Restpladser - Charterrejser på den billige måde finder du her

Som et prisbevidst menneske ved du, at der er mange penge at spare på restpladser på charterrejser. I flere tilfælde er det ikke alle pladser på flyet, der bliver booket, og det kan derfor være til din fordel at finde restpladser i forbindelse med din næste charterrejse.

Restpladser på rejser kan dukke op, når nogle har meldt afbud eller hvis blot der ikke er blevet booket nok billetter til den respektive rejse. Nogle flyselskaber laver specielle charterrejse-tilbud, når der er ledige pladser.

Restpladser og charterrejser hos Apollo Rejser

Jeg har kigget lidt på Apollo Rejser, som reklamerer med billige restpladser. Deres system til at booke en rejse er umiddelbart hurtigt og nemt at gå til - så det er klart et rejsebureau, du kan overveje, hvis du skal have booket en rejse snarest muligt.

Mine egne undersøgelser viser, at januar og frem til september er de måneder, hvor vi danskere kigger efter tilbud på charterrejser. Hvorimod jule-månederne er forbeholdt arbejde og hygge med familie og venner. Nogle vælger dig at holde julen i de varmere lande, og det kan jeg udmærket forstå, idet Danmark efterhånden er blevet et ret utåleligt land at opholde så i netop disse tider, hvor sneen ramler ned fra himlen.

Mine egne rejseplaner

Jeg har måske fortalt nogle gange for meget om mine egne rejseplaner - mine planer om at tage på jordomrejse eller krydstogt i et par uger , hvor jeg kan se lidt af de steder, jeg endnu ikke har oplevet. Jeg vil meget gerne opleve noget mere af verden.

Anbefal løs

Kan du anbefale nogle gode steder, hvor der kan bookes charterrejser, eventuelt finde billige restpladser eller afbudsrejer, må du meget gerne kommentere her nederst på siden :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.