Kategoriarkiv: Rodekassen

Her havner alle artikler, som endnu ikke er blevet tildelt en kategori. Derfor navnet rodekassen, fordi det godt kan komme til at rode lidt med artikler inden for mange forskellige emner. Et af målene på InfoBlog er at lave en omfattende og “perfekt” kategoristruktur; derfor vil denne kategori (forhåbentligt) på et tidspunkt ikke længere være nødvendig.

Dronningens nytårstale 2015 / 2016

Sidste års nytårstale kan du læse her på Børsen.dk. Men nu er det tid til Dronningens nytårstale 2015 / 2016.

Personligt ser jeg ikke altid Dronningens nytårstaler - eller også ser jeg kun lidt af dem eller nøjes med at læse reaktionerne dagen efter. Jeg er ikke så meget for kongehuset, må jeg indrømme. Jo - de gør en masse godt … men jeg synes monarki hører fortiden til. Det er da meget charmerende med konger, dronninger, prinser og prinsesser, men ja …

Hvad mener nu? Og del gerne din mening om Dronningens nytårstale 2015 / 2016 her. Uanset, om du synes, den var god eller dårlig, så lad mig høre fra dig. Jeg er interesseret i at høre din mening.

OBS Kommer snart. Sorry.

Online vækkeur - Den bedste vækning på internettet

Når mobilen eller alarmuret er sat ude af spil, så er der hjælp at hente med et online vækkeur. Denne hjemmesidetjeneste hjælper dig med vækning på internettet.

Er mobilen løbet tør for strøm, har du mistet den, eller er dit alarmur faldet ned fra natbordet, så er et online vækkeur måske løsningen for dig. Vækning på internettet er faktisk ret nemt; du skal bare have en computer, og så skal den være indstillet rigtigt, vel at mærke. Læs resten

Guldbryllupstale - Inspiration, ideer, tips og åben debat om tale til guldbryllup

Når guldbrylluppet skal fejres, skal der holdes en tale for bryllupsparret. Guldbryllup fejres, når man har været gift i 50 år. Det er mange år - få når dertil - og derfor bør der også gøres lidt ekstra ud af guldbryllupstalen. Jeg har oprettet denne side i et forsøg på at lave et sted, hvor andre kan hente inspiration, når det gælder om at skrive og holde en guldbryllupstale.

Derfor skriver jeg om guldbryllupstaler

Ideen til at oprette dette indlæg har jeg fået, fordi jeg selv skulle holde en tale til guldbryllup. Det er mine egne forældre, der fejrede guldbryllup - så det var ret stort. Og selvfølgelig blev jeg nødt til at finde på noget godt. Men jeg er sådan en type, at jeg altid laver tingene i sidste øjeblik, og derfor havde jeg ikke engang skrevet noget ned helt op til en 1 time før mine forældre kom til festen. Men ved du hvad - det lykkedes mig at lave en fantastisk tale. Den var kort, men god.

Ideer vedr. tale til guldbryllup

  • Gør talen personlig: Nævn gerne noget om deres forhold - om eks. gode tider og hårde tider (læg mest vægt på de gode tider).
  • Vis respekt: Fortæl, at man kun kan have den dybeste respekt for, at de har holdt sammen i så mange år. 50 år er eddermugme meget!
  • Familie: Fortæl om, hvad deres kærlighed har resulteret i, eks., at de har fået x antal børn, x antal børnebørn, oldebørn osv.
  • Vejret: Det regnede af h… til til mine forældres guldbryllup. Hele dagen endda. Men jeg vendte det til noget positivt og fortalte, at det bare er skyerne, der græder, fordi deres kærlighed er så smuk :) Hvis vejret er godt, er det selvfølgelig også fordi, deres kærlighed er så smuk - solen stråler som guld for at symbolisere deres kærlighed ;)

Dine ideer til en god guldbryllupstale

Har du nogle tips, du vil give fra dig, når det kommer til at holde en fantastisk tale til guldbryllup, så skriv endelig en kommentar nederst her på bloggen. Det tager ingen tid, og jeg er sikker på, at :)

Brugt brændekløver - Du sparer mest på brugte brændekløvere

Det kan i mange tilfælde mere end betale sig at købe brugt. Brændekløvere er der mange penge at spare på, og jeg har tidligere også skrevet lidt om brændekløver på tilbud, hvor jeg har anbefalet Jem & Fix, som har haft nogle fine udsalg og billige priser. I dag handler det så om dem, der kan købes brugt, og her kan der være endnu flere penge at spare, men du skal vide, hvor du skal lede.

