Penge

Velkommen til kategori-siden for Penge. På InfoBlog skrives der om gode råd og information, billige tilbud samt udsalg og priser online i Danmark.

Annoncer fra Google


Penge får verdenen til at køre rundt - eller på engelsk: money makes the world go around, som sangen lyder. Her finder du artikler om penge, økonomi, finans og deslige. Lær hvordan du kan spare, tjene, vinde og få mere for dine penge. Læs om gode sparetips og andre pengerelaterede emner. Find alt om banker, forsikringer, aktier og obligationer, valuta, pensionsopsparing og lån. Masser af gode artikler og informationer.Se de seneste artikler herunder

Januar-udsalg 2015 - Her sparer du mest

Her vil du finde en liste med gode steder, der holder januar-udsalg i 2015. Ledte du efter udsalg for hele 2015, så kig ind på denne side: udsalg 2015, og hvis du blot er interesseret i januar-udsalget i 2015, så er du havnet det helt rigtige sted.

https://infoblog.dk/januar-udsalg-tilbud - Aarhus - Accessories til kvinder - Accessories til mænd - Afhængighed og misbrug - Alkoholisme - Årstal - Astrologi - Biler - Bolig - Boligenergi - Boligmarked - Boligtilbehør - Brætspil - Butik - Byer i Danmark - Bøger - Børn og unge - Børnelegetøj - Børnetøj - Børneudstyr - Charterrejse - Computerudstyr - Damesmykker - Dametøj - Dating - Depression - Det alternative - Drikkevarer - Dyr og natur - Elektronik - Fastelavn - Film - Fiskeri - Forsikring - Fødselsdag - Førstehjælp - Google - Google Docs - Google-logo - Graviditet - Håndarbejde - Haven - Helse - Herresmykker - Herretøj - Heste - Hjemmesider og internettjenester - Hobby og fritid - Hunde - Hvidevarer - Højtider og festdage - InfoBlog - Job og uddannelse - Jordomrejse - Jul - Konfirmation - Kontor - Kost og ernæring - Kostumer og udklædning - Krydstogt - Kærlighed - Køkken - Lagring - Lån penge - Mad og drikke - Madopskrifter - Magasiner og aviser - Motion og fitness - Møbler - Nintendo - Nytår - Odontologi - Onlinespil - Ophold - Påske - Penge - Personlig pleje - Personlig udvikling - Planter - Pædagogik - Rejser - Rodekassen - Romantik - Rygestop - Sjov og underholdning - Skadedyr - Skirejser - Sko - Slankekur - Spar penge - Spil - Sport - Sprog - Sygdomme og lidelser - Tablet-computer - Telefoni - Tjen penge - Transport - Tv - Tøj, mode og skønhed - Valentinsdag - Videospil - VVS - Wellness - Zumba - Ædelstene og mineraler - 0 kommentarer

Loppemarked - Find det nærmeste kræmmermarked i Danmark

God oversigt over loppemarkeder, kræmmermarkeder og legetøjsmarkeder rundt om i Danmark. Lær også et godt til, der kan hjælpe dig med at få mere for dine penge, når du handler på et loppemarked.

https://infoblog.dk/loppemarked - Penge - Spar penge - 0 kommentarer

Hvor sælger man guld - Sælg dit guld her, og få penge for dit guld

Priserne på guld stiger meget i disse dage, og det er der mange, der har glæde af. Virksomheder, som opkøber guld køber løs, og forbrugere, der har gemt guld i skufferne sælger løs for at tjene lidt ekstra penge. Skal du sælge guld, så er det nu tiden er moden, så du kan få flest mulige penge for det.

