Red Wing-støvler - Hvor finder man disse støvler billigst?

I denne kolde tid er det nødvendigt med nogle gode støvler, som kan holde fødderne varme. Jeg har faktisk hele to gange været inde i Støy Munkholm (nok den tøjbutik med det dyreste tøj, jeg har set her i byen) på nogle lækre Red Wing-støvler. Jeg ved udmærket, at kvalitet koster, men jeg synes godt nok, Red Wing-støvler ligger i et højt prisniveau. Så hvor finder jeg dem til den billigste pris? Det må gerne være online.

Oftest kan man spare rigtig meget ved at købe tøj og sko/støvler på nettet, men det har kun lykkes mig at lokalisere en enkelt butik, hvor det er lidt billigere end hos Støy Munkholm. Siden hedder asos.com, men jeg kan ikke helt lure, om det egentlig bliver billigst i længden på grund af fragten (de sender fra udlandet). På siden står der priser i pund på varerne, men fragten bliver udregnet i euro. Det er sgu da underligt.

Red Wing-støvler er små

Da jeg var inde i Støy Munkholm - var lige ved at skrive Munk Støyholm :P - prøvede jeg lige de sorte Moc Toe 877 - 8″. Hold k… de er for nice. Men de koster så også lige 2.000 kroner. Du kan få samme type støvler, som ser næsten helt ens ud fra Caterpillar for kun 1.300. Men RedWing udskiller sig fra mængden, fordi det - lige som Dickies-tøj - oprindeligt er arbejdstøj (arbejdsstøvler).

Ekspedienten i butikken fortalte en masse om historien bag støvlerne og om hvor høj kvalitet de var i. Det passer nok alt sammen, for de ser godt nok robuste ud.

Har du set nogle gode støvle-tilbud?

Har du set Red Wing på tilbud, eller kender du en shop, der generelt bare har gode priser, så er jeg MEGET interesseret i at vide det! Nu er der kun nogle måneder til det begynder at blive varmt igen, og jeg vil meget gerne finde noget ordentlig fodtøj mens tid er.

Jeg ville sætte stor pris på, hvis du lige ville bruge 1 hurtigt minut på at kommentere.

5 tanker om "Red Wing-støvler - Hvor finder man disse støvler billigst?"

 1. Mv

  Hey, sidder selv lige og kigger RW-støvler - der står på støy’s hjemmeside at de er store i størrelsen - men du har en overskrift der hedder “RW-støvler er små” - må jeg spørge hvad du helt præcist mente med den overskrift?

  - MV

 2. Jan, redaktør Forfatter

  Hey Mv :)

  Hov, det med, at de er små, fik jeg vist aldrig uddybet. Tak fordi, du har gjort mig opmærksom på det.

  Jeg prøvede dem sidste år, så jeg kan faktisk ikke helt huske det - men jeg har vel nok ment, at de var små i størrelsen, og jeg skulle 1-2 størrelser op, før jeg kunne komme ned i dem, uden at det trykkede.

  Underligt, at de så skriver, de er store i størrelsen. Hm… beklager, at jeg ikke kan være til mere hjælp. Det er så lang tid siden, at jeg ikke kan huske det.

  Jeg endte så i stedet med at købe et par til 800 fra Jack & Jones :)

  Du kunne evt. gå ind i en fysisk butik og prøve dem, så du ved, hvilken størrelse, du skal bruge, og så derefter se, om du kan finde dem billigere på nettet. Det gør jeg ofte, for mine skostørrelser varierer ret meget.

  Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive igen, hvis du finder ud af mere :)

  Go’ mandag!
  Jan

 3. Mv

  Hey jan
  Jeg har købt både en 41 og 40 da jeg ik helt ku bestemme mig så pt prøver jeg frem og tilbage…

  40 sidder umiddelbart bedst med 1 sok, den svubber ikke rigtig - når jeg har 2 strømper på sidder den meget stramt!.. Siger man ikke at det er vigtigt med luft ved fødderne specielt når det er koldt som nu for at de ka holde sig varme?

  41 svubber en smule uanset om jeg har 1 eller 2 strømper på men synes umiddelbart der er mere plads nede i støvlen til min fod.

  Står lidt i et dilemma: skal jeg tage 40 hvor den umiddelbart sidder bedst men ingen plads til at bevæge tæerne når jeg har 2 strømper på eller skal jeg tage 41 som svubber?

  2971 er en model med nogle symbolske spænder og ingen snørrebånd så kan ikke rigtig selv spænde dem yderligere… Men måske 40 gir sig en smule…

  Håber du kan advisere mig lidt ;)

  Mv

 4. Jan, redaktør Forfatter

  Hey Mv :)

  Det vigtigste er, at de er behagelige at gå med. Det er altid det, jeg går efter. De der størrelse 40 lyder til at være alt for stramme :/ Jeg hader i hvert fald, når jeg overhovedet ikke kan bevæge tæerne.

  Det er vel egentlig smag og behag, men jeg ville nok vælge 41′eren :)

  Håber, mit svar var til nogen hjælp :)

 5. Mv

  Så først dit svar efter jeg havde taget valget… Men det faldt også på 41′eren ;)

  Vil smutte igen men du skal have rigtig mange tak for hjælpen!

  Fed blog by the way

  Mv

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.