Pandebånd til heste

Er det bare mig, eller ser det lidt sjovt ud, når heste har pandebånd på? Jo - det er da praktisk og sikkert nødvendigt, hvis hesten ikke skal få hår i øjnene; jeg går da i hvert fald ud fra, at det er derfor, heste får pandebånd på.

Generelt bryder jeg mig ikke specielt meget om tøj til dyr - hverken hunde, katte, heste og får :) Okay - jeg indrømmer gerne, at vi har købt et prinsessekostume til vores hund - men der er kun for sjov, og hun får det jo kun på i et par minutter, så vi kan tage nogle hurtige fotos af hende og bruge det som et sødt billede til væggen.

Hvad synes du om pandebånd til heste? Er det fedt, at få en hest til at ligne en Bjørn Borg? :D Tennis-hesten slår til igen!

Nej - jeg laver bare sjov.

Jeg vil dog gerne høre fra dig, hvis kan fortælle mig grunden til, at sådan et stort, flot dyr skal bære et bånd om hovedet. Er det for at holde pandehåret væk? Er det for at holde eventuel sved væk - det er jo normalt formålet med et pandebånd - eller er det fordi, det er moderne?

Brug gerne et par sekunder på at lægge en kommentar her nede i kommentarfeltet. Jeg er meget nysgerrig :)

Og jeg håber ikke, jeg har fornærmet læseren ved at skrive dette. Det er bestemt ikke min hensigt. Jeg finder det blot en anelse pudsigt og interessant.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.