Kategoriarkiv: Personlig udvikling

Her kan du finde indlæg, der har med personlig udvikling at gøre i bred forstand. NLP - neuro-lingvistisk programmering - og forskellige andre tilgange, teknikker og metoder, der kan hjælpe dig med at skabe et mere positivt liv. Personlig udvikling er et meget bredt emne - dog handler det her på InfoBlog meget om NLP’ens verden og de teknikker, den består af. Læs med her, hvis du vil skabe positive ændringer i dit liv eller blot har interesse i deslige.

Tag en solid NLP-uddannelse i København

NLP - neuro-lingvistisk programmering - er en række teknikker og værktøjer, der blandt andet bruges i forbindelse med personlig udvikling. I denne artikel vil jeg fortælle lidt om NLP og om hvor du kan tage en NLP-uddannelse i København hos en af landets bedste coaches.

Inden jeg kommer ind på NLP-uddannelser i København, vil jeg gerne fortælle lidt om min egen baggrund i forhold til NLP og coaching. Jeg stiftede første gang bekendtskab med NLP for nogle år tilbage, da jeg begyndte at gå meget op i personlig udvikling. Jeg læste en masse forskellige bøger - primært e-bøger - og så en da fik jeg tilsendt en bog med title “Change Your Life in 7 Days” (Ændr dit liv på 7 dage) af en god ven, som har taget en NLP-uddannelse i København og dermed er uddannet coach (NLP Master Practitioner). Efter nogle uger begyndte jeg for alvor at mærke positive ændringer. Det var helt vildt. Lidt nærmere om det længere nede.

NLP-uddannelse i København

Min ven har relationer til en af Danmarks bedste coaches, og han tilbyder nemlig NLP-uddannelser, kurser og coaching-uddannelser - og hvad det nu ellers hedder. Derfor vil jeg varmt anbefale dig at kigge forbi www.michaelkold.dk, hvis du er seriøs omkring NLP og coaching. Jeg tør godt love, at det her kan ændre dit liv i så stor en grad, at det er helt utroligt. Jeg er i hvert fald taknemmelig for det, jeg har lært, og det vil jeg så fortsætte med at fortælle lidt mere om nu.

Personlig udvikling så det batter

Nu skal det lige siges, at jeg hverken er coach eller har taget en NLP-uddannelse i København eller andre steder i ladet, men jeg har læst mig til en masse, og så er jeg også blevet coachet lidt af ovennævnte ven.

Det største vendepunkt kom dog, da jeg læste Paul McKennas bog, som jeg nævnte i starten af indlægget. Det er nok en af de bedste gaver, jeg nogensinde har fået i hele mit liv. Takket være de teknikker, jeg har lært, har jeg skabt utrolige ændringer i mit liv. Alt det, jeg har drømt om, er mere eller mindre blevet en realitet, og det kan jeg takke dette “spøjse” neuro-lingvistisk programmering for. De mål og delmål, jeg sætter mig, bliver opnået. Jeg har masser af mål endnu, som ikke er opfyldt, men jeg er på vej til at få dem opfyldt. Der er en progression, og det er bare en fantastisk følelse at vide, at man kan opnå alt det, man gerne vil.

Bog eller uddannelse

Begge dele vil jeg anbefale - uden at have taget hverken kursus eller uddannelse. Jeg planlægger lidt at tage uddannelsen på et tidspunkt, fordi jeg gerne vil lære teknikkerne mere i dybden. Men vil du ændre på dit liv, så kan du eventuelt starte med at læse bogen. Den kan virkelig ændre dit liv; det kan jeg stå 100 % inde for.

Læs mere om NLP: Wikipedia
Henvisning til bogen, Change Your Life in 7 Days: PaulMcKenna.com