Rejser fra Hamburg all inclusive - Billigere rejser fra Hamburg lufthavn

All inclusive-rejser er meget populære, idet alt bliver betalt på forhånd, og så skal du ikke tænke på at anskaffe dig hverken hotel, mad eller drikkevarer på hele din rejse. Der er mange penge at spare på billige charterrejser all inclusive - men du kan gøre en endnu større besparelse, hvis du rejser fra Hamburg all inclusive.

Jeg er gået i fuldstændig rejse-mode for tiden, fordi jeg er så opsat på at rejse langt væk i år - enten på charterrejse eller måske på et krydstogt eller endnu bedre: en jordomrejse. Og min kæreste, som har tysk oprindelse, har i denne forbindelse snakket om rejser fra Hamburg all inclusive. Det er nemlig billigere at rejse fra Hamburg, og bor du ikke alt for langt væk fra den tyske grænse, så er der mange penge at spare ved at tage flyet fra Hamburg lufthavn fremfor en dansk lufthavn.

De reelle priser ved jeg ikke noget om, og kæresten har ikke lige nævnt noget om det. Du skal selvfølgelig medregne selve køreturen fra Danmark til Hamburg, når du udregner det samlede beløb for din rejse.

Hvilke erfaringer har du med at rejse fra Hamburg? Kan det også betale sig, hvis du bor på eksempelvis Fyn eller Sjælland, eller er det kun for de folk, der bor i det jyske muld? :)

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du ved mere omkring dette. Det ville jeg sætte pris på :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.