Sandkasse på tilbud - Sandkasser behøver ikke at koste en bondegård

Den varme tid nærmer sig, og det er nu, det er en god idé at købe ind af ting til haven og legepladsen. Det er efterhånden blevet en tradition at have en sandkasse, når man har børn med hus og have, men priserne på sandkasser varierer meget, og det er ikke altid lige nemt for prisbevidste forældre at finde en godt sandkasse-tilbud.

Jeg har lige set ovre hos Troldehuset.dk, at der er blevet købt en billig sandkasse på tilbud i Silvan for blot 250 kr. Meget billigere fås det nok ikke. Men det er klart, at der nok ikke er tale om en kæmpestor sandkasse, der kan dække behovet i børnehaven eller skolen. Så er man nødt til at gå et eller flere prisklasser op. Vedkommende har nok været heldig med at finde et godt sandkasse-tilbud, for når jeg kigger ind på Silvans webshop, findes denne trykimprægnerede sandkasse til 399 kr. Det er stadig en fin pris, synes jeg. Du kan gå direkte til tilbuddet hos Silvan her.

Inde på dindebat.dk er der nogle, der melder, at have fundet nogle rigtig gode priser på sandkasser. Bilka skulle have haft nogle til 200, og endnu billigere, Kvickly skulle have noget til under 200 kr. Bid dog lige mærke i, at det er 2 år siden, dette er blevet skrevet, men det er gået op for mig, at det sagtens kan betale sig at kigge ind i supermarkederne, hvis man skal købe en sandkasse på tilbud.

Har du ellers andre anbefalinger, så hører jeg meget gerne fra dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.