Kategoriarkiv: Ophold

På denne side finder du alt, der omhandler ophold i en hver forstand, det vil sige weekendophold, wellnessophold eller sågar gourmetophold. Det handler om miniferie med henblik på at opleve noget nyt eller bare komme en smule væk fra det vante liv. Det handler i høj grad også om nydelse. Kig med her i artiklerne, hvis du er interesseret i forskellige former for ophold i Danmark eller udlandet for den sags skyld.

Slotsophold på tilbud i Danmark og udlandet

Der er ikke noget, som et lækkert slotsophold. Det kan være en romantisk weekend med din eneste ene, hvor I tager på et stort slot og rigtig nyder atmosfæren. Da jeg selv overvejer at tage på et slotsophold i måske Jylland eller Fyn (jeg overvejer også lidt Tyskland eller andre lande), så har jeg kigget lidt på sagerne. Hvor kan man finde et billigt slotsophold på tilbud på nettet?

En af de sider, som har været fremme længe, når det kommer til tilbud på alt lige fra slotsophold, weekendophold og gourmetophold - ja og ophold generelt - er siden Ritz Resort. De har mange spændende tilbud på slotsophold, som jeg har kigget på. Det kan du også gøre på deres side her. Den er godt nok spækket med mange gode tilbud på ophold for en hver. De går meget op i det der med at være romantisk, så du skal nok have dig en partner, hvis du vælger Ritz til dette formål.

De tilbyder faktisk også slotsophold på tilbud i Tyskland. Dette kan du se mere om her. Grunden til, at jeg også overvejer Tyskland, er fordi, min kæreste har aner derfra. Så det kunne være ekstra romantisk at tage på slotsferie i det tyske. Dog ville Jylland og Fyn altså også gå, men nu får vi at se. Jeg skal tænke mig godt om, for det skal da planlægges grundigt det hele, så det ikke bare bliver til en eller anden hurtig og kedelig tur, der ikke er gennemtænkt.

Kan du komme med forslag til andre sider, hvor man kan finde slotsophold på tilbud til relativt billige priser, så må du meget gerne skrive nederst i indlægget. Tilføj gerne en kommentar, for jeg er åben for muligheder. Jeg vil under ingen omstændigheder skynde mig med at købe et eller andet slotsophold på tilbud, som ender med at blive en fejltagelse.

Kom på gourmetophold i Danmark

God mad og drikke samt ren forkælelse. Det må være det, der betegner et godt gourmetophold. I mine øjne adskiller gourmetopholdet sig fra de tradtionelle weekendophold ved at være ophold, hvor der er mere fokus på mad - gourmetmad. Og hvem kan sige nej til en lækker filetsteak eller laks i skønne omgivelser, væk fra omverdenen. I dette indlæg vil jeg fremhæve nogle gode steder, hvor du finde gourmetophold-tilbud rundt om i Danmark - være det Fyn, Sjælland eller Jylland.

Et ophold er som regel kendetegnet for, at man opholder sig et sted i en kortere periode. Gourmet betyder - hvis du spørger mig - fin mad og drikke. Så et gourmetophold på dermed være et kortvarigt ophold, hvor man som besøgende får fin mad og drikke. Det kan vel også kaldes et nydelsesophold med fokus på mad - haute quisine.

Jeg skal sige med det samme, at jeg aldrig har været på et gourmetophold, men det er noget, jeg netop er blevet interesseret i, da jeg lige før sad og kiggede efter forskellige ophold. Idet jeg bor i Jylland, kunne det være rart, hvis jeg ikke skulle rejse for langt væk og dermed finde et gourmetophold i det jyske. Jeg besøger dog også min familie på Sjælland et par gange om året - så dette kunne også være en mulighed i forhold til destination.

Vi elsker at eksperimentere med god mad herhjemme, så det er ret nærtliggende at tage på sådan et ophold, hvor den store fokus er på mad. Jeg har researchet lidt på nettet i håb om at finde nogle gode gourmetophold-tilbud i det danske land, og det er så blevet til følgende liste, som også du forhåbentlig kan få noget ud af:

Gourmetophold-tilbud - Sjælland, Jylland og Fyn