Kategoriarkiv: Spar penge

Tips til, hvordan du kan spare penge på forskellige måder. Vejen til at have mange penge er også ved at spare en masse penge.

Loppemarked - Find det nærmeste kræmmermarked i Danmark

God oversigt over loppemarkeder, kræmmermarkeder og legetøjsmarkeder rundt om i Danmark. Lær også et godt til, der kan hjælpe dig med at få mere for dine penge, når du handler på et loppemarked.

Hermed en kort artikel med henvisning til en rigtig god oversigt over loppemarkeder eller kræmmermarkeder, som de også kaldes. Læs resten

Sovesofa-udsalg til grinagtige priser

Som nævnt før, har vi herhjemme købt en sovesofa for få måneder siden, og til nye læsere synes jeg, det er værd at gøre ekstra meget opmærksom på, hvordan vi helt præcis kunne finde et så stort sovesofa-tilbud. At finde noget så billigt er guld værd for især studerende og andre, som ikke plukker penge fra træerne. Kort og godt, så handler det ikke så meget om at finde udsalg ude i butikkerne.

Det handler om loppemarkeder. De steder, hvor man kan finde ting til de absolut billigste priser. Kort sagt fandt vi et super-nice sovesofa-udsalg på gaden lige udenfor vores dør. Hvad gav vi? Vi gav en flad hundredekroneseddel. Er det ikke utroligt? Den var næsten helt ny, stort set ikke støvet.

Kan man altid finde billige sovesofaer sådanne steder?

Det vil jeg helt klart mene, at man kan. Næsten da. Jeg ser altid billige sovesofa-tilbud hos den lokale genbrug. Det er dén slags steder, du skal kigge efter, før du overhovedet begiver dig ud i andre butikker, hvor du ikke kan få lige så meget for pengene. Måske kan heldet være med dig, hvis du tager et kig på dba.dk eller andre lignende sider. Men ærlig talt, så er det sjældent, du kan finde det til så billig en pris.

Så mit bedste råd er, at du tvinger dig selv til at kigge genbrugsen og det lokale marked ud for sovesofaer. Det kan i hvert fald ikke gå helt galt, vel? Du har ikke noget at miste, kun en masse at vinde. Hvis du vil spare en hulens masse penge, så har jeg givet tippet her og nu. Og du får lige et sidste trick med på vejen, når vi nu er ved det.

Tag småpenge med, når du handler, og husk også nogle sedler. Prut så meget om prisen som muligt. Hvis sælger vil have en bestemt pris, så sig, at du kun lige præcis har de her penge på dig (og du har selvfølgelig lidt mindre, end det tilbud, han/hun tilbyder). Og så er der rimelig stor chance for, at du kan få din vare til netop den pris.

Jeg håber, du kan bruge tippet til noget. Har du selv købt møbler online eller på et marked til lige så billige penge som mig? Eller er jeg den eneste, der har fundet et så super-godt udsalg?

Tilkendegiv gerne din mening :)