Kategoriarkiv: Charterrejse

Mange tusind mennesker i Danmark tager på charterrejse/charterferie. Der er utroligt mange penge at spare, hvis man kigger på gode tilbud og undersøger priserne i god tid. Der er altid billige rejser at finde derude, og i denne kategori kan du netop læse om tilbud og billige priser, der relaterer til charter. Jeg drømmer selv om at rejse og opleve flere lande, og derfor kigger jeg selv efter de steder, hvor det kan bedrives til den billigste pris. Velkommen til denne kategori.

Familierejser all inclusive 2012 - Billige tilbud på familieferie med børn

Overvejer du en billig familieferie all inclusive, hvor alt er betalt på forhånd, så er her min bedste anbefaling.

Smut ind på billigeafbudsrejser.com og se mere. Siden tjekker løbende, hvilke rejsebureauer, der har de gode tilbud på afbudsrejser lige nu og her, og du kan være rigtig heldig med at finde en billig pris på din næste familierejse med alt inkluderet.

Mange vælger familierejser med all inclusive

Der er helt bestemt gode grunde til, at forældre vælger en familieferie med all inclusive, når de skal tage på ferie til udlandet sammen med børnene.

Det er bare ikke fedt at rejse med børn, hvor man skal stresse over at finde restauranter og spisesteder - ja og samt hotel og alt muligt andet. Derfor er en all inclusive familierejse det absolut bedste, og det skaber da ro i forældrenes sind, at de ikke skal tænke på, hvor den næste middag skal spises.

Du undgår børn, der vræler og er utilfredse over forældre, der ikke har planlagt ferien godt nok. Ja - eller du undgår det måske ikke helt, men du minimerer risikoen så at sige :)

Andre gode steder med familierejser all inclusive i 2012?

Har du ellers forslag til gode steder at tage hen og hvor man bør købe sine billige rejser med familien i 2012, så skriv endelig en kommentar. Personligt har jeg ikke vildt meget styr på familierejser, da jeg sjældent rejser med andre end kæresten, men jeg kender mange, der går efter all inclusive rejser, da det bare er det smarteste i dette henseende.

Skriv endelig, hvis du kender til gode rejsebureauer, der tilbyder en billig familieferie all inclusive - det vil sige med alt inkluderet, også fly og hotel og mad. Måske kender du andre steder med tilbudsrejser?

I så fald ville jeg sætte pris på din kommentar herunder nederst i kommentarfeltet herom.

Afbudsrejser all inclusive til billige priser - Rejser med alt inkluderet

Afbudsrejser all inclusive - det er noget, der rykker. Jeg læste i Jyllands-Posten forleden dag, at afbudsrejser faktisk er danskernes favoritord. Jeg ved ikke, hvor meget, man skal lægge i det, men taget i betragtning af, at den danske sommer her i år er fyldt med regn og kulde, så kan man godt forstå det.

Flere og flere vælger ikke bare en normal afbudsferie, men de kigger specifikt efter afbudsrejser med all inclusive. Afbudsrejser, hvor alt er inkluderet - det vil sige hotel, fly og restaurant. Det hele er på plads og bestilt, når man ankommer til sit feriested, og det er jo dejligt, for så skal man ikke tænke eller bekymre sig om så meget. Lækkert.

Men hvor finder man egentlig billige afbudsrejser all inclusive nu til dags?

Find all inclusive afbudsrejser her og nu - billigt

En af de hjemmesider, jeg har fået meget ud af at læse, er billigeafbudsrejser.com. Du kan eksempelvis her se, hvor du finder de billigste tilbud og priser på afbestillingsrejser med all inclusive. Se mere lige her:

https://billigeafbudsrejser.com/all-inclusive

Måske vil du til Spanien? Eller hvad med Bulgarien eller Grækenland? Tyrkiet kunne måske også være noget for dig. Du kan i hvert fald læse meget mere dér.

Der står en masse information på siden. Måske ikke så meget om de forskellige lande, men faktisk mere om, hvordan du kan finde rejser med alt inklusive eller uden, hvis det er det. Og som navnet på sitet antyder, er der altså fokus på afbestillingsferier.

Jeg vidste i hvert fald ikke, at man kunne få apps til sin smartphone, eller sågar kunne bruge tekst-tv til at finde charterrejser og rejser på afbud. Fedt. Det er lidt “old school” vil jeg da mene, og så er det måske ikke engang den bedste mulighed, der findes, men muligheden findes altså.