I min søgen efter en brugt brændekløver ville jeg personligt starte på dba.dk. Du kan også bruge den trykte udgave af Den Blå Avis, hvis du hellere vil det, men det er noget nemmere online på nettet - specielt hvis du alligevel sidder foran computeren, hvilket du sikkert gør nu, hvis du læser dette ;)

Brugte brændekløvere andre steder?

Jeg går dog og leder lidt efter en shop eller hjemmeside, hvor man kan finde brugt værktøj. Findes der ikke sådan en dba.dk-agtig hjemmeside, hvor det kun er med brugt værktøj og altså også brændekløvere?

Jeg har ikke selv fundet noget, men måske har du lidt mere forstand på den slags end mig, og derfor kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig. Skriv en hurtig kommentar, hvis du kan give en hjælpende hånd i dette tilfælde.

Der må bestemt være andre steder, hvor der findes en billig og brugt brændekløver et sted på nettet. Og hvis det ikke er online, jamen så er det også fint. Bare det er til salg som brugt et sted, så ville jeg blive en glad mand.

Jeg håber, at nogen derude har lidt mere kendskab til dette. Jeg siger i hvert fald på forhånd tak, hvis du kan hjælpe til her med et råd.

Forbudt-skilte til sko - Få et billigt forbudt-skilt til fodtøj her

Der findes mange slags forbudt-skilte, og jeg har tidligere blandt andet skrevet om rygning forbudt-skilte, hvor det i dag så skal handle om dem til sko. Det er ikke alle steder, at det er så fedt at få beskidte eller tilmudrede sko på gulvet, og derfor kan det være rigtig smart med sådan et sko forbudt-skilt.

Jeg har fundet en fin shop online, hvor de har nogle eminente tilbud på forbudt skilte til sko og fodtøj. Det skal vi lige tage et hurtigt kig på.

Find billige priser og tilbud på sko forbudt-skilt her - online på nettet

Jeg vil anbefale dig at tage et kig på hjemmesiden e-skilte.dk. Det er som navnet antyder en butik på nettet, der forhandler skilte. Så her får du altså en specialiseret forretning, der har lige præcis det, du leder efter. Du kan eksempelvis se her https://www.e-skilte.dk/forbud/sko-forbudt-lamineret-folie-skilt.html hvor du kan købe et forbudtskilt til sko for kun 199 inkl. moms. En ganske god pris, hvis du spørger mig, og så er det i ordentlig kvalitet og lamineret.

Jeg vil i øvrigt også anbefale dig at overveje dba.dk, hvor du sagtens kan være heldig at finde noget, der er endnu billigere. Mon ikke der findes nogen, der på et tidspunkt har købt et skilt for meget eller er ved at lukke butikken, så de nu har nogle sko forbudt-skilte til salg til en billig pris.

Kom gerne med dine forslag

Men nu findes der også mange andre muligheder, og hvis du har noget input i forhold til dette, hører jeg meget gerne fra dig i form af en kommentar her nederst på siden.

Jeg er sikker på, at der er nogle muligheder, som jeg ikke lige har set eller tænkt på selv, og derfor vil jeg meget gerne høre fra dig, der måske har lidt mere forstand på det eller bare skulle være så heldig at vide lidt mere :)

Affaldsspand med vippe-låg, pedal og udtræk - Tilbud og billige priser online

Selv i disse tider kan man få steder stadig købe irriterende affaldsspande, der ikke har et låg / vippelåg. Det forstår jeg simpelthen ikke, men sådan er det. Heldigvis findes der ellers masser af flotte og billige affaldsspande med vippelåg, udtræk og pedal rundt omkring, og du kan sagtens finde et godt tilbud på en affaldsspand.

