Kategoriarkiv: Lån penge

Hvor låner man penge billigst? Hvilken rente skal det være til, og hvilken type lån skal det være? Læs artikler, der relaterer til pengelån, banklån og deslige. Jeg anbefaler personligt L’easy, hvis du vil have et godt lån lige nu og her.

Billån - Beregning af lån til bil

Billån og beregning i 2012, 2013, 2014 og alle år fremover vil altid være nogenlunde det samme. Og det er der en simpel grund til, som du kan læse nærmere om i denne korte artikel.

En billån-beregner kan findes forskellige steder, og den, du ikke bør kigge på, er den hos en bilforhandler. For her får du altså ikke det bedste lån til bilen.

Og hvorfor nu det, spørger du måske? Sagen er simpel og det er den fordi, at en bilforhandler altid gerne vil tjene lidt ekstra penge på dig. Og sådan er det i 2012 og alle år fremover - også i 2013, 2014 og 2015, og skal jeg blive ved? Det undrer mig lidt, hvis ikke du har forstået det helt nu :P

Men det har du!

Billån-beregning bør forblive i banken, men der er en lille fordel ved bilforhandleren

Beregn dit billån i banken, for her får du den billigste rente. Sådan er det bare. Så brug din bank, tag en god snak med din bankrådgiver, og så giver han dig - hvis du har økonomien nogenlunde i orden - et fint lån til bil, som du kan afdrage relativt billigt på hver måned det næste stykke tid.

Og fordelen ved bilforhandleren er så?

Jeg tør næsten ikke kalde det for en fordel, men hvis du beregner dit lån ved en forhandler af biler og også vælger at købe på stedet, så kan du måske prutte prisen lidt ned. Jeg siger ikke, det er sikkert, at du kan få prisen ned - men muligheden er der altid, for bilforhandleren er en sælger, som skal sælge sin vare, og presser du ham lidt, kan du måske få den billigere.

Men du skal selvfølgelig stille det op mod det lån, som bliver beregnet i banken. Hvad er billigst, skal du spørge dig selv - og IKKE hvad er hurtigst. I hvert fald er det mit tip, hvis du selvfølgelig forstår det og kan gøre det på den måde. Måske står du i RKI, og så er der lidt andre boller på suppen.

Din mening

Har du en mening omkring dette, er du velkommen til at lægge en lille kommentar. Det kan jo være, jeg tager helt fejl, og så skal du ikke lægge fingre i mellem det. Jeg vil meget gerne høre, hvad andre har at sige, så jeg måske også kan blive lidt klogere.

Billige lånemuligheder - Lån hurtige penge til en billig rente

Billige lånemuligheder vokser bestemt ikke på træerne, og det er svært at sige, hvad der er bedst og billigst, når det kommer til at låne penge. Og dog - der er nogle bestemte muligheder med hensyn til lån, som altid vil være det bedste valg.

Skal du finde billige muligheder, er der meget at vælge imellem. Og skal du eksempelvis låne penge hurtigt online på nettet, er L’easy en meget populær mulighed.

Et online lån er som det er - det er lidt dyrere end, hvis du går i banken, og her kommer så tippet, som du allerede kendte til.

Billige lånemuligheder findes stort set kun i banken - Det er den bedste lånemulighed

Du får bare altid en billigere rente hos din bank, men det går ikke altid, hvis du eksempelvis står i RKI. Her vil jeg så anbefale, at du får betalt dine nuværende lån, inden du smutter ind til eksempelvis L’easy eller andre steder, hvor der også er nogenlunde lette pengelån her og nu.

Banken er billigst, og det er altså bar den billigste og bedste lånemulighed overhovedet. Og dette gælder mere eller mindre for alt, hvad du skal låne til.

Skal du låne penge til en bolig, er banken altid det bedste valg. Og som nævnt, er det faktisk altid den bedste valgmulighed - i hvert fald hvis du spørger mig.

Hvad mener du?

Er jeg helt forkert på den, eller har jeg helt ret med hensyn til gode lånemuligheder lige nu og altid?

Kom gerne med dit besyv, det hører jeg gerne. Jeg er på ingen måde ekspert udi det her, men jeg kender en del økonomer, som har styr på det, og de siger altså det samme som mig.

Nå - det var bare lige lidt kort om penge og nogle tanker herom.

Beregn kreditforeningslån - Kreditlån-beregning - Nemt, bedst og hurtigst

Beregn kreditforeningslån - Hvor finder man den bedste kreditlån-beregning?

