Pilotjakke i læder

Jeg husker pilotjakken som værende rigtig populær, dengang jeg var noget yngre. Især de blå var rigtig populære. Måske der er andre end mig, der kan huske den tid? Vi snakker 1990′erne. Hvad jeg dog dengang sjældent så, var en pilotjakke i læder. Det var i hvert fald ikke lige læder-pilotjakker, der var populære i min omgangskreds.

Det var i øvrigt noget mærkeligt noget med pilotjakker. De blå var dengang neutrale og også de mest populære. Jeg havde en, og senere hen købte jeg endda en i gul/lysebrun. Jeg kan ikke lige huske mærkerne, men der var nogle helt bestemt mærker, der dengang slog igennem.

Men i modsætning til de blå og andre farver, var der de grønne. Det underlige var bare, at de blev forbundet med nazister!

Så hvis du så en med en grøn pilotjakke, så var han nazist og blev kaldt grønjakke.

Hvor er der pilotjakker i læder?

Tilsyneladende er det en meget sjælden vare. Indtil videre har jeg kun fundet en enkelt skindjakke hos miinto.dk. Farven bryder jeg mig personligt ikke specielt meget om, men måske er det noget for dig?

Har du set andre steder, hvor disse læderjakker sælges, må du meget gerne skrive det i en kommentar her nederst på siden.

Kan du i øvrigt også huske dengang, hvor der var grønjakker og alt det, ville jeg da blive glad for at høre det :)

Tjek også læderjakke til kvinder

2 tanker om "Pilotjakke i læder"

 1. kenneth

  hej jeg har fundet en side med de rigtige pilotjakker i læder den er desværre ikke dansk men hjemmesiden hedder acejackets.com og jeg har også fundet et par andre sider med alm pilotjakker i både blå, sort, og oliven den ene side hedder mckorman.com og den anden hedder armystar.com…der skulle jeg mene du kunne finde noget af det du søger efter!
  MVH.
  KENNETH

 2. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Kenneth

  Tusind tak for din kommentar. Der er helt sikkert nogle fede jakker iblandt dér.

  Vh. Jan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.