Jeg har kigget en del forskellige steder, og mulighederne for at finde en affaldsspand med låg er virkelig mange. Selv de særeste butikker har den slags til salg, og du kan endda finde det i supermarkeder og deslige.

Men faktisk finder du ofte tilbud og udsalg på en affaldsspand hos JYSK. De ER bare billige med så mange ting, og specielt den slags små sager.

Så jeg vil anbefale dig, at tage en tur ind til din nærmeste JYSK, hvis du er på udkig efter sådan en. Prisforskelle kan variere rigtig meget, men jeg synes ikke, jeg selv behøver en fyr spand til affald. Den skal jo bare rumme noget affald, og det behøver ikke være prisvinder-design og den slags, hehe :) Men der er sikkert andre, der tænker anderledes, så jeg har i den forbindelse også kigget på tilbud på affaldsspande med vippelåg/låg og alt det andet, altså udtræk og pedal, på andre online butikker, hvor udvalget af de lidt finere og smartere er til stede.

Her er IKEA og Lomax to gode valgmuligheder, hvis du vil have noget, der er lidt pænere.

IKEA har selvfølgelig også nogle “normale” og billige modeller af affalds-spande, og du kan jo selv vælge og vrage.

Prøv at tage et hurtigt kig ind på begge hjemmesider. Der er rigtig meget at vælge i mellem.

Andre tilbud?

Kender du til andre tilbud, så skriv endelig en kommentar. Jeg har aldrig set et udsalg på den slags, men det må da også findes. Så skriv endelig, hvis du har set nogle flotte designs og affaldsspande med låg til billige priser nogle andre steder, som jeg ikke har nævnt.

Frostbeskyttelse - af planter og andet - Mere viden ønskes

Ved du noget om frostbeskyttelse - af blandt andet planter og andet - så hører jeg gerne fra dig. Jeg sidder og prøver at finde lidt om emnet, da en af mine venner har spurgt til det. Han troede åbenbart, at jeg vidste en masse om det, fordi jeg har hus med have, men sådan hænger det ikke lige sammen.

Jeg kigger naturligvis lidt mere rundt, men kan du hjælpe med noget mere viden, hører jeg gerne fra dig - som sagt.

Måske er der en supergod artikel om emnet, som forklarer alt det, man bør vide.

Jeg er ikke sikker på, om der findes sådan en ressource. Måske er der en wiki?

I hvert fald, så ønsker jeg hjælp til frostbeskyttelse af forskellige ting, og gerne frostbeskyttelse til planter og de ting, man eller kan beskytte mod frost udenfor såvel som indenfor.

Ja - jeg har ikke så meget mere at sige om det, og håber, at der er en venlig sjæl derude, som kan give en hjælpende hånd.

Har du forstand på nogle billige ting til haven, der beskytter mod frost, hører jeg også gerne fra dig. Der findes jo alt sådan noget som fiberdug og noget, der hedder IP23, og der må da være nogle gode tilbud og udsalg online på nettet rundt omkring. Ja - jeg elsker at se efter billige priser.

Håber, du kan hjælpe med hensyn til frostbeskyttelse “på tilbud” :)

Det skal lige nævnes at jeg har kigget på hjemmesiden bluepackshop.dk, som har et fint udvalg af forskellige ting. Men mere ønskes. Også gerne noget, der sælges brugt.

På forhånd tak :)

Sille sovesofa - Billige Sille sovesofaer på tilbud og udsalg - Nu og brugt til salg

I forbindelse med, at jeg kigger efter forskellige sofaer, som man kan sove på, har jeg kigget på en Sille sovesofa på tilbud. De kan faktisk findes til ret billige priser online på nettet, og måske er det en mulighed.

Nogle af dem kan endda fås med tremmegavl, men jeg ved ikke om det er det, jeg har brug for.

Jeg kigger i hvert fald på udsalg og tilbud online - for jeg er vild efter tilbudsjagt og finde billige priser på den slags. Møbler er noget, jeg elsker, og jeg kan godt tage mig selv i at bruge ret lang tid på at lede efter den slags - specielt er det fedt, når mulighederne på nettet er så store.

