Pollental på sms - Få pollenvarsel på mobilen og bliv advaret om høje pollental

Astma-Allergi Danmark har lanceret en tjeneste, Dit Mobile Pollental, som skal gøre livet for dig med høfeber lettere. Det er nu muligt at få pollental på sms - altså kan du til hver en tid se pollental på mobilen, og du kan endda få en automatisk pollenvarsel på sms, når de pollental, der er relevante for dig, topper.

Det er ganske nemt at se pollental i dag på mobiltelefon.

Sådan får du pollental på sms

Du starter med at sende en sms med beskeden “MOB POL” til nummeret 1940. Derefter modtager du et link, som du skal klikke på for at downloade det program, der kan vise pollental på mobilen. Det koster i alt 20 kr. + almindelig sms-takst.

Benytter du iPhone, skal du blot gå ind på Apples iTunes Store og hente app’en dér.

Del dine erfaringer om pollental og pollenvarsel på sms

Jeg synes, det lyder som en rigtig nyttig service, men da jeg ikke selv lider af pollenallergi eller høfeber - og jeg bor heller ikke sammen med nogen, der har det - så ville jeg gerne høre fra dig, hvis du har prøvet applikationen/programmet på din telefon.

Send blot en kommentar her nederst på siden, hvis du har erfaringer, du vil dele. Det tager ingen tid at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.