Nå - ikke mere snak

Skal du selv ud og rejse? Har du fundet et godt rejsetilbud i år? Kendte du til nogle af de tips, jeg har fortalt om og henvist til, når det kommer til at finde en afbudsrejse all inclusive billigt?

Jeg gjorde i hvert fald ikke, men nu ved jeg det, og jeg synes, at det er på tide, at jeg finder mig sådan en afbudsferie meget snart :)

Hygge …

Last minute rejser fra Billund lufthavn - Bestil billige afbestillingsrejser/afbudsrejser her og nu

Du kan finde mange last minute rejser fra Billund, hvilket kan være fordelagtigt, hvis du bor tæt på; og det kan nogle gange også bedre betale sig rent prismæssigt.

Leder du efter billige last minute rejser fra Billund til eksempelvis Spanien, Tyrkiet, Portugal, Grækenland eller Tyrkiet, vil jeg anbefale dig at tage et kig ind på BilligeAfbudsrejser.com, hvor du kan finde de billigste afbestillingsrejser her og nu.

Der er rigtig mange penge at spare på din næste rejse lige nu.

Derudover kan du hos BilligeAfbudsrejser.com finde mange spændendede tilbud. Skal du rejse billigt i månederne juni, juli og august, som er de største rejsemåneder overhovedet (forståeligt nok, da det er jo her, der er sommerferie), så kan du også finde noget om det dér.

Måske vil du af sted på en billig afbudsrejse i juli 2012? Så kig her: https://billigeafbudsrejser.com/juli

Du kan også finde en oversigt over alle destinationer, afgange og meget mere på deres oversigt https://billigeafbudsrejser.com/sitemap - her er der rigtig meget guf for dig, der vil finde last minute rejser fra Billund eller andre byer i Danmark, hvor der er lufthavne.

At rejse er at leve, eller hvad?

Jeg elsker det gamle “saying”, at rejse er at leve. Jeg synes virkelig, at det passer. Jeg elsker at rejse rundt eller med andre ord opleve verden, men jeg får bare ikke så meget tid til det. Det vil jeg gerne ændre på, og det har jeg jo også skrevet en del om her på InfoBlog. Men får jeg gjort noget ved det?

Tjo, det kan man da godt sige. Jeg undersøger markedet for afbudsrejser og den slags. En jordomrejse eller et lækkert kydstogt kunne være sagen, men der skal lige spares op. Det er jo ikke lige sådan, når man også vil købe nyt hus og den slags.

Så der er masser af overvejelser og der skal bruges tid på opsparing.

Men ja, hvis du i øvrigt kender andre steder for man kan finde de billigste last minute rejser fra Billund lufthavn til forskellige fede destinationer i verden (helst, hvor det er varmt), så må du meget gerne lægge en kommentar herom :)

Finansiering af rejser - Finansier din ferie og rejse billigst

Der er mange, der vælger at gå til banken for at finansiere en ferierejse, men finansiering af rejser kan faktisk lade sig gøre på en anden måde, hvor det faktisk er billigere end at tage et lån i banken, altså hvor der er en lav rente, og så kan det gøres igennem et rejsebureau.

Finansiering af rejser kan ske igennem EasyTours.dk Se selv her: Rejser på afbetaling - Billigere end banken!

Skal jeg have min rejse finansieret?

Har du ikke pengene her og nu, og vil du bare af sted, så er det et ganske godt incitament for at bestille en rejse på afbetaling. En rejse er som regel ikke lige det billigste, og kan du ikke finde en afbudsrejse, der passer med din økonomiske situation, og vil din bank ikke være med til at finansiere en rejse, så er finansiering af rejser via EasyTours et ganske fint alternativ, og som de selv nævner, altså billigere end at tage et banklån.

Mange vælger afbetaling som mulighed

Det er klart, at det selvfølgelig ender med at blive noget dyrere i sidste ende, men ellers havde det heller ikke være muligt for dette rejseselskab, banken eller eksempelvis L’easy at låne dig penge til et produkt eller til hvad du nu ellers måtte ønske. Og mange vælger alligevel at købe på afbetaling, eksempelvis også købe iPad på afbetaling, da de gerne vil have noget her og nu.