Jeg kan altid bruge lidt hjælp

Kender du til nogle forhandlere, butikker eller online shop der har lidt gode tilbud, så hører jeg altid gerne fra andre. Det kan jo være være super lækkert at få andres holdninger og fund, så man kan spare mest.

Jeg kigger i hvert fald selv videre, men kender du til nogle gode steder med tilbud på Sille sovesofa, der har en rimelig pris der er billig, så er jeg lutter øre.

Man kan aldrig spare for meget :)

Inde på dba.dk har de i hvert fald nogle, der er brugt, til salg. Her sælges de i flæng, men jeg kunne også godt tænke mig at finde noget, der er billigt og nyt. Et godt tilbud vel og mærke.

Så kom glad og frisk med en kommentar, hvis du har noget på hjerte i forhold til dette.

En sille sovesofa er bare lækker, og jeg vil meget gerne vide, hvis du har fundet noget på udsalg eller bare rigtig billigt er sted, hvad enten det er online eller i en fysisk butik. På forhånd tak :)

Guld - Priser - Skal man købe nu eller vente? - Hvornår?

Billige guld-priser online på nettet? Kan man få det, eller er det et dårligt tidspunkt at købe guld på? Måske kan du hjælpe med at besvare spørgsmålet, da jeg er interesseret i at vide mere om netop dette.

Jeg ser flere og flere mennesker investere i forskellige ting, og mange investerer også i Guld. Priser og den slags har jeg bare ikke styr på særligt godt, og kunne derfor godt tænke mig at høre læserne her, om nogen ved mere. Hvor er de billige guld-priser, og måske er spørgsmålet hvornår bedre at stille. For jeg ved det bestemt ikke, men jeg kunne godt tænke mig at have bedre viden og kendskab til dette emne, da det er ret spændende.

Gode guld-priser hvor og hvornår skal man købe guld?

Står du med svaret eller ved du måske, hvor jeg kan følge med i priserne på guld, så hører jeg i hvert fald meget gerne fra dig. Skriv blot en lille kommentar herunder nederst i indlægget. Alt vil hjælpe. Jeg er lidt på bar bund, og ved slet ikke, hvor jeg skal starte.

Jeg ser en del investeret i guldet, og her snakker jeg ikke om det sorte guld eller guldøl, hehe. Og der kan jo være et fint afkast på det. Jeg er bare interesseret, fordi det kunne være fedt at investere lidt og måske tjene lidt penge ved siden af. Det er jo sådan, man kan få de store penge, er der i hvert fald mange der siger.

Men ja - jeg ved intet om det, så skriv gerne hvis du har lidt mere viden på området.

Jetset-ure - Køb billige Addiction by Jetset-ure billigt på tilbud og udsalg online på nettet

Som lille samlede jeg meget på ure. Jeg elskede dem, men sidenhen er det blevet lidt mindre. Da jeg har en del forstand på herreure og dameure, vil jeg i dette indlæg anbefale Jetset-ure på tilbud online, som er rigtigt billige. Jeg kender selv en del, der har dem, fordi de bare er så cool og seje.

Oprindeligt hedder de Addiction by Jetset - og du kan nemt finde tilbud og udsalg på nettet online lige nu. Tag blot et kig på eksempelvis https://www.ure.dk/addiction-by-jetset.html - her finder du lige nu et super udvalg med mange gode tilbud til dig, der er på udkig efter et ur af høj kvalitet og i top-design. Designerure er lækre, og jeg elsker den slags.

Måske er der andre steder med billige Addiction by Jetset ure på tilbud et sted til billige priser?

I så fald er jeg klar på at høre fra netop dig. Da jeg ikke helt har besluttet mig for at købe endnu. Jeg kigger lidt rundt online efter priser og tilbud, og selvom det sted, jeg har fundet, er rigtig godt, så mangler jeg lige at se andre steder, så jeg for alvor kan få sammenlignet priser og få den bedste egenvurdering eller hvordan man nu skal formulere det.

Jeg håber, at en ur-ekspert derude kan hjælpe mig med at finde endnu billigere ure på tilbud fra Jetset.

Og ellers ja - så er det i orden.

