Proactiv Solution, virker det? Jeg har kigget på danskernes mening

Jeg har undersøgt danskernes erfaringer for at få svar på spørgsmålet: “Virker Proactiv?”

Proactiv, virker det egentlig, eller er det bare noget fup? Du har sikkert set reklamen for Proactiv Solution på Tv-Shop, og er på udkig efter en anmeldelse eller ti for at sikre dig, at det virker og er det rette produkt for dig? Forståeligt nok - jeg ville gøre præcis det samme!

Jeg har forsøgt at kigge på forskellige anmeldelser af Proactiv Solution på danske hjemmesider, hvor det bliver debatteret mest. Jeg har tjekket godt og vel 30 personers udtalelser omkring produktet, og har også nogle tips til, hvordan du bør forholde dig til, hvad folk siger på nettet.

De kendte elsker Proactiv

Med personer som Katy Perry, Justin Bieber og vores egen Caroline Wozniacki, som selv anbefaler dette middel mod acne, virker det ret troværdigt - og for nogle utroværdigt, fordi du ikke kan være i tvivl om, at de også har fået en stor pose penge for at lægge navn til.

Så det er lidt svært at lægge en konkret værdi i de kendtes fantastiske erfaringer, men sådan er det jo.

Min undersøgelse mht. om Proactive virker

Jeg har tjekket godt og vel 30 udtalelser på diverse danske debatfora og hjemmesider. Det er på ingen måde repræsentativt, for så skulle vi op over 1.000 mennesker - men så mange mennesker, der skriver om det, finder du bare ikke på nettet.

Jeg er kommet frem til følgende:

- Ca. 46,4 % har positive erfaringer med Proactiv Solution.

- 10,7 % har haft positive erfaringer, men hvor virkningen har aftaget efter noget tid.

- 42,9 % har negative erfaringer, hvoraf nogle har oplevet, at det slet ikke virker, mens få mener, at det har forværret deres hud.

Hvordan skal disse udtalelser tolkes

Da jeg selv har mange års erfaring med internettet og specifikt med udtalelser på nettet, ved jeg, at folk, der har negative oplevelser med noget, er langt mere tilbøjelige til at skrive om det på nettet.

For at tage et eksempel:

Du har købt noget tøj over nettet, og handlen gik rigtig fint. Ville du med det samme tænke, at nu skal du ind på alle debatfora eller ind på TrustPilot for at skrive, at handlen godt, dvs. som du egentlig havde forventet? Næh, det er de færreste, der gider at gøre noget aktivt på den front, medmindre de bliver opfordret til det.

Folk med negative oplevelser derimod, de er meget mere motiverede til at advare og komme ud med noget galde omkring det mindste, der er gået galt.

Det kan - og jeg gentager, KAN - betyde, at der gemmer sig mange flere positive anmeldelser og udtalelser derude, som bare ikke kommer frem.

Skal du prøve Proactive eller ej?

Det er op til dig nu, om du vil prøve det, så du selv kan finde ud af, om det virker for dig. Husk, at vi ikke alle har samme type hud. For nogle virker det, for nogle virker det ikke. Du finder kun ud af det ved at prøve det, og så skal du huske, at du har 60 dages fuld returret.

Du kan få Proactiv hos Tv-Shop her

Virker Proactive for dig? Kom med din anmeldelse

Nu hvor jeg har brugt en god del tid på at lave dette indlæg, kunne jeg da godt tænke mig at høre fra andre. Har det virket for dig? Kom med dine ord omkring dette produkt, hvis du har erfaringer med det eller kender nogen, der har.

Og kunne du bruge indlægget til noget, ville det være fedt, hvis du gad dele det med andre på evt. Facebook eller Twitter - så flere kan få gavn af min lille research :)

På forhånd tak :)
Jan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.