RE-CO fyringsolie er farligt - Advarsel!

En advarsel til alle, der bruger eller har tænkt sig at købe RE-CO fyringsolie, som normalt bruges til olieboringer.

Bruger du fyringsolie, så ved du også, hvor vigtigt det er at finde noget, der er billigt. Det skal jo holde i lang tid. Og sådan gælder det vel mange ting - man vil gerne finde det billigste produkt - men nogle produkter, fx RE-CO fyringsolie, er for godt til at være sandt. Det er billigt (du sparer 2.000 kr. pr. 1.000 liter), men hvorfor er RE-CO fyringsolie egentlig så billigt?

RE-CO fyringsolie er ikke egnet til fyret

Forestil dig, at dit nærmeste supermarked sælger billig madolie, som slet ikke er egnet til madlavning. På madolie-flasken står der godt nok, at det er raspolie, men i virkeligheden er det olie til biler. Ville du ikke føle dig snydt?

Ovenstående historie passer godt sammen med det, der er sket mht. RE-CO. Det er blevet solgt på nettet som “normal” fyringsolie, men sandheden er en anden. RE-CO er nemlig oprindeligt en olie, som bliver brugt til olieboringer! Det er ikke ligefrem noget, du har lyst til at varme huset med, vel?

Et godt råd

Undersøg tingene, inden du køber. Er noget for godt til at være sandt, så er der også en grund til, hvorfor det er så billigt. Find ud af grunden. Vær kritisk og spørg dig selv: hvorfor er det så billigt? Søg på nettet, og brug især Google.

Vil du i øvrigt gerne finde den billigste fyringsolie på nettet, så kig ind på fyringsolie-priser.dk.

Kilde: Fritidsmarkedet

3 tanker om "RE-CO fyringsolie er farligt - Advarsel!"

 1. Magnus Bidstrup

  Ja det største problem ved RE-CO, eller Sipdrill 2.0 som det også hedder er ikke bare at det er et produkt til smøring af olieboringer, men at den ‘suppe’ som selskaberne brygger sammen med sipdrill, indeholder et ukendt antal skadelige stoffer, som ingen har styr på. Og det er jo ikke det rene produkt som du smider i tanken, for hvis det var det var det måske ok, men efter endt boring skal olieselskaberne suge ‘suppen’ op igen, og det er så den suppe som du fyrer med. Og vupti, ud af skorstenen står der restprodukter fra skidt og lort, som så kan dale ned i haven. Uden at vide det vil jeg tro at det må være skadeligt på den ene eller den anden måde.

 2. Magnus Bidstrup

  Nu har min blog desværre ændret karakter og indlægget er derfor væk.
  Men jeg kan da i grove træk gengive hvad det indeholdt.

  Diesel er 1:renere 2:bedre brændsel 3:og nu også somme tider billigere.

  Har du en tankvogn, så er det bare om at få smidt noget diesel i den når prisen er lav. (ikke idag, da prisen har været konstant stigende i snart 14 dage)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.