Det er til en gave til en bekendt, som godt kan lide ure. Og det er sjovt, fordi han lige har fået ødelagt et for nogle dage siden. Og så tænkte jeg, at det jo passer meget godt med at det er hans fødselsdag.

Jep jep - jeg kigger i hvert fald videre, og ellers så er ure.dk jo en herlig online shop, som du måske kan benytte dig af.

Bedste webhotel 2012 - til erhverv og privat, WordPress og Joomla og alle CMS’er

Så er det blevet tid til at kåre det bedste webhotel på dansk web-grund. Efter godt og vel 6 års erfaring, hvor jeg har prøvet stort set samtlige danske webhoteller, mener jeg selv, at jeg ved, hvad jeg snakker om. Det bedste webhotel i 2012 er hermed kåret, og du får også lige nogle gode grunde til, hvorfor du - lige som tusindvis andre - bør benytte dig af netop dette webhotel - hvad enten det er til privat, erhverv, om du skal bruge WordPress, Joomla eller et hvilket som helst andet CMS.

Vinderen er UnoEuro

Jeg har brugt UnoEuro i godt og vel 3 år nu, og det er bare det absolut bedste webhotel til prisen. Jeg vælger ganske enkelt ikke andre fremover, da UnoEuro har alt det, der skal til.

Det er …

- billigt
- stabilt
- ultranemt at finde rundt i deres kontrolpaneler (hvilket er vigtigt for mig)
- og deres support er eminent!

Hvis du har spørgsmål til noget, svarer de altid med det samme. Jeg har sjældent oplevet bedre support hos andre virksomheder!

Besøg UnoEuro her, og kom i gang med at få hostet din hjemmeside inden for ingen tid :)

Som nævnt har jeg prøvet mange andre, og hvis du er på udkig efter det billigste til prisen, så er UnoEuro altså bare nummer 1!

Hvis du har spørgsmål til UnoEuro, er du meget velkommen til at stille dem her nederst på siden. Jeg hjælper dig meget gerne :)

Jeg er sikker på, at UnoEuro ikke blot vil forblive det bedste webhotel i 2012, men også 2013, 2014, 2015 og mange, mange år fremover. De har bevist gang på gang, at de er bedst til prisen, og jeg bliver ved med at blive overrasket over at se deres hurtige support, eksempelvis over Twitter, hvor du altid kan få fat i dem.

Hvilke har jeg prøvet?

Jeg har blandt andet prøvet one.com (det tidligere b-one), 123hjemmeside.dk, Cliche Hosting, Gigahost, Meebox og mange andre. Jeg synes ikke, at nogen af dem kommer helt op på UnoEuros højder. Nogle af dem er tæt på, men det er ikke nok.

Hvad er din mening?

Har du kåret din egen vinder, når det kommer til bedste webhotel i år? Hvad forudser du i næste år og årene fremover? Jeg er meget interesseret i at høre, hvad du mener :)

Zippo-lighter med indgravering - Bedste tilbud og billige priser online på nettet

Jeg har selv en nevø, som samler på de hersens fyrtøj, og jeg spurgte ham så om, hvor man finder en billig Zippo-lighter med indgravering - evt. på tilbud eller bare til en fair og billig pris online. Knægten har jo styr på det, da han selv har købt mange Zippo-lightere med indgravering (og uden) gennem årene. Han anbefalede shoppen Anando.dk, som har et gigantisk udvalg.

Det fede ved at købe på nettet er jo, at du ikke behøver at gå ud af døren for at finde din Zippo-lighter med gravering eller hvad du nu ellers har lyst til at købe. Som den skarpe læser ved, holder jeg meget af at købe på nettet. Jeg elsker at finde tilbud en masse og spare det, der nu er muligt. Udsalg og tilbud er min “business”, hvis du kan sige det sådan.

Men ja, jeg kigger sådan lidt efter en gave til en ven, som godt kan lide sådan noget med ild og at tænde op i forskellige ting for sjov. Bare rolig, han er ikke pyroman, men han har også selv en masse lightere, og det sjove er, at han ikke ejer en eneste Zippo. Så sådan en med indgravering på tilbud passer bare perfekt til ham, vil jeg mene.

