Regnvandsfaskine - Pris på faskine til regnvand - Er det vigtigt?

Regnvandsfaskiner og priser - En faskine til regnvand hjælper dig med at spare rigtig meget på vandet, og samtidig gør du naturen en sand tjeneste, fordi du aflaster kloakkerne. En faskine afleder regnvandet hen i en beholder, og det er vigtigt, at du har styr på størrelsen af regnvandsbeholderen (dimensionering), så vandet lige pludselig ikke fosser ud af beholderen, fordi den er for lille. Bio Blok er et stærkt mærke til en god pris, som sælges hos flere forhandlere. Men grundlæggende er mit budskab, at prisen ikke er så vigtig, for uanset hvad, så sparer du en masse penge, fordi du sparer på vandet. Det er en meget miljøvenlig tilgang.

Der er en betydeligt stor økonomisk gevinst ved at bruge en regnvandsfaskine. Priser på vandregninger er generelt store verden over - i forhold til, hvad vi mennesker kunne spare. Faskiner til regnvand er en god prisbillig løsning, der hjælper dig med at spare på vandet.

Hvordan virker en regnvandsfaskine, og hvad er prisen?

Når det regner, bliver regnvandet normalvis sendt direkte fra tagrenden og ned i kloakken. Kloakkerne i Danmark er allerede overfyldte med regn, så du er faktisk med til at aflaste kloakarbejdet ved at bruge en faskine. Faskinen afleder ganske enkelt regnvandet og fører det hen i en regnvandsbeholder, hvor vandet kan blive opbevaret til andet brug. Du kan for eksempel bruge vandet til at vande blomster og græs, vaske bilen eller skylle havefliserne. Der er kort sagt kun fordele ved faskiner.

Priserne er meget forskellige, men efter min mening er det ikke sådan, du skal tænke. Selvfølgelig gælder det om at finde en kvalitetsfaskine til den rette pris, men i bund og grund sparer du jo penge uanset hvad (og tilmed gør naturen en tjeneste). Du kan altid tjekke sider som dba.dk og indhente et billigt tilbud på en brugt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.