Rejser på afbetaling - Afdrag stille og roligt her, og det er billigere end et banklån

Har du overvejet fordelene ved at finde dig en rejse på afbetaling, hvis du ikke lige står og har alle pengene til en rejse her og nu, så er det nu muligt, og det er endda billigere end at låne penge i banken til din næste ferie. Rejser på afbetaling er blevet populære, og du kan allerede bestille rejsen i dag, og blot nøjes med et mindre afdrag hver måned. Du bestemmer selv, i hvilket tempo, du vil afbetale på din rejse.

Se, hvor du kan rejse hen på afbetaling.. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale hver måned.

EasyTours tilbyder afbetalingsrejser til mange forskellige og spændende destinationer. Samos, Kreta, Tyrkiet - heriblandt Alanya - Rhodos, Khytira, Sardinien og Egypten er de rejsemål, du kan vælge lige nu og her. Helt sikkert nogle fede rejsemål og en god mulighed for dig, der ikke lige har så mange penge at gøre godt med lige nu.

EasyTours er så vidt jeg ved også den eneste udbyder af rejser på afbetaling.

Skal jeg købe en rejse på afbetaling?

En anden mulighed er selvfølgelig at finde dig en god oversigt over afbudsrejser. Se eventuelt Afbudsrejser hos BilligeAfbudsrejser.com, hvor du tilmed kan få nogle gode rejsetips, inden din afrejse.

Har du ikke råd til en afbudsrejse, så er en ferie på afbetaling den næste mulighed, hvis du virkelig vil afsted med det samme, og ikke har tid og lyst til at spare penge sammen over de næste mange måneder.

Og som nævnt, er det faktisk billigere end et reelt lån i banken, og derfor er det klart den bedste mulighed, hvis du vil have dig en billig rejse her og nu. Rejser på afbetaling er helt klart en storfavorit hos mange, der bare skal tage på ferie lige nu og her.

Hvad er dine erfaringer, og hvad er din mening til afbetalingsrejser?

Kom gerne med dine 7 cents, hvis du har noget på hjerte med hensyn til det at afdrage på en ferie, fremfor at betale det hele på een gang. Er det i dine øjne en fordel, eller mener du, at det er penge ud af vinduet?

Lad mig høre fra dig, hvis du har noget at fortælle i forhold til dette. Og har du fået nok at det hele, og bare vil have den charterrejse lige nu, så smut ind på EasyTours og kom afsted med det samme. Nemmere bliver det ikke for dig, der står og mangler penge.

God rejselyst herfra.
Jan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.