Jeg har en god ven, som tænker på at købe på kredit, og derfor leder han efter et sted, hvor han kan beregne kreditforeningslån, og så tænkte jeg, at jeg kunne give ham en hjælpende hånd ved at spørge læserne her på bloggen.

Hvor udregner man kreditforeningslån nemt og let?

Kender du til nogle steder, hvor man kan gøre det bedst og nemmest, hører jeg meget gerne fra dig hurtigst muligt. Det ville være super-fedt, hvis nogen derude kunne hjælpe til her, da jeg selv er lidt på bar bund i forhold til alt det her med at låne penge og så videre.

Jeg har ingen anelse om, hvad der er bedst i forhold til dette, og står du og kender et sted, hvor der er en rigtig nem og hurtig service til kreditlån-beregning (eller udregning, hvad det nu hedder), så ville min ven og jeg blive rigtigt glade - specielt ham selvfølgelig.

Så skriv endelig en kommentar, hvis du ved mere.

Du vil blive takket mange gange :)

Finansiering af bil - brugt eller ny via bank eller bilforhandler billigst

Finansiering af bil kan ske på flere måder. Her i artiklen kigger vi på, hvad der er den billigste finansiering af bil - brugt eller helt ny bil.

Der er to muligheder, hvis du skal have finansieret en auto. Men det kommer også an på, om du vil have en splinterny eller brugt.

Finansering af brugt bil eller ny?

Lad det være sagt, at det selvfølgelig er nemmest at få et lån, hvis det er et brugtbillån. I hvert fald for det meste, da det er den billigste valgmulighed, men det kommer naturligvis også an på selve bilen. Er det en dyr bil, som er lidt brugt og alligevel ikke er særligt billig i forhold til din økonomiske situation, er det jo det samme som at låne til en ny, der ikke er af et så dyrt mærke. Måske.

Så et indledende råd er, at du skal tænke dig godt om, når du står overfor valget mellem brugt og ny. En brugt kan være den billige løsning her og nu, men på sigt kan det blive en dyr investering, hvis den er alt for gammel og kræver mange reparationer. En ny kan være en dyrere førstegangsinvestering, men måske er du bedre stillet i fremtiden, fordi den ikke kræver så meget reparation.

Det er en balancegang, og det er svært at vide, hvad der er bedst.

Finansiering af bil - Bank eller bilforhandler?

Og nu til mulighederne:

Finansiering af bil via banken

Du vil opleve, at banken som regel er den billigste løsning, ganske enkelt, fordi de kan tilbyde den laveste rente. Ulempen kan være, at lånet måske ikke slår igennem, eller at det kan tage lang tid for lånet at slå igennem. Altså kan du risikere at vente i længere tid, hvis du skal have bilfinansiering via din bank.

Finansiering bil via forhandler

Dette vil typisk være den lidt dyrere løsning, men fordelen er, at lånet/finansieringen af bilen typisk kan træde i kraft hurtigere. Det vil sige, at du kan få din bil hurtigere, men så skal du også regne med at betale mere i længden. Og dette er en særlig fordel, ved jeg nu ikke, men sådan kan det være.

Den anden fordel kan være, at du har med en sælger at gøre, og har du noget sælgerblod i dig selv, så kan du forsøge at prutte om prisen. Du kan i hvert fald forhandle om prisen i højere grad end hos banken, som måske er lidt mere “kold” på dette område. Her handler det selvfølgelig om dine evner til at forhandle priser.

Finansiering af bil trods RKI

Her er lige en sidste ting, som jeg faktisk ikke vil komme ind på, fordi jeg ikke ved noget om det. Men jeg vil tro, at det kan lade sig gøre at få et billån trods RKI, da man jo generelt godt kan tage et lån trods RKI hos visse banker og låneinstitutter. Mon ikke det også kan lade sig gøre via en bilforhandler.

Hvis du ved mere om ovenstående, må du gerne lægge en kommentar. Det er ikke noget, jeg personligt er interesseret i, men måske læserne herinde gerne vil blive oplyst.

Dit input i forhold til finansiering af bil

Grunden til, at jeg skriver dette indlæg, er fordi, jeg ikke selv har en vil, men gerne vil købe en - muligvis i dette år. Jeg har derfor undersøgt tingene lidt i forhold til bilfinansiering og lån, og det, jeg har skrevet i artiklen, er altså det, jeg er kommet frem til af lånemuligheder og muligheder generelt for at få finansiering til en bil.