Jeg tror, han bliver godt og grundigt overrasket, men hvem ved, hvad der sker.

Jeg tror i hver fald ikke, at andre har tænkt på at løbe lightere til ham. Men Zippo’er er nu ret fede, og det skal han altså have.

Det minder mig om en kæmpe Zippo-lighter med gravering, som min ovennævnte nevø også ejer. Hold da op, den er gigantisk. Jeg kan desværre ikke lige finde et billede af den på min computer her, men den er større endt et menneskehoved - så har du i hvert fald en ide om, hvad jeg taler om.

Om den er praktisk, det kan selvfølgelig diskuteres :D

Aarhus Festuge 2011 - Se program og tema

Så er Århus Festuge 2011 ved at være en realitet. Århusianerne forstår at fyre op for bylivet, og nu er det atter engang tid til Århus Festuge i 2011. Jeg er i hvert fald klar. Er du? Læs videre her, og se tema samt program for denne års Festuge. Hey - og hvis du også kommer, så skriv da lige en kommentar nederst på siden.

Sidste år gik jeg desværre glip af festuge. Til gengæld var jeg med til Århus’ “open by night”-arrangement (tror jeg, det hedder), hvor butikker havde åbent til klokken 24 plus, at der var fest i gaderne. Det var rent ud sagt fantastisk. Århus er bare en lækker by, og på nogle måder er den meget federe i forhold til København. Jeg har boet i Kbh., så jeg ved, hvad jeg snakker om.

Århus Festuge 2011 - Program

Programmet for Århus Festuge 2011 er endnu ikke offentliggjort. Desværre. Jeg glæder mig vildt meget til at se, hvilket program, de denne gang har fået sat sammen. Men hvis du vil se Århus Festuge 2011-programmet, når det bliver offentliggjort den 26. august, så følg med på den officielle hjemmeside her >

Århus Festuge 2011 - Tema

Hvert år er der et nyt tema til Århus Festuge, og temaet for Aarhus Festuge 2011 er “Skønne fejl … og andre lykketræf”. Du kan læse meget mere om det på den officielle side > Det handler grundlæggende om, at vi mennesker ikke er uden fejl. Og det må siges, at være rigtig nok.

Kommer du?

Skal du med, så skriv da endelig en kommentar. Festugen i 2011 starter den 26. august og slutter den 4. september. Det bliver for vildt, og jeg glæder mig ekstremt meget til at rende rundt i Århus’ gader og stræder, lytte til god musik, og måske få en lille kold til halsen. Det skal nok blive skønt, og i år skal jeg helt sikkert med, for jeg glip af det sidste år, og det hører jeg sgu meget for.

Ses vi? Det tror jeg nok, vi gør :)

Kalender 2012 med uger og/el. helligdage - Find kalendere online, til køb eller gratis her

Skal du have fat i en 2012-kalender med uger og måske også helligdage, kan du læse med her. Jeg har tjekket mulighederne for, hvor man finder en 2012-kalender - og det er både med helligdage, uger, online, og endda dem der er gratis og til køb.

Køb kalender 2012 med uger og helligdage

Kalenderbutik.dk Skal du have en “rigtig” kalender, du kan have med i lommen eller i tasken, så kan du tjekke Kalenderbutik.dk. Her finder du blandt andtet en spiralkalender til blot 55 kr. Udvalget på deres hjemmeside er rimelig stort, og priserne er ikke helt dårlige. Har du fundet en online butik med endnu billigere 2012-kalendere med helligdage eller med uger, så må du meget gerne lægge en kommentar.

[STARRATER]

To forskellige gratis 2012-kalendere online

Tilb.dk/kalender - Rigtig fed kalender, som er lavet til udprintning. Print den ud og smid den op på køleskabet. Dejlig nemt og gratis.

Google Calendar - Det kan være, du allerede kender den, men Google Calendar er rigtig lækker, hvis du skal bruge en onlinekalender. Du kan endda sætte den op til at sende en mail, hvis du eksempelvis har en vigtig aftale.

