Kategoriarkiv: Jordomrejse

Mange drømmer om at rejse jorden rundt. Der findes hele, halve og sågar kvarte jordomrejser. Men hvordan gør man? Hvad koster det, og hvilke lande kan man reelt opleve, når man vil opleve verden på en jordomrejse. Læs med i denne kategori, hvor du kan finde meget mere information. Velkommen til.

Jordomrejse 2011 - Nye oplevelser på jordomrejser i 2011

En stor drøm for mange er at tage på jordomrejse og se og opleve de kroge af verden, man ikke har stiftet bekendtskab med før.

Der findes mere end 190 lande i verden - små som store. Mulighederne for at få helt unikke oplevelser, du aldrig har haft før, er nærmest uendelige.

På en jordomrejse kommer du ikke til at besøge dem alle - men du får set et bredt spektrum af jordens mest spændende steder.

De fleste mennesker får ikke engang set 1 % af verden. Prøv at tænk over det. Mit mål er, at komme på jordomrejse i 2011, eller på et større krydstogt. Desværre er intet sikkert, så det kan godt ende med, at jeg blot tager på en charterrejse i 2011. En charterrejse er i hvert fald minimum.

En jordomrejse skal planlægges omhyggeligt, og jeg tror da i hvert fald ikke, at der er særligt mange, så siger, “Hey, nu vil jeg på jordomrejse om en uge!”. Der er sikkert nogle få, impulsive mennesker, der kan finde på det, og dem må jeg da tage hatten af for. Havde jeg selv pengene til det, kan jeg ikke udelukke, at jeg også kunne finde på at lave sådan et impulskøb og tage af sted med det samme.

Billige jordomrejser i 2011

JYSK Rejsebureau og Kilroy Travels er nogle af dem, jeg har kigget på, hvilket jeg også har nævnt i et tidligere indlæg. Og jeg synes stadig, deres priser ser fornuftige ud, men jeg har ikke pengene … endnu!

Der skal stadig spares en del op, men hvis jeg ikke når det inden sommeren, så står den nok på en normal rejse, som ikke lige bliver jorden rundt, men måske “bare” til et varmt land med masser af sol og vand. Det skal man jo heller ikke kimse ad :)