Jeg er ikke sikker på, om alt dette er korrekt. Jeg kan kun stole på de ting, jeg selv har fået fortalt af en finansøkonom. Og jeg tror da, at hun har ret i forhold til det meste.

Men har du andet input i forhold til dette, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det ville jeg faktisk sætte stor pris på.

Finansiering af rejser - Finansier din ferie og rejse billigst

Der er mange, der vælger at gå til banken for at finansiere en ferierejse, men finansiering af rejser kan faktisk lade sig gøre på en anden måde, hvor det faktisk er billigere end at tage et lån i banken, altså hvor der er en lav rente, og så kan det gøres igennem et rejsebureau.

Finansiering af rejser kan ske igennem EasyTours.dk Se selv her: Rejser på afbetaling - Billigere end banken!

Skal jeg have min rejse finansieret?

Har du ikke pengene her og nu, og vil du bare af sted, så er det et ganske godt incitament for at bestille en rejse på afbetaling. En rejse er som regel ikke lige det billigste, og kan du ikke finde en afbudsrejse, der passer med din økonomiske situation, og vil din bank ikke være med til at finansiere en rejse, så er finansiering af rejser via EasyTours et ganske fint alternativ, og som de selv nævner, altså billigere end at tage et banklån.

Mange vælger afbetaling som mulighed

Det er klart, at det selvfølgelig ender med at blive noget dyrere i sidste ende, men ellers havde det heller ikke være muligt for dette rejseselskab, banken eller eksempelvis L’easy at låne dig penge til et produkt eller til hvad du nu ellers måtte ønske. Og mange vælger alligevel at købe på afbetaling, eksempelvis også købe iPad på afbetaling, da de gerne vil have noget her og nu.

Dette skal forståes på den måde, at vi lever i et forbrugssamfund, hvor vi gerne vil have tingene med det samme, og i stedet afdrage stille og roligt igennem flere måneder.

Jeg vil sige, at jeg ikke selv anbefaler at købe vælge den slags finansiering til rejser, men kan du virkelig ikke vente, så er det faktisk en rigtig fed mulighed, som mange nyder af.

Så vil du rejse med det samme, men ikke har så mange penge at gøre godt med, så er finansiering af en rejse via rejsebureauet EasyTours en fin mulighed.

Der er vist ikke meget mere at sige end rigtig god rejse :)

Rejser på afbetaling - Afdrag stille og roligt her, og det er billigere end et banklån

Har du overvejet fordelene ved at finde dig en rejse på afbetaling, hvis du ikke lige står og har alle pengene til en rejse her og nu, så er det nu muligt, og det er endda billigere end at låne penge i banken til din næste ferie. Rejser på afbetaling er blevet populære, og du kan allerede bestille rejsen i dag, og blot nøjes med et mindre afdrag hver måned. Du bestemmer selv, i hvilket tempo, du vil afbetale på din rejse.

Se, hvor du kan rejse hen på afbetaling.. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale hver måned.

EasyTours tilbyder afbetalingsrejser til mange forskellige og spændende destinationer. Samos, Kreta, Tyrkiet - heriblandt Alanya - Rhodos, Khytira, Sardinien og Egypten er de rejsemål, du kan vælge lige nu og her. Helt sikkert nogle fede rejsemål og en god mulighed for dig, der ikke lige har så mange penge at gøre godt med lige nu.

EasyTours er så vidt jeg ved også den eneste udbyder af rejser på afbetaling.

Skal jeg købe en rejse på afbetaling?

En anden mulighed er selvfølgelig at finde dig en god oversigt over afbudsrejser. Se eventuelt Afbudsrejser hos BilligeAfbudsrejser.com, hvor du tilmed kan få nogle gode rejsetips, inden din afrejse.

Har du ikke råd til en afbudsrejse, så er en ferie på afbetaling den næste mulighed, hvis du virkelig vil afsted med det samme, og ikke har tid og lyst til at spare penge sammen over de næste mange måneder.

Og som nævnt, er det faktisk billigere end et reelt lån i banken, og derfor er det klart den bedste mulighed, hvis du vil have dig en billig rejse her og nu. Rejser på afbetaling er helt klart en storfavorit hos mange, der bare skal tage på ferie lige nu og her.

Hvad er dine erfaringer, og hvad er din mening til afbetalingsrejser?

Kom gerne med dine 7 cents, hvis du har noget på hjerte med hensyn til det at afdrage på en ferie, fremfor at betale det hele på een gang. Er det i dine øjne en fordel, eller mener du, at det er penge ud af vinduet?

