Pollental i dag - Tjek dem her

Se pollental i dag, så du kan få et indblik i, hvordan det ser ud derude i lille Danmark. Tjek alt lige fra cladosporium, alternaria, hassel, elm, græs, el, bynke og birk.

Det er altid rart lige at kunne tjekke hvordan det ser ud med pollental i dag og for den efterfølgende dag. Vil du se pollentallene, så kig ind hos dmi.dk

Pollental i dag - Hvad betyder pollentallene egentlig?

Tallene, som du kan se inde på DMI’s hjemmeside, viser et gennemsnit af antal pollen per m3 i det døgn, der er forløbet. Husk i øvrigt, at du ikke kun kan se pollental i dag, men også for dagen efter. Dog kan du ikke regne med oplysningerne for den efterfølgende dag, da de ikke er blevet målt præcist - men du kan få et skøn.

Jeg kender en, der elsker at måle den slags

En, der er mig meget nær, har - lige siden jeg har kendt ham - målt temperatur, luftfugtighed, tjekket pollental og meget mere. Det er egentlig sjovt, når jeg tænker tilbage. Måske kender du også nogen, der er på samme måde? En vejr-freak.

Og det er ret spøjst det med vejret. Når vi taler med andre, og der ikke er mere at tale om - pinlig tavshed - så ender det ofte i en snak om vejret, regn, solskin og ikke mindst pollental i dag, eller hvad man nu går op i, når det kommer til meteorologi.

Det er ren smalltalk, og vi er gode til det i Danmark. Jeg synes ikke, jeg oplever det samme i udlandet. Hvis du kender til samme “fænomen” i udlandet, så må du da hjertens gerne skrive en kort kommentar.

Nå, men for at afslutte dette indlæg om pollental i dag … Vejret har da været ret godt i dag, synes du ikke? ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.