Dette skal forståes på den måde, at vi lever i et forbrugssamfund, hvor vi gerne vil have tingene med det samme, og i stedet afdrage stille og roligt igennem flere måneder.

Jeg vil sige, at jeg ikke selv anbefaler at købe vælge den slags finansiering til rejser, men kan du virkelig ikke vente, så er det faktisk en rigtig fed mulighed, som mange nyder af.

Så vil du rejse med det samme, men ikke har så mange penge at gøre godt med, så er finansiering af en rejse via rejsebureauet EasyTours en fin mulighed.

Der er vist ikke meget mere at sige end rigtig god rejse :)

Rejser på afbetaling - Afdrag stille og roligt her, og det er billigere end et banklån

Har du overvejet fordelene ved at finde dig en rejse på afbetaling, hvis du ikke lige står og har alle pengene til en rejse her og nu, så er det nu muligt, og det er endda billigere end at låne penge i banken til din næste ferie. Rejser på afbetaling er blevet populære, og du kan allerede bestille rejsen i dag, og blot nøjes med et mindre afdrag hver måned. Du bestemmer selv, i hvilket tempo, du vil afbetale på din rejse.

Se, hvor du kan rejse hen på afbetaling.. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale hver måned.

EasyTours tilbyder afbetalingsrejser til mange forskellige og spændende destinationer. Samos, Kreta, Tyrkiet - heriblandt Alanya - Rhodos, Khytira, Sardinien og Egypten er de rejsemål, du kan vælge lige nu og her. Helt sikkert nogle fede rejsemål og en god mulighed for dig, der ikke lige har så mange penge at gøre godt med lige nu.

EasyTours er så vidt jeg ved også den eneste udbyder af rejser på afbetaling.

Skal jeg købe en rejse på afbetaling?

En anden mulighed er selvfølgelig at finde dig en god oversigt over afbudsrejser. Se eventuelt Afbudsrejser hos BilligeAfbudsrejser.com, hvor du tilmed kan få nogle gode rejsetips, inden din afrejse.

Har du ikke råd til en afbudsrejse, så er en ferie på afbetaling den næste mulighed, hvis du virkelig vil afsted med det samme, og ikke har tid og lyst til at spare penge sammen over de næste mange måneder.

Og som nævnt, er det faktisk billigere end et reelt lån i banken, og derfor er det klart den bedste mulighed, hvis du vil have dig en billig rejse her og nu. Rejser på afbetaling er helt klart en storfavorit hos mange, der bare skal tage på ferie lige nu og her.

Hvad er dine erfaringer, og hvad er din mening til afbetalingsrejser?

Kom gerne med dine 7 cents, hvis du har noget på hjerte med hensyn til det at afdrage på en ferie, fremfor at betale det hele på een gang. Er det i dine øjne en fordel, eller mener du, at det er penge ud af vinduet?

Lad mig høre fra dig, hvis du har noget at fortælle i forhold til dette. Og har du fået nok at det hele, og bare vil have den charterrejse lige nu, så smut ind på EasyTours og kom afsted med det samme. Nemmere bliver det ikke for dig, der står og mangler penge.

God rejselyst herfra.
Jan

Rejser fra Hamburg all inclusive - Billigere rejser fra Hamburg lufthavn

All inclusive-rejser er meget populære, idet alt bliver betalt på forhånd, og så skal du ikke tænke på at anskaffe dig hverken hotel, mad eller drikkevarer på hele din rejse. Der er mange penge at spare på billige charterrejser all inclusive - men du kan gøre en endnu større besparelse, hvis du rejser fra Hamburg all inclusive.

Jeg er gået i fuldstændig rejse-mode for tiden, fordi jeg er så opsat på at rejse langt væk i år - enten på charterrejse eller måske på et krydstogt eller endnu bedre: en jordomrejse. Og min kæreste, som har tysk oprindelse, har i denne forbindelse snakket om rejser fra Hamburg all inclusive. Det er nemlig billigere at rejse fra Hamburg, og bor du ikke alt for langt væk fra den tyske grænse, så er der mange penge at spare ved at tage flyet fra Hamburg lufthavn fremfor en dansk lufthavn.

De reelle priser ved jeg ikke noget om, og kæresten har ikke lige nævnt noget om det. Du skal selvfølgelig medregne selve køreturen fra Danmark til Hamburg, når du udregner det samlede beløb for din rejse.