Lad mig høre fra dig, hvis du har noget at fortælle i forhold til dette. Og har du fået nok at det hele, og bare vil have den charterrejse lige nu, så smut ind på EasyTours og kom afsted med det samme. Nemmere bliver det ikke for dig, der står og mangler penge.

God rejselyst herfra.
Jan

F1-lån - Rente og f1-lån 2011 - Her låner du penge billigt

F1-lån 2011 og rentesats: Modsat det fastforrentede lån har vi blandt andet f1-lånet, som mange benytter sig af. F1-lån-renten falder og stiger, det vil sige den er variabel. Du kan med andre ord få et rigtig godt f1-lån til en lav rente.

Rigtig mange boligejere vælger f1-lån. Renten er dog - som nævnt - variabel, og derfor kan der være en risiko ved at netop vælge et f1-lån. Skal du tjekke f1-renten, kan du kigge ind hos de forskellige bankers hjemmesider og se, hvad de tilbyder. Efter du har kigget rundt omkring, vælger du blot det f1-lån med den laveste rente lige på nuværende tidspunkt. Sådan finder du et billigt lån - men …

F1-lån - Rente, der varier vs. fast rente

Når jeg taler med folk, der har styr på økonomi, så anbefaler størstedelen af dem sjovt nok ikke et f1-lån. Renten går ned og op, og alene af den grund er det en usikker deal for mange. Desuden er der en vis sikkerhed i at vælge et lån, hvor renten er fast. Tænk, hvis du kunne vide, hvad du skal betale hvert år, fremfor at være usikker i forhold til en potentielt stigende rente, når året er omme. Her i 2011 er det ikke meget anderledes i forhold til de andre år. Renten er altid variabel - men hvor variabel den er, afhænger helt af bankerne.

Derfor bør du tjekke de forskellige banker, inden du vælger at låne penge.

Et godt tip

Er du på “lånefødder”, så tag et smut ind i din bank og hør nærmere. Det kan meget bedre betale sig, fremfor at låne penge online, da mange af de onlinelån, der findes, kan komme til at koste dig mange penge i længden.

Et andet tip er, at du bør tage en ven eller bekendt med, som har styr på det med økonomi. Det kan være en sikkerhed for dig, og det er ikke svært at finde en anden, der har lånt hos en bank.

Har du andre tips, er du velkommen til at skrive en kommentar.

Lån 50.000 kr. uden sikkerhed her og nu!

Lån 50.000 uden sikkerhed - få en masse penge med det samme. Har du brug for hurtige penge - og mange penge - så kan du sagtens tage et lån. 50.000 uden sikkerhed er mange penge dog, men hvis du virkelig har brug for dem, og mener du, at du kan betale dem tilbage i løbet af et givent antal år - og endnu vigtigere: hvis banken også mener det - så kan det sagtens lade sig gøre.

Desværre er der så mange ulemper ved at låne så mange penge - specielt, hvis du ikke kan stille sikkerhed. I min bank kan jeg eksempelvis sagtens låne 50.000 uden sikkerhed, eller uden at stille sikkerhed, som det jo hedder på korrekt dansk … og dog, det kan jeg så ikke, men det er fordi, banken allerede har en sikkerhed i og med, at jeg har en indtægt, som kan løbe rundt og dermed også en indtægt, der er god nok til at afbetale på sådan et lån. 50.000 kr. uden sikkerhed er virkelig meget, og hvis det er det, du vil, så kommer der her nogle råd.

Lån 50.000 uden sikkerhed - hvor?

Din bank vil nok ikke gå med til det, men tag alligevel chancen. For det er bedst. Og medbring en ven, der kender til den slags, så du ikke bliver “snydt”. Det kan være en stor fordel for dig, hvis ikke du agter at betale en masse penge tilbage.

Hvis banken ikke er “din ven”, så tjek nogle af de hjemmesider, som sammenligner forskellige banklån. Søger du på “lån penge”, skal du nok finde dem. De er overalt. Men pas endelig på - lad være med at forhaste dig, for du risikerer bare, at det bliver dyrere for dig i den lange ende. Det er nu om dage svært at låne penge til en billig rente, og du skal for alt i verden huske at læse alt det med småt.

