Kategoriarkiv: Sjov og underholdning

Alt om underholdningens verden - herunder sjov, humor, film, tv, musik, spil, fest, sladder og meget mere.

Udsalg i 2016 - Find de bedste udsalg her

Dette er en liste over udsalg i 2016, som bliver opdateret løbende. Udsalgene gælder alt lige fra tøj, mode og skønhed til hvidevarer og andre ting, der er nedsat. Hvis det er på udsalg i 2016, så finder du det her på siden.

Vi mennesker elsker et godt udsalg. Rigtig mange køber stort set kun ting på udsalg, og det er selvfølgelig fornuftig økonomisk tænkning, der ligger til grund for dette - men det kan også være en tidskrævende opgave. Og tid er jo også penge, siger man.

Denne opgave vil jeg gerne hjælpe med at gøre mere overkommelig ved at finde udsalgene til dig samt opfordre dig som læser til at lægge en kommentar, hvis du har spottet et kanon udsalg i 2016.

En liste over de bedste udsalg i 2016

  • Januar-udsalg 2016 - Årets første udsalg starter faktisk allerede måneden før. Januar-udsalget i 2016 starter altså allerede i december 2013, og går du videre til denne side med januar-udsalg 2016 (tjek facebook), vil du kunne finde en liste med gode steder, hvor du kan spare en masse penge på tusindvis af forskellige varer. Da januar-udsalget i 2016 endnu ikke er startet, vil jeg til at begynde med anbefale dig at holde øje med Tøjekspertens hjemmeside, som altid plejer at være tidligt ude med januarudsalg.

Flere 2012-udsalg vil komme på listen, når tiden er inde.

Hjælp til med at opbygge den største liste over steder med udsalg i 2016

Jeg har brug for din hjælp, hvis vi skal have sammensat Danmarks største og bedste liste med udsalg i 2016. Derfor vil jeg gerne appellere til dig, kære læser, og bede dig om at skrive en hurtig kommentar, hvis du har fundet et super udsalg.

Hvilke typer udsalg er der så tale om?

Stort set alt, dvs. tøj - herretøj, dametøj, børnetøj - sko, kjoler, bukser, jeans, bluser, skjorter; parfume og skønhedsprodukter; møbler og ting til boligen; elektronik, film og spil; hvidevarer, vaskemaskiner, tørretumblere, køkkengrej; ting til baby, børn og unge … og alt det imellem.

Hjælp til, og lad os sammen lave den bedste liste, der kan været til nytte for alle :)

Tilmelding til MGP 2016, 2017, 2018 - Tilmeld audition & casting her

Skal du være med til melodi grand prix for børn, skal du igennem en tilmelding til MGP - herunder også til casting / audition.

Tilmelding til MGP 2016

Du kan allerede nu tilmelde dig MGP 2016 ved at gå ind på DR’s Ramasjang-hjemmeside.

Du kan tilmelde dig her: https://www.dr.dk/Ramasjang/MGP/MGP_2013/nyheder/tilmeld-2013.htm

Skal du være med, så må du da gerne skrive en kommentar her - BEMÆRK DOG, at du IKKE kan tilmelde dig her! Denne side har INTET med MGP at gøre! Du skal i stedet ind på DR’s hjemmeside.

Tilmelding til MGP 2016, 2017, 2018 og mange år fremover?

Skal du tilmelde dig de næste mange år, vil du altid kunne det via dr.dk, da det er Danmarks Radio, der står for MGP.

Det bliver spændende at se, hvem der tilmelder sig næste år og mange år fremad.

Er du en god performer og kan du synge eller rappe?

Så er det måske noget for dig at blive tilmeldt snarest muligt! Men skynd dig, for der er rift om pladserne, men mener du selv, du er rigtig god, så skal du da absolut prøve at gå igennem en tilmelding til MGP 2016 og til alle andre år fremover. Bliv ved, indtil du kommer med.