Hvilke erfaringer har du med at rejse fra Hamburg? Kan det også betale sig, hvis du bor på eksempelvis Fyn eller Sjælland, eller er det kun for de folk, der bor i det jyske muld? :)

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du ved mere omkring dette. Det ville jeg sætte pris på :)

Charterrejser 2012 - Nemmere, billig charterferie i 2012

Slutningen af 11′erne har været en hård omgang for danske rejsebureauer og flyselskaber, idet det har væltet ind med sne og kulde. Der er blevet brugt mange penge på at sprinkle flyene med væske, der afhjælper isninger, og mange mennesker har måttet vente flere timer - nogle flere dage - på, at de kunne komme afsted, fordi vejret ikke har været med dem. Starten på det nye år byder på færre sjove overraskelser, og hvis man vil væk fra Danmark i den kolde tid, så er nu et godt tidspunkt at bestille charterrejser i 2012.

Ændringer i forhold til charterrejser i 2012

Der er ikke de store ændringer for dig, hvis du skal på charterrejse i 2011, men der er nogle.

Pakkerejser får moms

Har du bestilt en pakkerejse, så kommer der nu fra januar 2011 moms på. Det er ikke noget, man som kunde kommer til at lægge mærke til, siges det hos portugalnyt.dk.

Flere charterrejser i 2012 fra Århus lufthavn

Regner du med at starte din charterrejse i 2011 fra Århus, betyder det nu, at du kan se frem til hurtigere transport til selve lufthavnen, hvis du kommer fra Midtjylland eller Nordjylland. Der er blevet lavet væsentlige forbedringer på motorvejen E45, hvilket betyder, at du kan rejse fra Århus til Århus lufthavn på blot 25 min. Dette melder rejsernu.dk.

Bestil billige flybilletter i dag

De største ændringer består altså i ovenstående, og ellers er det bare at finde de billigste flybilletter på samme måde, du har gjort før. Rejse-søgemaskinen Momondo er et godt sted at starte, hvis du skal finde billige flybilletter til det land, du ønsker at bruge din charterferie i 2012 på.

Billige charterrejser - All inclusive-rejser med det hele

Er du typen, der gerne vil finde en billig charterrejse, men ikke vil stresse under selve charterferien, over at skulle finde et godt hotel, mad, drikkevarer, tour-guide og deslige, så er det billige charterrejser - all inclusive, du er interesseret i.

Man tager jo på charterferie for at nyde nogle uger væk fra alt ræset - så hvorfor ikke bestille en billig all inclusive-charterferie, hvor du rigtig kan nyde dit ophold under en blå himmel og masser af dejlig sol.

Billige charterrejser - All inclusive-rejser starter med søgning

Et rigtig godt sted at starte er ved at finde nogle billige rejser. Markedet for rejser kan være noget uoverskueligt, men heldigvis findes der services, der kan spare dig for en masse tid.

Dér, hvor min søgen ville starte, er ved at bruge en rejse-søgemaskine. Momondo er en af de mest populære rejse-søgemaskiner. Og servicen gør det godt - rigtig godt.

Når du har lokaliseret den billigste flybillet til det land, du gerne vil rejse hen til, kan du undersøge, om denne udbyder ikke også tilbyder billige charterrejser m. all inclusive.

Jeg ved ikke, om der er andre, der anvender denne strategi. I så fald vil jeg gerne høre fra dig.

Star Tour

Star Tour tilbyder all inclusive-hoteller, hvor du kvit og frit kan glemme alt om at skulle tænke på at betale for mad og drikkevarer samt aktiviteter, der er forbundet med hotellet. Det hele bliver betalt på forhånd, og så er du sikret, at du ikke skal gruble over, hvor næste måltid skal være.

Hos nogle udbydere kan du få en tour-guide til at vise dig rundt, hvilket er et perfekt valg for dem, der gerne vil lære mere om det respektive land på deres ferie.

Jeg er selv ved at undersøge tingene for tiden, idet jeg planlægger at tage ud at rejse med kæresten her i dette år. Intet er blevet besluttet endnu - så hvis du har nogle gode input i forhold til dette, vil jeg meget gerne høre fra dig i form af en kommentar.

