Rygning forbudt-skilt: Gratis eller køb professionelt-lavet skilte

Rygning forbudt-skilte eller klistermærker kan bruges mange forskellige steder - i husstande, hvor folk gerne vil gøre opmærksom på, at her må altså ikke ryges, eller på arbejdspladser, hvor det som regel alligevel er forbudt, men skal gøres opmærksom på, så der ikke hersker nogen tvivl, eller man undgår problemer, hvis nogen nu skulle komme til at tænde en cigaret.

Du kan vælge at lave dit eget rygning forbudt-skilt gratis eller du kan købe et.

Gratis rygning forbudt-skilte - Lav-selv

Rygning forbudt-skilt - gratis

Det er egentlig nemt nok. Du kan lave en billedsøgning på nettet, printe ud, klippe ud og klistre det på væggen. Her ser du et billede fra Sundhedsstyrelsen, som du kan gemme til din computer og printe ud. Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Hvordan du sætter det på væggen, må være op til dig. Brug noget gennemsigtigt tape eller sæt det eventuelt i en ramme, som kan hænge på væggen. Har du andre forslag?

Skulle du komme forbi et billede i større format og i god kvalitet, må du meget gerne henvise til det via kommentarerne nederst på siden :)

Køb rygning forbudt-skilt online

Det er ikke alle, der er gør det selv-typen. Du får klart det pæneste resultat, hvis du køber et skilt, der er professionelt-lavet. Her vil jeg anbefale dig at kigge ind hos e-skilte.dk, som har et kæmpe udvalg i forbudt-skilte og ditto klistermærker, inklusive dem, der vedrører cigaretrygning. Der er også til hunde, parkering og meget andet. Tag et kig derind og se, om der ikke skulle være noget, der fanger din interesse.

Kan du anbefale andre sider, skriver du det bare i kommentarfeltet :) På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.