Nytårsforsæt: Slankekur 2011 - Hvor mange kilo kan jeg tabe på 1 måned?

Jeg er i dag tirsdag den 4. januar 2011 startet på en slankekur, hvor jeg vil se, hvor mange kilo, jeg kan tabe mig på ca. 1 måned. Læs om slankekuren her.

Kæresten og jeg har startet op i går aftes med at lave en hvidkålssuppe. Vi brugt en simpel opskrift og krydret lidt til med chili, hvidløg og tacosauce, så der er noget bid i suppen. Ideen er, at vi skal tabe os ved at undgå kulhydrater så godt det nu kan lade sig gøre.

Da vi begge to lige har været syge og ikke er kommet helt ovenpå, venter vi med motion. Men det vigtigste i slankekuren er også kosten. Vi skal undgå at spise (for mange) kulhydrater, og vi skal i det hele taget bare indtage færre kalorier, end vi forbrænder.

Jeg har hørt at kvinder forbrænder 2000 kalorier og mænd 2500 på et døgn. Så dér har vi også vores udgangspunkt i, hvor meget vi må spise. Det bliver spændende, og jeg kommer til at opdatere løbende herinde om, hvordan det går :)

2 tanker om "Nytårsforsæt: Slankekur 2011 - Hvor mange kilo kan jeg tabe på 1 måned?"

  1. Jan, redaktør Forfatter

    Hej Gitte :)

    Det gik ikke så godt. Jeg tabte mig 2 kg på en uges tid - hvilket jo er meget fint - og så vendte jeg desværre tilbage til den lidt usunde livsstil.

    Men det virker. Det kræver bare, at man bliver ved.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.