Restpladser - Charterrejser på den billige måde finder du her

Som et prisbevidst menneske ved du, at der er mange penge at spare på restpladser på charterrejser. I flere tilfælde er det ikke alle pladser på flyet, der bliver booket, og det kan derfor være til din fordel at finde restpladser i forbindelse med din næste charterrejse.

Restpladser på rejser kan dukke op, når nogle har meldt afbud eller hvis blot der ikke er blevet booket nok billetter til den respektive rejse. Nogle flyselskaber laver specielle charterrejse-tilbud, når der er ledige pladser.

Restpladser og charterrejser hos Apollo Rejser

Jeg har kigget lidt på Apollo Rejser, som reklamerer med billige restpladser. Deres system til at booke en rejse er umiddelbart hurtigt og nemt at gå til - så det er klart et rejsebureau, du kan overveje, hvis du skal have booket en rejse snarest muligt.

Mine egne undersøgelser viser, at januar og frem til september er de måneder, hvor vi danskere kigger efter tilbud på charterrejser. Hvorimod jule-månederne er forbeholdt arbejde og hygge med familie og venner. Nogle vælger dig at holde julen i de varmere lande, og det kan jeg udmærket forstå, idet Danmark efterhånden er blevet et ret utåleligt land at opholde så i netop disse tider, hvor sneen ramler ned fra himlen.

Mine egne rejseplaner

Jeg har måske fortalt nogle gange for meget om mine egne rejseplaner - mine planer om at tage på jordomrejse eller krydstogt i et par uger , hvor jeg kan se lidt af de steder, jeg endnu ikke har oplevet. Jeg vil meget gerne opleve noget mere af verden.

Anbefal løs

Kan du anbefale nogle gode steder, hvor der kan bookes charterrejser, eventuelt finde billige restpladser eller afbudsrejer, må du meget gerne kommentere her nederst på siden :)

Charterrejser - Tilbud på billig charterrejse til en god pris

Oktober, november og december er de måneder, hvor færrest mennesker kigger efter charterrejser på tilbud, idet der er tale om en travlhedens periode, hvor folk bruger tid på arbejde og på familie. Det er jo også lige i julemånedernes tid, og selvom mange hellere ville ligge og nyde en god drink i swimmingpoolen i blandt andet Spanien, som er et af de lande, man ofte forbinder med charterferie, så kan det være svært at få til at gå op i en højere enhed i forhold til den tid, man har til rådighed i netop disse måneder.

Tager vi et kig på januar, begynder interessen at stige for at tage på en billig charterrejse. Interessen stiger markant og topper i juni måned, hvor mange gerne holder årets længste ferie - og gerne på en charterrejse med varme forhold.

Charterrejser på tilbud

Du kan ofte finde gode tilbud på charterrejser hos de kendte flyselskaber, såsom Apollo, Spies og Star Tour. Skal du spare penge, kan du også forsøge dig med at søge efter de populære afbudsrejser, hvor der ganske enkelt kan gøres store besparelser. Til gengæld skal du være klar over, at du ikke kan booke i god tid, når det gælder en afbudsrejse. Personligt ville jeg kun booke en billig afbudsrejse som et impulsivt indskud. Det kan bestemt betale sig, men har man som jeg ikke meget tid at gøre godt med, er det vigtigere med god planlægning på forhånd.

Er du udkig efter at finde billige “Last Minute”-rejser, kan du tage et kig ind hos Primo Tours, som har nogle gode charter-tilbud. Er du hurtig, kan du nå at få fingrene i et af deres januar-tilbud, men tag også et kig på deres “ugens tilbud” på rejser til mange forskellige lande.

Ovenstående er mit bud på at finde et godt charterrejse-tilbud online.

Jeg er ikke selv den store “rejser”, men det er noget, jeg arbejder på at få gjort noget ved i dette år. Mine overvejelser går på enten en jordomrejse eller et længere krydstogt til nogle lande, jeg endnu ikke har besøgt. Dog kan jeg på forhånd ikke sige, om der bliver tid og overskud til så lang en rejse, og derfor kigger jeg også på charterrejser på tilbud rundt omkring. Indtil videre er det Primo Tours, som har fanget min interesse - men jeg skal have undersøgt markedet meget grundigere, inden jeg beslutter mig for noget som helst.

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du kan anbefale nogle gode rejseselskaber eller hvis du har set nogle gode tilbud, som du også gerne vil dele med andre.