Men hvor sælger man sit guld, og hvad kan man få for det?

https://infoblog.dk/hvor-saelger-man-guld - Damesmykker - Herresmykker - Penge - Tjen penge - Ædelstene og mineraler - 0 kommentarer

US dollars til danske kroner

Hvordan regner med US dollars til danske kroner nemt og hurtigt?

https://infoblog.dk/us-dollars-til-danske-kroner - Penge - 0 kommentarer

Billån - Beregning af lån til bil

Billån og beregning i 2012, 2013, 2014 og alle år fremover vil altid være nogenlunde det samme. Og det er der en simpel grund til, som du kan læse nærmere om i denne korte artikel.

https://infoblog.dk/billaan-beregning - Biler - Lån penge - Penge - Transport - 0 kommentarer

Billige lånemuligheder - Lån hurtige penge til en billig rente

Billige lånemuligheder vokser bestemt ikke på træerne, og det er svært at sige, hvad der er bedst og billigst, når det kommer til at låne penge. Og dog - der er nogle bestemte muligheder med hensyn til lån, som altid vil være det bedste valg.

https://infoblog.dk/billige-laanemuligheder - Lån penge - Penge - 0 kommentarer

Beregn kreditforeningslån - Kreditlån-beregning - Nemt, bedst og hurtigst

Beregn kreditforeningslån - Hvor finder man den bedste kreditlån-beregning?

https://infoblog.dk/beregn-kreditforeningslan-kreditlan-beregning - Lån penge - Penge - 0 kommentarer

Finansiering af bil - brugt eller ny via bank eller bilforhandler billigst

Finansiering af bil kan ske på flere måder. Her i artiklen kigger vi på, hvad der er den billigste finansiering af bil - brugt eller helt ny bil.

https://infoblog.dk/finansiering-af-bil - Biler - Lån penge - Penge - Transport - 0 kommentarer

Finansiering af rejser - Finansier din ferie og rejse billigst

Der er mange, der vælger at gå til banken for at finansiere en ferierejse, men finansiering af rejser kan faktisk lade sig gøre på en anden måde, hvor det faktisk er billigere end at tage et lån i banken, altså hvor der er en lav rente, og så kan det gøres igennem et rejsebureau.

https://infoblog.dk/finansiering-af-rejser - Charterrejse - Lån penge - Penge - Rejser - 0 kommentarer

Rejser på afbetaling - Afdrag stille og roligt her, og det er billigere end et banklån

Har du overvejet fordelene ved at finde dig en rejse på afbetaling, hvis du ikke lige står og har alle pengene til en rejse her og nu, så er det nu muligt, og det er endda billigere end at låne penge i banken til din næste ferie. Rejser på afbetaling er blevet populære, og du kan allerede bestille rejsen i dag, og blot nøjes med et mindre afdrag hver måned. Du bestemmer selv, i hvilket tempo, du vil afbetale på din rejse.

https://infoblog.dk/rejser-paa-afbetaling - Charterrejse - Lån penge - Rejser - 0 kommentarer

Fritidsjob for unge, der vil tjene penge

Fritidsjob for unge: Mennesker i alle aldre har - i hvert fald lige for tiden - svært ved at finde et job. Dette gælder også unge. Men da de unges lønninger generelt er lavere end flertallets, er det faktisk ikke så umuligt igen, at finde et rimeligt fritidsjob for unge. I denne artikel får du et tip til, hvor du kan finde et fritidsjob for unge, og derudover får du en række gode råd til selve jobsøgningen. Jeg kender en del til det - så læs med, hvis du vil blive lidt klogere. Du er også velkommen til selv at komme med input i forhold til jobsøgning og emnet “job for unge”.

https://infoblog.dk/fritidsjob-for-unge - Job og uddannelse - Penge - Tjen penge - 0 kommentarer

Billig revisor i Aalborg - Her får du hjælp til at finde revision til en god pris

En af mine bekendte søger en billig revisor i Aalborg, og jeg er så gået med til at hjælpe ham med at finde en. Der findes - som i alle andre storbyer i Danmark - rigtig mange billige revisorer i Aalborg, men du skal selvfølgelig også være kritisk over for, hvorvidt det er en god, billig revisor i Aalborg, der er tale om. Jeg tager bolden op, og prøver at finde et par billige revisorer i aalborgensernes by

https://infoblog.dk/billig-revisor-aalborg - Penge - 0 kommentarer

Vind penge gratis - Okay, kan man det?