Flere forslag

Kom med dine egne forslag til gode kalendere i 2012. Det kan sagtens være dem, der er gratis, til at printe ud, online på nettet eller til køb. Nævn gerne, om der også er uger eller helligdage på kalenderen, da det er to ret vigtige kriterier for mange.

Roskilde Festival 2012 - Skal du med?

Roskilde Festival er i gang lige nu, og det sjove er, at jeg aldrig har været med. Ikke een eneste gang har jeg været til denne super-populære event, som nærmest alle tager med til. Jeg har ikke mulighed for at tage med i denne omgang, men om et år kan jeg sige: Roskilde Festival 2012, here I come!

Roskilde Festival byder altid på et hårdtslående program, hvor der er noget for en hver. Det ved jeg, fordi jeg har tjekket programmerne for de seneste år. Så det nager mig egentlig lidt, at jeg her ikke kan tage med i år. Men det bliver næste år, i 2012. Det er sikkert. Det skal prøves.

Jeg var med til en anden festival i år

Jeg har været med til en musikfestival i år, som dog ikke er lige så stor som RF, men den er stor. Jeg kan desværre ikke sige navnet på festivallen af specielle grunde, men jeg kan da afsløre, at Aqua og Infernal har været med - blandt mange andre - og jeg kan love dig for, at det var for vildt.

Faktisk er det også første gang, jeg har været med til en musikfestival. Så det er lidt af en ny oplevelse, jeg har været igennem. Det er utroligt, at jeg i min alder først nu har været til den slags. Meget mystisk faktisk. Men sådan er det.

Nå, men det var lidt om mine planer for at tage med på Roskilde Festival i 2012. Det skal nok blive til noget, og selvom der er 100 år til, så glæder jeg mig ekstremt meget til at se, hvad det er for noget. Det eneste, jeg ikke glæder mig til, er hvis det bliver en “rainy day” de fleste dage. Sådan har det jo været flere gange.

Det er sjovt som regn tiltrækker festivaller :)

Peter Falk død - Min store helt Columbo er død

Peter Falk døde 23. juni 2011. Den amerikanske skuespiller - kendt i rollen som den snedige og lettere forvirret Lieutenant Columbo fra tv-serien Columbo - blev 83 år gammel, og døde efter sigende stille ind.

Columbo død? Not a chance!

Selvom Peter Falk er død, betyder det bestemt ikke, at Columbo er død. Han lever videre i mange fans’ hjerter, og undertegnede er en af hans store fans. Jeg elsker simpelthen Columbo, og de seneste uger har jeg faktisk siddet mange aftener i træk og set de Columbo-afsnit, som lige nu bliver genudsendt på DR1. Derudover har jeg nogle Columbo-dvd’er, som jeg ikke kan lade være med at hive frem, når jeg trænger til lidt hygge foran fjerneren.

Tak for de mange gode stunder, du har bragt, Columbo og Peter Falk.

Columbo/Peter Falk død - Dødsårsag

Peter Falk har i længere tid lidt af Alzheimers og demens, men hvad den konkrete dødsårsag har været, har jeg endnu ikke formået at finde frem til. Hvis du ved noget, må du da gerne skrive en hurtig kommentar nederst i indlægget.

Columbo-minder og et sjovt easter egg

Jeg har mange gode minder fra Columbo, og noget af det, jeg elsker mest er hans snedige tilgang til tingene, som er skjult af hans spøjse væremåde og “glemsomhed” … der er altid lige en ting mere, han vil fortælle morderen.

I næsten hvert afsnit af Columbo er der et lille easter egg, som du måske ikke kendte til - melodien This old man came rolling home bliver spillet eller nynnet af Columbo selv.

Læs mere på dette fansite: www.columbo-site.freeuk.com

Har du nogle gode minder, du vil dele, eller har du andet på hjerte med hensyn til Peter Falks død eller Columbo-serien, så skriv en kommentar :)

Tags: Columbo død, Peter Falk død, dødsårsag

Kalender 2012 og 2013 med helligdage og uger online - Gratis eller køb

På denne side tager vi et hurtigt kig på, hvor du enten kan købe en 2012- og 2013-kalender med helligdage billigt eller finde en 2012-/2013-kalender med helligdage online og gratis, evt. til at printe ud.

