Oilily-tasker: Udsalg og tilbud - Få en flot taske til piger og kvinder billigt

Oilily er blandt andet kendt for at lave nogle rigtig lækre tasker til børn, og lige nu er der penge at spare, hvis du tager på udsalg på Oilily-tasker. Du kan eksempelvis finde et godt tilbud på Oilily-tasker i den kendte online-tøjbutik for børn med det sjove navn, funkylittlemonkey.

Hos den sjove lille abe finder du en brun fold-ud-taske med blomster, som vil klæde en hver pige. Hvilken pige elsker ikke blomster? Tasken kan købes på tilbud - til en god, nedsat pris på 209,30 kr., hvor den før kostede 299. Prøv selv at se den inde hos funkylittlemonkey. Jeg synes personligt, den er rigtig sød - og bemærk, jeg er ikke engang en pige :P

Moodshop.dk har i øvrigt også en lækker, rød rygsæk, som også kunne fungere som en skoletaske til unge, der gerne vil have en farvestrålende taske. Det er lidt “her kommer jeg”-agtigt, men samtidig utroligt piget på grund af farverne de små, søde blomster og den lille bitte sløjfe midt på tasken.

Har du spottet andre gode udsalg på Oilily-tasker, må du meget gerne kommentere. Der er ofte mange gode tilbud på nettet, og hvis vi sammen kan finde nogle flere gode steder, kunne det blive en god ressource for alle mødre og børn.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.