Pandebånd til mange formål og til det rette look

Pandebånd kan bruges til mange forskellige formål. Når jeg ser et pandebånd, tænker jeg straks Bjørn Borg eller bare tennis - de gode, gamle dage, hvor bjørnen med det lange hår slog løs med ketcheren. Men pandebåndet har naturligvis andre formål - det kan bruges til sport, men sagtens også som en normal beklædningsgenstand; det er modetøj - tøj for blandt andet de rå popdrenge, der gerne vil se cool ud og skille sig ud fra mængden.

Nå ja - det er selvfølgelig bare min mening - men jeg ser da, at der er mange drenge, som bærer sådan et bånd til hovedet.

Måske det kunne være en passende gave til en du kender? I så fald skal du vide, hvor det er billigst.

Hvor køber man billige pandebånd?

Skal du bruge dem til løb, kan du tage et kig på loberen.dk, hvor du kan købe en masse forskellige. Der er mildest talt et gigantisk udvalg fra Adidas, Buff, Fusion, selvfølgelig også fra Nike og Salamon (jeg troede de kun lavede tasker), GripGrab, Gore Running Wear samt det billige mærke Newline. Der burde helt sikker være noget for dig.

Priserne ligger på omkring en hund pr. stk. Det er vel ikke helt så galt, når man tænker på, hvad andet tøj koster - men spørger du mig, vil jeg ikke bruge så mange penge på netop den slags tøj. Det er ikke lige mig.

Kender du andre gode hjemmesider, siger du bare frem. Du kan hurtigt og nemt kommentere herunder :) Og kan du anbefale nogle gode mærker - selvom jeg ikke kan forestille mig, at der er så stor en forskel på pandebånd-mærker - må du meget gerne smide en kommentarer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.