Kategoriarkiv: Forsikring

Find alt om forsikringer i en hver forstand. Til unge, til hjemmet, bilen og meget mere. Læs om gode tilbud og de billigste forsikringer. Information og hjælp for alle.

Gjensidige Forsikring - Fair: Billigste forsikringer

Forsikring, der dækker det hele - Hos Fair, som er en del af det norske Gjensidige, kan du få dækket en hel masse helt til bunds. Få indboforsikring, ulykkesforsikring, skadeforsikring eller andet. Det kan være en super-god ide at dække sig helt ind, i tilfælde af, at det går galt. For du kan komme ud for ulykker lige pludselig - det er et faktum - og så står du uden penge. Hvordan værdisætter du dig selv og dit liv? Tænk over det. Gør noget progressivt.

Gjensidige Forsikring er et norsk forsikringsselskab. Selskabets rødder stammer helt tilbage til året 1668, men det nuværende firma blev stiftet her i 2003. Forsikringsselskabet har også en hel del datterselskaber - for eksempel Fair i Danmark, som er meget kendt.

Gjensidige ejer lidt under 25 procent aktier i Storebrand - et af de største livsforsikringsselskaber i Skandinavien.

Kilde: Wikipedia

Fair tror på gensidig interesse, skriver de. Det vil sige, at både du og forskringsselskabet skal få noget ud af “samarbejdet”. Og det passer jo meget godt: Forsikringsselskaberne tjener jo penge, og hvis du kommer alvorlig til skade, får du også noget ud af det. Det kan være en meget værdifuld investering, at få en forsikring, for ulykker kan komme ud fra det blå, og hvis du slet ikke er forsikret, så kan du nemt risikere at stå uden noget som helst på lommen - hvilket du muligvis bare kommer til at fortryde.

Gjensidige tilbyder forsikringer for både privat og erhverv samt til den offentlige sektor.

Er du forsikret, eller har du slet ikke indtænkt det i dit liv? Om du lever i Danmark, Norge, Sverige, eller i det hele taget bare i et skandinavisk land - eller et hvilket som helst land - er det godt at have en sikkerhed, når det værste skulle hænde dig. For nogle kan en ulykkesforsikring være nok - for andre skal der mere til: for eksempel indbo eller livsforsikring. I det hele taget er der rigtig mange forsikringer, du kan vælge at få - men tænk over dette: Er det ikke dét værd?

Rigtig mange - især unge - skænker det slet ikke en tanke, at de kan komme galt afsted.

Vores råd er, at du passer på dig selv. Jeg har selv erfaret, hvordan flere af mine venner har været ude for en ulykke. Heldigvis har de haft hovedet med sig, og de har dermed forsikret sig. Det er nok at sige, at de har fået en del penge ud af det, fordi de på et tidligere tidspunkt i deres liv har været fornuftige.

Hvad er du værd?

Billig bilforsikring for unge og studerende

Den gode forsikring for unge er svær at finde. Grunden til dette er, at man netop som nystartet billist ikke har den goodwill hos forsikringsselskaberne som var man erfaren billist. Derudover skal du indtænke bilens type, da typisk store og dyre biler også koster mere at forsikre.

De unge har det svært, når der skal findes en bilforsikring, som er til at betale. Som studerende har du ikke mange penge, og derfor gælder det om at finde de billigste bilforsikringer, som de forskellige forsikringsselskaber udbyder.

Problemet, når du er ung

Problemet består i, at når du som ung køber din første bil, så bilforsikringen også utroligt dyr, fordi du netop lige har modtaget dit kørekort. Du anses for at være uerfaren, og derfor koster en forsikring meget mere, fordi der angiveligt skulle være større chance for, at du påtager skader på dig selv, din bil eller andre.

En række tips

Hvis du vil betale så lidt som muligt, skal du undgå dyre biler. Vælg en billig bil, som du har råd til at betale. Er du studerende, så er det også sund fornuft - for ikke nok med, at du skal betale for at være forsikret, så koster vægtafgift og andre ting også rigtig meget. Skal du til at starte med at køre, så køb noget, der ikke koster en bondegård, for det vil hjælpe dig økonomisk i mange henseende.

Læs også Bilforsikring: Pris for unge.

Ulykkesforsikring til studerende

En billig ulykkesforsikring fra eks. TRYG eller Codan og med god dækning er virkelig fornuftigt, hvis du er studerende eller bare i dine unge dage. Ulykkesforsikringer er vigtige, for de kan redde dig, når det går galt - når du mindst forventer, at der sker en ulykke. Er du fornuftig, så skal du passe på dig selv og tænke på din fremtid. Læs mere her.