Andre råd mht. lån af 50.000 uden sikkerhed

Har du andre tips, du gerne vil dele her på bloggen, så skriv endelig en kommentar. Det er en rigtig jungle derude, og hvis du er en af dem, der ved rigtig meget om den slags, så kan du sikkert også hjælpe læseren her, hvis du deler det, du ved eller har erfaret.

Lån penge billigt nu - Lån penge til billig rente

Lån penge billigt til en billig rente. Det er et naturligt ønske hos mange at låne penge billigt. Rente og antal penge, du låner, hænger selvfølgelig sammen, men der er mange forskellige typer lån, og derfor kan det være en jungle derude.

Rigtig mange bliver fanget af muligheden for at tage et lån hurtigt og nemt på nettet. Jo - det kan sagtens lade sig gøre, men mange af de lån, du finder, er desværre ikke så gode, fordi du oftest kan risikere at binde dig til en meget høj rente … eller også er der et eller andet med “små bogstaver”, som mange overser.

Lån penge - Billig rente

Hvis du søger lån penge billig rente skal du ikke kun være opmærksom på, hvor billig renten er. På korrekt dansk kalder du det egentlig “lav rente” - men sproget ændrer sig jo :) Det var blot en sidebemærkning.

Her får du et godt tip, hvis du har søger “lån penge billigt” og især hvis du søger på noget a la “lån penge billig rente”.

Sørg for, at det er et fast forrentet lån

Dette er i hvert fald et godt tip til mange, der ikke står i RKI eller bare er helt vildt desperate. Et fast forrentet lån betyder blot, at renten på dit lån er fast, og derfor kommer der ikke pludselige stigninger, når du skal afbetale lånet.

For mange er det en fordel at vide, hvad man skal betale, men lige så mange er desværre også blinde over for det faktum, at et lån bare altid har en fast rente. Sådan er det ikke, og tro mig, mange går i den “fælde”.

Lån penge billigt med fast forrentet lån

Renterne kan stige og falde. Men det er vigtigt at påpege, at de kan stige. Det er hér, trykket bør ligge. For stiger det, kan du risikere at betale meget mere, end du havde gået og forventet.

Dette er blot et tip til dig, der er interesseret i alt det, der hedder lån penge og billig rente samt lån af penge billigt.

Det kan bestemt være en fordel at undersøge markedet, inden man kaster sig ud i noget, der kan resultere i en årelang tilbagebetaling, som ingen ville gide.

Et sidste tip: Snak med din bankrådgiver og medbring en ven, en bekendt, eller en vens ven, der har forstand på økonomi. Det vil koste dig mindre i det lange løb, og det er sådan, det burde være.

Har du andre gode tips, må du hjertens gerne sende en kommentar herinde. Jeg skal med det samme indrømme, at jeg ikke har den store forstand på alt det her med at låne penge, men jeg har en god kompagnon, som ved en del, og når jeg en dag skal til at skaffe ekstra af de grønne sedler, som tager jeg vedkommende med til banken - for jeg ved, det kan betale sig.

Bedste lån lige nu - Fast forrentet lån

Når man står i en situation, hvor man mangler penge hurtigt, er et lån vejen frem. Men hvad er det bedste lån lige nu? Jeg står ikke selv og skal til at låne penge, men det er bestemt ikke umuligt, at jeg kommer til at gøre det på et tidspunkt. Heldigvis sidder jeg ved siden af en, der ved lidt om lån af penge.

Opdatering

Jeg anbefaler personligt L’easy, hvis du vil have et godt lån.

Jeg får at vide, at et fast forrentet lån er at foretrække, men at rigtig mange mennesker hopper med på at tage F1-lån, som netop ikke er fast forrentede. De var især populære i slutningen af 1990′erne og videre ind i 0′erne. Men pludselig kom finanskrisen og ændrede det hele.

Jeg må mildest talt erkende, at jeg intet aner om den slags - så det er rart at kende en, der ved meget mere om pengelån og den slags. Når jeg en dag skal købe hus, så skal der mange penge på af lommen, og så skal pengene altså også komme fra andre steder end min egen lomme, for vi ved jo alle, hvor dyrt det er at købe bolig. Så der skal et lån til af en eller anden art.

Well, det var bare lidt tanker. Jeg sætter pris på at kende en, der har mere viden. Jeg synes, det er en ren jungle derude, når det kommer til at skaffe penge fra banker og pengeinstitutter. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort, hvis ikke det var, jeg kunne få kompetent rådgivning i denne forbindelse.

Kender du selv en, der ved en masse om den slags - en, der kan hjælpe dig med at finde det bedste lån lige nu og her?