Jeg har længe undret mig over, hvordan man kan vinde penge gratis. Du kan godt tjene penge gratis (medmindre du som mange andre medregner, at tid er penge), men hvordan hulen kan man vinde penge gratis?

https://infoblog.dk/vind-penge-gratis - Penge - 0 kommentarer

F1-lån - Rente og f1-lån 2011 - Her låner du penge billigt

F1-lån 2011 og rentesats: Modsat det fastforrentede lån har vi blandt andet f1-lånet, som mange benytter sig af. F1-lån-renten falder og stiger, det vil sige den er variabel. Du kan med andre ord få et rigtig godt f1-lån til en lav rente.

https://infoblog.dk/f1-laan - Lån penge - Penge - 0 kommentarer

Lån 50.000 kr. uden sikkerhed her og nu!

Lån 50.000 uden sikkerhed - få en masse penge med det samme. Har du brug for hurtige penge - og mange penge - så kan du sagtens tage et lån. 50.000 uden sikkerhed er mange penge dog, men hvis du virkelig har brug for dem, og mener du, at du kan betale dem tilbage i løbet af et givent antal år - og endnu vigtigere: hvis banken også mener det - så kan det sagtens lade sig gøre.

https://infoblog.dk/laan-50000-kr-uden-sikkerhed - Lån penge - Penge - 0 kommentarer

Lån penge billigt nu - Lån penge til billig rente

Lån penge billigt til en billig rente. Det er et naturligt ønske hos mange at låne penge billigt. Rente og antal penge, du låner, hænger selvfølgelig sammen, men der er mange forskellige typer lån, og derfor kan det være en jungle derude.

https://infoblog.dk/laan-penge-billig-rente - Lån penge - Penge - 0 kommentarer

Pengeskab med kode - Køb billige pengeskabe med kodelås her

Skal dine penge have den bedste sikkerhed, er det nødvendigt med et pengeskab med kode, så ingen andre - foruden andre, der kender til koden - end dig kan åbne pengeskabet.

https://infoblog.dk/pengeskab-med-kode - Penge - 0 kommentarer

Sovesofa-udsalg til grinagtige priser

Som nævnt før, har vi herhjemme købt en sovesofa for få måneder siden, og til nye læsere synes jeg, det er værd at gøre ekstra meget opmærksom på, hvordan vi helt præcis kunne finde et så stort sovesofa-tilbud. At finde noget så billigt er guld værd for især studerende og andre, som ikke plukker penge fra træerne. Kort og godt, så handler det ikke så meget om at finde udsalg ude i butikkerne.

https://infoblog.dk/sovesofa-udsalg-til-grinagtige-priser - Bolig - Møbler - Penge - Spar penge - 0 kommentarer

Bedste lån lige nu - Fast forrentet lån

Når man står i en situation, hvor man mangler penge hurtigt, er et lån vejen frem. Men hvad er det bedste lån lige nu? Jeg står ikke selv og skal til at låne penge, men det er bestemt ikke umuligt, at jeg kommer til at gøre det på et tidspunkt. Heldigvis sidder jeg ved siden af en, der ved lidt om lån af penge.

https://infoblog.dk/bedste-laan-lige-nu - Lån penge - Penge - 0 kommentarer

Regnvandsfaskine - Pris på faskine til regnvand - Er det vigtigt?

Regnvandsfaskiner og priser - En faskine til regnvand hjælper dig med at spare rigtig meget på vandet, og samtidig gør du naturen en sand tjeneste, fordi du aflaster kloakkerne. En faskine afleder regnvandet hen i en beholder, og det er vigtigt, at du har styr på størrelsen af regnvandsbeholderen (dimensionering), så vandet lige pludselig ikke fosser ud af beholderen, fordi den er for lille. Bio Blok er et stærkt mærke til en god pris, som sælges hos flere forhandlere. Men grundlæggende er mit budskab, at prisen ikke er så vigtig, for uanset hvad, så sparer du en masse penge, fordi du sparer på vandet. Det er en meget miljøvenlig tilgang.

https://infoblog.dk/regnvandsfaskine-pris - Bolig - Haven - Penge - Spar penge - 0 kommentarer