De færreste studerende indtænker en ulykkesforsikring i deres liv. Og det er ikke godt, for det kan sagtens betale sig. Ulykker sker desværre, og hvis man ikke er forsikret, kan man risikere at komme i en dårlig situation. Det kræver måske yderligere forklaring:

En af mine venner kom ud for et biluheld engang. Dengang var han meget ung, han var studerende, og han var så hamrende klog, at han havde tegnet sig en ulykkesforsikring lang tid før. Lad mig bare sige, at han kom rigtig slemt til skade - med varige mén - dog ikke så synlige … men alligevel. Der er tale om skader på kroppen, som ikke kommer væk nogensinde. Og hans klogskab resulterede altså i en kæmpe sum penge til ham, som han nu har virkelig stor glæde af.

Når ulykken er sket, så er det enten for sent, eller også får du nogle penge til gode, som kan hjælpe dig. Valget er selvfølgelig dit - men er det ikke lidt mere fornuftigt at bruge nogle penge på en god forsikring, i stedet for at stole på tilfældigheder. Desværre er det sådan, at de værste ting sker, når man mest forventer det. Men hvis du er ordentlig forsikret helt ind til benene, så har du en økonomisk “backup”, der kan hjælpe dig op igen, på trods af, at du måske er kommet meget slemt til skade. Det hjælper altså, og det er bedre at være sikker, end slet ikke at have nogen sikkerhed overhovedet.

En anden bekendt - denne historie går længere tilbage til mine unge dage - kom også ud for en bilulykke, mens han kørte på sin knallert. Ulykkesforsikringen gjorde ham nærmest rig. Han skadede sit knæ meget alvorligt, men pludselig havde han råd til at købe en lejlighed. Selvfølgelig anbefaler jeg ikke, at du bruger penge på forsikringer fordi du decideret forventer ulykker eller decideret søger dem - slet ikke! Men jeg tænker på, hvis han ikke var forsikret … så ville det se rigtig slemt ud for ham.

Jeg håber ikke, at du oplever dette som skrækhistorier. Men det handler blot om at passe på sig selv, så det ikke ender galt, selvom der sker noget galt. Uanset om du er studerende, ung eller ældre, så er en ulykkesforsikring en hamrende god sikkerhed.

Bilforsikring: Priser, unge kan lide

Leder du efter billige bilforsikring-priser, unge forstår og kan nikke ja tak til her og nu? De unge mennesker nu til dags har det allerede svært med betydeligt lavere indkomst end det etablerede, voksne menneske; og så med en finanskrise, der lurer i mørket, gør det bestemt ikke morsommere. Hvorfor skal det være så svært for unge, at finde en billig bilforsikring - en, der ikke koster det hvide ud af øjnene?

Kørekortet er ved at blive taget, og snart kan man låne fars bil til at drøne rundt i gaderne og være cool, lige som de andre. Men piben får en anden lyd, når der skal erhverves egen bil og ikke mindst en bilforsikring. Bilen kunne alligevel fås til en nogenlunde billig pris - så alt er godt endnu, men det meste af opsparingen er brugt op, og så er det lige, at man mangler en bilforsikring.

Man leder og undersøger, men får en lang næse, når priserne bliver sammenlignet. Man kunne have købt 10 biler for den pris, tænker man …

Hvorfor er det ikke billigt at købe bilforsikring til unge?

Priser på forsikringer bliver i flere tilfælde vurderet efter, hvor stor risiko, der er for, at der sker en skade. Og som ung billist er man nærmest nyfødt baby og uerfaren (de fleste er, i hvert fald, men ikke alle), når det kommer til at styre et motoriseret køretøj med 4 hjul, a.k.a. en ganske almindelig bil.

Tager man det med og dertil medregner, at dyre biler eller biler af særlige mærker koster endnu mere at forsikre, kan man nærmest godt vike farvel og tak til drømmen om at cruise rundt, indtil man har vundet den der milliard i lotto.

De laveste bilforsikring-priser, unge vil acceptere, kan kun opnås på denne måde

Find en billig bil. Det er meget afgørende for en bilforsikring, hvis bilen er af et dyrt eller specielt mærke, idet reparation vurderes til at være og i mange tilfælde vil være dyrere, end hvis der er tale om en ganske almindelig personbil.

Sammenlign så mange priser som muligt på forskellige forsikringer. Jo større liste, du får lavet, jo større overblik har du over priserne. Spørg også venner og bekendte om de kender nogle gode tilbud.

Udvælg nogle af kandidaterne med det bedste tilbud, og ring dem op. Ofte kan det lade sig gøre at presse prisen ned, hvis man har tilstrækkelig vilje og lidt “køber-talent”.

Det er nogen gange bare træls at være ung. Men vi håber på det bedste!