Rygestop-bog – Stop med at ryge med Endelig ikke-ryger

Er du en af dem, som ønsker at kvitte cigaretterne, så er Allen Carrs bog Endelig ikke-ryger en best-seller på markedet for rygestop-bøger. Læs om den her.

Annoncer fra Google

Er du en af dem, som ønsker at kvitte smøgerne, eller kender du en, der gerne vil - eller kunne have godt af det. Så er Allen Carrs rygestop-bog Endelig ikke-ryger bogen over dem alle. Den har i hvert fald haft positiv virkning for rigtig mange.

Her følger min lille anmeldelse af bogen, som har hjulpet mange med rygestop.

Ryg mens du læser

At Allen Carr i starten af bogen fortæller, at du skal blive ved med at ryge, indtil du har læst den, skal nok komme som en overraskelse for nogle. Men det er der en god forklaring på: Hvis han startede bogen med at skrive, at du skal droppe cigaretterne med det samme, ville du så nogensinde læse bogen færdig? Nej, vel?

Hvem er manden bag Endelig ikke-ryger?

Allen Carr nåede til et punkt i sit liv, hvor han røg op mod 100 smøger om dagen på en “god” dag. Det er i sig selv noget af en bedrift - men den største bedrift er, at han også kvittede tobakken én gang for alle fra den ene dag til den anden, uden at have efterfølgende trang til at pulse løs på flere smøger. Dette gjorde han uden nogen form for hjælp fra nikotinpræparater.

Når man hører, at et menneske, der har været så langt ude - 100 smøger er meget - har stoppet med at ryge på en nem måde, så vejer det også tungt i dit sind. Hvis han kan, så kan jeg også!

Hvilken magi ligger der bag?

Der er som sådan intet magisk ved denne rygestop-bog fra Allen Carr, men den virker skam. Det er der rigtig mange, der kan stå inde for. Bogen indeholder ikke skræmmebilleder eller en masse fakta om, hvor farligt det er at ryge. Carr vender rundt på det hele, og med nærmest hypnotiserende kraft får han langsomt ændret din opfattelse af rygning. Til sidst gider du slet ikke at ryge mere!

Endelig ikke-ryger er en bog, der er alle pengene værd. Har du erfaringer med den, er du hjertens velkommen til at lægge en kommentar i kommentarfeltet herunder

Køb bogen billigst her

Adlibris.dk har den bedste pris på denne bog lige nu. Kan varmt anbefales :)

Annoncer fra Google

Skriv en kommentar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.