Kategoriarkiv: Krydstogt

Læs om krydstogt og rejser med færge/skib her. Gode rejser og billige priser samt tilbud på biletter, men også mine personlige erfaringer og oplevelser. Kig med i denne kategori og læs mere.

Krydstogt 2012, 2013, 2014 - En drøm bliver til virkelighed

I dette år - år 2012 eller senest 2013 - planlægger jeg at tage på krydstogt for at opleve verden. Muligvis det bliver en jordomrejse, som jeg har drømt om i jeg ved ikke hvor lang tid. Jeg har fået kigget på forskellige sider med henblik på at finde de billigste priser - men det er godt nok en svær beslutning, når det drejer sig om så mange penge. Bliver dette krydstogt i 2012 eller 2013 en realitet, eller bliver det udskudt til næste år?

Jeg forestiller mig en gigantisk færge med swimmingpool og hele svineriet. Kæresten og jeg skal ha’ en på opleveren. Men hvad hulen skal man vælge, når man er så prisbevidst som os. Det skal jo også være til at betale sig fra.

Billigt krydstogt i 2012, 2013, 2014 og 2015?

Den rejse, vi kommer til at booke, skal være billig og helst en all-inclusive (alt inklusivt) af slagsen. På den måde kan vi være sikre på, at vi ikke står og ikke har et hotel eller et sted at sove lige pludselig. Jeg ved faktisk ikke engang, hvordan det foregår på sådan et krydstogt; man sover altid på skibet, eller hvad?

Men hvor bliver det?

Det er jo netop det, der er det store spørgsmål. Hvilken udbyder skal man vælge? Hvor finder man billige krydstogter i 2012 og 2013 til en pris, hvor mange kan være med? Drømmen er helt klart - som nævnt - at tage på en jordomrejse, og det har jeg også nævnt her på bloggen. Og faktisk har det været billigere, end jeg egentlig havde troet, det ville være. Men jeg har stadig ikke lokaliseret den billigste pris.

Jeg opdaterer nok senere herinde med et indlæg om billige krydstogter i 2013. Det skal blive en spændende rejse!

Jordomrejser - Rejs jorden rundt og oplev verden

Du vil med meget stor sandsynlighed ikke takke nej, hvis du blev tilbudt at rejse jorden rundt, såfremt det også hang nogenlunde sammen med dine planer. Er en jordomrejse ikke noget, vi alle et eller andet sted dybt inde i os selv drømmer om? Hvis vi alle havde tiden og pengene, ville vi alle sammen vælge at tage på jordomrejse på et eller andet tidspunkt i vores liv; det er jeg meget overbevist om. I dette indlæg kommer jeg lidt omkring hvor du kan finde billige jordomrejser og om, hvorfor vi mennesker har behov for at opleve verden.

Den teknologiske udvikling er fantastisk - tv og internet gør det muligt for os at tage et kig på verden udenfor vores grænser. Men inde i tv- og computerskærmen oplever vi ikke virkeligheden; vi ser den kun. Vi kan ikke føle og røre, vi kan ikke dufte og smage verden; vi ser kun et fladt billede, som i sammenligning til den virkelige oplevelse blot er et livløst fladt billede.

At rejse er at leve - H.C. Andersen

Hvorfor jeg mener, at en jordomrejse ligger næsten alle menneskers tanker nær, er fordi vi har behov for at opleve - nye ting. Vi har brug for at sanse og lade os overraske. Vi er nysgerrige. Vi vil se, hvordan andre kulturer er i forhold til vores egen. Hvad spiser andre mennesker? Hvordan er andre mennesker og andre lande, når alle sanserne er til stede og aktiveret. Hvis vi kommer ud at rejse - hvis vi får lov til at rejse jorden rundt - vil vores billede af virkeligheden blive mere detaljeret. Jo mere vi rejser og oplever, jo mere forstår vi. Og vi vil alle sammen gerne forstå - mere.

Mine nedskrevne tanker om jordomrejser virker måske en smule poetiske. Men jeg er overbevist om, at vi alle gerne vil opleve en jordomrejse på et eller andet tidspunkt, fordi vi er som vi er. Mennesket er fra naturen set et individ, som rejser rundt. Vi forbliver sjældent det samme sted hele levet. Ikke fordi, stedet er varmt, trygt og godt, men fordi vi på et tidspunkt føler en trang til at opleve noget andet.

Billige jordomrejser

Jeg vil afslutte indlægget med at henvise til hjemmesider, hvor du kan købe dig til en billig jordomrejse. Først og fremmest vil jeg tilføje, at jordomrejser sammenlignet med så meget andet, man kan købe, ikke er billige. Du finder dem ikke til en tusse. Men sammenlignet med, hvor meget oplevelsesværdi, du får for pengene, er det efter min mening utroligt billigt. Vi mennesker sætter større pris på at bruge vores penge på oplevelser, og jordomrejser hører vel helt bestemt til en af de række oplevelser, vi kan huske tilbage til med i de fleste tilfælde gode minder.

Hos Jysk Rejsebureau synes jeg priserne lader til at være virkelig gode. Faktisk kommer det mig som en overraskelse, at sådan en rejse jorden rundt kan købes til så billig en penge. Du kan selvfølgelig også vælge, om det skal være en kvart, halv eller hel tur rundt om kloden. KILROY Travels ser også ud til at have fine priser. Men husk, inden du beslutter dig for noget, at undersøge ALT - så meget som muligt. Du skal vide, hvad der følger med i prisen. Er det all-inclusive, er der betalt for alt, eller hvad skal du helt konkret selv betale for yderligere ud over selve rejsen?

God fornøjelse med rejsen. Og hvis du selv har været jorden rundt, vil jeg meget gerne høre, hvor du har købt dig til det. Hvad kostede det rundt regnet, og hvor kan man efter din mening finde den billigste rejse.