Køb 2012-kalender og 2013

Har du søgt på: køb kalender 2013 med helligdage (eller 2013) eller køb kalender med ugedage - eller søger du en med begge dele, så er du kommet til det rette sted. Vi har fundet en sort A5-spiralkalender med helligdage og ugedage til kun 55 kr. inkl. moms hos Kalenderbutik.dk. Tjek også de andre kalendere inde på siden. De har et stort udvalg, og der står udførligt, hvad hver enkelt kalender indeholder.

Gratis kalender online på nettet

Vil du have en gratis 2013- eller 2012 kalender online eller til at printe ud og hænge op på køleskabet eller væggen derhjemme, så har vi her fundet en inde på tilb.dk. Den er rigtig godt lavet og indeholder både nationale helligdage samt ugenumre.

Er du interesseret i en rigtig online-kalender, som du kan bruge alle steder med internet og endda på din smartphone, så vil vi foreslå den fra Google.

Har du andre bud, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er altid velkommen til at skrive en kommentar her nederst på siden. Det ville vi sætte stor pris på. På forhånd tak.

Palleløfter-tilbud, der rykker - Danmarks største udvalg

En god palleløfter i høj kvalitet er vigtig, hvis du vil undgå hyppig reparation og udskiftning. Man skal passe på med at bruge helt billige palleløftere, der er købt på tilbud, til arbejdsopgaver, der kræver meget. Nogle palleløftere bliver eksempelvis lavet til ekstensiv brug, mens andre kun egner sig til brug få gange om ugen. Det gælder derfor om at vide, hvad man køber, når man ser sig om efter den første og bedste, billige palleløfter på tilbud.

Hos palleløfter.dk finder du eksempelvis den kendte LIFTER-pallevogn til kun 1.550 kr. Selve prisen er virkelig god, og for disse penge får du en pallevogn, der både tåler lidt af hvert, men også er nem at styre og manøvrere. Jeg har selv stået i en situation, hvor jeg på et tidligere arbejde for mange år tilbage opererede med en virkelig dårlig pallevogn, og det tog altså en del på motivationen, og så skete der faktisk det, at vognen blev ødelagt flere gange. Til sidst blev den da også skiftet ud, da arbejdsgiver godt kunne se, at det bare ikke holdte i længden.

Billige priser på pallevogne - Tilbud i Danmark

Kan du anbefale andre modeller og typer ud over LIFTER Danmark, så vil jeg gerne bede dig om at skrive en hurtig kommentar. Jeg er meget interesseret i at få flere bud på banen - eventuelt fra fagfolk, der har mere forstand på pallevogne i forhold til kvalitet og pris.

Slush ice: Udlejning af slush ice-maskine til den billigste pris

Der er intet som en dejlig, kold slush ice på en varm dag, hvor sveden drypper langs kinderne. Når du kigger efter slush ice-udlejning, så er det nok fordi, du enten vil leje en slush ice-maskine til din butik, eller også skal du holde fest, hvor gæsternes tørst skal slukkes på den helt rigtige måde. Jeg kan i hvert fald ikke finde andre grunde til, at man skulle se sig om efter slush ice-udlejning.

Men hvad koster det egentlig at leje sådan en slushice-maskine? Og hvor lang tid kan man have den til rådighed?

Råd ved leje af slush ice-maskiner - Billig udlejning sådan

  1. Når du søger rundt på nettet, så sørg for at indtaste i søgefeltet, hvor i landet, du gerne vil finde det sted, der udlejer slush ice. Det er ikke så heldigt, hvis du får fat i et firma, der kun leverer til Jylland, hvis du selv er beliggende på Sjælland.
  2. Kontakt flere virksomheder. Find ud af, hvilke priser de har og hvor lang tid, du kan leje. Du kan godt være heldig at ringe dem op og få et godt tilbud. Så prøv det - det kan bestemt ikke skade.

Inde på Vanilla.dk kan du leje til 400 kr. om dagen. Det er den billigste pris, jeg indtil videre har set. Kan du anbefale nogle andre steder, hører jeg gerne fra dig. Du kan blot skrive en kommentar nederst her i kommentarfeltet.