopet men min lillebror håber det ændrer sig for han vil være tyr

 168. Anna McPherson

  Jeg er tyr….. løve….. og tvilling…… fed kombi…. Så er der mad t dyrene … Hvis de ellers kan fange byttet… Haha… Fed tusch jeg kan få der Blessings from Anna Mc

 169. Vil altså altid være krebs

  I har altså ikke fået ændret jeres stjernetegn. Det er kun dem der er født EFTER ændringen med det 13. stjernetegn der indgår. Alle der er født FØR ændringen har altså IKKE fået et nyt stjernetegn :) get it?

 170. Anna McPherson

  Hvordan kan det være at du skriver at det kun er dem der er født efter slangebæreren kom der får nyt stjernetegn? Forskydningen er vel både en rotation bagud i tiden ligesåvel som en fremadrettet forskydning …..Mvh Anna McPherson

 171. natascha

  hej Jan

  hvor kan man endelig se slangeholderrens tegn henne jeg kan bare ikke finde den nogen steder???

  hilsen Natascha

 172. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Natascha :)

  Kan du uddybe dit spørgsmål? Er det, hvor på nattehimlen, man kan se slangeholderen, du mener, eller …?

  Vh. Jan

 173. natascha

  nej jeg mener haer på nettet jeg har set en masse billeder af slangeholderen men hvad for en er den rigtig???

 174. Ditte

  PIS!! jeg har en tatovering af en tyr på ankelen. og er nu blevet VÆDDER!!!! hmmm… godt de fleste siger at min tato ligner en form for nøgle :)

 175. maria og nadia

  vi synes det er meget latterligt at der er kommet det der stjernetegn og dens navn lyder meget dumt fyfy:-(

 176. Jacob

  Jeg tror nu kun det berører nye små mennesker født efter Jordens og Solens nye forhold til hinanden. Den energi der blev sendt til Jorden for at skabe DIG og dine aspekter da du blev født har jo allerede gjordt sit job.

 177. Jamii

  Jeg sku så åbenbart være Jomfru nu - hvilket virkelig ikk passer godt til mig.

  Som Wicca tror jeg ikk så meget på astrologi, men efter alt hva jeg har læst, af egen nysgerrige interesse, passer min personlighed, til punkt og prikke, med at jeg er Vægt - og selvom der er visse ligheder mellem min personlighed og personlighedskendetegnene for Jomfruen, så er det bare ikk noget jeg vil ta til mig.

  Desuden, som Jacob udtrykker det, så er det nye stjernetegn nok mere gældende for de nye generationer, end det er for os “gamle” :)

 178. Amanda skorpionen

  Hej. Jeg er skorpion, efter det nye vil jeg være vægt! Men det nægter jeg simpelthen at være. Jeg går MEGET op i horoskoper, og jeg lærer altid folks stjernetegn at kende først! Jeg kender mange vægte, og alle er meget ens (modsætninger) til mig. Tilte gæld så er der ikke et tegn som passer så godt til
  Mig, som skorpionen! Så jeg vil altid forblive skorpion.. Jeg tror og er helt sikker på at de her nye tegn, KUN gælder for folk, som er født i det år, hvor de nye regler indtrådt! Det vil sige at vi fra før , vil være det som vi hele tiden har været’ og derfor ikke skal tænke på at rette tattoveringer og personlighed, pyntesten, smykker og hvad vi ellers vil have købt i vores tegn..

  Min datter vil tilgengæld blive født ind i de nye regler, og derfor vil hun være “slangeholderen”. :) er spændt på at læse om hendes tegn, og se om det passer på hende :)

 179. Stian Løven

  Det er jo såklart at dette vil være rart for mange, men det er ikke det at vi må forrandre oss etter det her, men at vi heller alltid har vært det stjernetegnet vi ble! ingenting er forrandret uten om tegnet. slik jeg ser det så blir vell horoskopet lest av hvordan planetene står til din dato, så horoskopet ditt vil enda være det samme bare du har et annet tegn.
  Å dette er jo noe som er fakta, vi kan ikke late som om der ikke er et ”nytt” tegn, hva skal vi gjøre den neste gang det kommer et nytt`?

  Meget fornøyd, gikk fra Jomfru til Løve ! :)

 180. Tanya

  Jeg er en person som går ekstremt meget op i stjernetegn og jeg er (eller var ? rettere sagt ?) Scorpionen…
  Jeg er født d. 9 november og derfor rykket over til vægten?????
  Og det gør mig både sur og trist..
  Scorpionen passer perfekt til min personlighed, og jeg kunne godt tænke mig at vide hvor meget jeg skal gå op i det ???
  Skal jeg gå over til vægten eller skal jeg forblive hvor jeg er …
  ?? Hjæælp mig :/

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.