Tro på dig selv :)

Tilmelding til Paradise Hotel 2016, 2017, 2018 - Kom til casting & audition

Er du den nye stjerne, der skal være med på nationalt tv og i Paradise Hotel 2013 eller måske 2014 eller 2015? Har du det, der skal til?

Casting og tilmelding til Paradise Hotel 2013 skal ske via TV3. Det er dem, der står for tv-programmet, og derfor finder du ikke tilmelding til Paradise Hotel 2013 (ja eller 2016, 2017 og så videre) andre steder.

Men hvad kræver det at være med? Skal du kunne noget specielt?

Krav til tilmelding til Paradise Hotel

Alene hvis du skal til casting, er du nødt til at kunne bevise noget på forhånd. Du kan jo se på tidligere deltager, hvordan de er og ser ud.

Du skal i hvert fald have udseendet med dig. Du kommer ikke ind, hvis du er en grim kanut, der ikke gør noget ud af dig selv. Du skal i hvert fald som minimum gå meget op i dit udseende - du behøver ikke at være topmodel - og hvis din personlighed også er speciel, eller du kan tilbyde noget ekstraordinært, så har du i hvert fald en chance.

Men der skal meget til. Mange vil gerne tilmelde sig, og derfor skal du konkurrere med rigtig mange forskellige typer, der måske er gudesmukke og har interessante personligheder.

Så ja, det kræver en del - ingen tvivl om det.

Men måske har du virkelig det, der skal til for, at du kan blive betragtet til casting til Paradise Hotel 2016 og årene fremefter 2017 og 2018? Det er ikke noget, man bare kan vurdere med det samme. Men mener du, at du har noget specielt at tilbyde, og tror du, at mange mennesker vil have lyst til at kigge på dig, så skal du bare søge ind.

Tjek TV3′s hjemmeside for mere info.

Casting til film 2012, 2013, 2014 - For børn, unge og alle - Danske og udenlandske

Vil du til fimcasting og blive berømt? Måske går det med disse tanker, eller også er du måske garvet skuespiller, og leder bare efter et nyt “gig”?

Rigtig mange unge vil gerne til casting. Har du talent for skuespil, kan det meget hurtigt blive til mere, og i sidste ende kan du selvfølgelig ende med at tjene gode penge på det, du elsker, nemlig at indspille film.

Casting til film - hvor er der audition i 2012, 2013 og 2014 med mere?

Der findes mange casting-bureauer derude, men det kan være lidt svært at hitte rundt i, hvad de alle sammen hedder. Mit bedste råd er at søge decideret efter casting til film 2012 (eller 2013 hvis det er i 2013, du vil arbejde). Husk, at det er godt at være i god tid i forhold til den slags, så søg gerne på de forskellige årstal - også 2014 og 2015, hvis det skulle være.

Men en søgning på din favorit-søgemaskine burde gøre jobbet, og så kan du hurtigt finde nogle lister med bureauer, der laver auditioning. Der er også for børn og unge - selvfølgelig - og naturligvis for folk i alle aldre og for statister også. Mulighederne er mange.

Kan du anbefale et godt bureau?

Kom gerne med dine betragtninger og input i forhold til alt det her. Kender du nogle gode bureauer eller ved du, hvor der er film-casting snart, så kom gerne med en kommentar herom.

Gode film 2012, 2013, 2014 - i biografen, på dvd og Blu-ray

Gode film er der mange af, men de rigtigt gode film skal man lede længe efter.

Jeg er begyndt at se meget mere film, specielt herhjemme, efter jeg har fået TDC HomeTrio. Og nu har jeg også fået et gratis abonnement hos Lovefilm, hvilket er et super nice koncept. Det holder bare.

Men hvilke nye film i 2012 og årene efter (2013, 2014) er med på min liste over favoritter? Hvad skal man se i biografen eller på dvd / Blu-ray? Ja - mulighederne er nok mange, men faktisk har jeg kun en enkelt filmtitel, som jeg virkelig sætter næsen op efter at skulle se i biffen, når den kommer.

Det er Hobitten.

Jeg elsker simpelthen Ringenes Herre-trilogien, og nu kommer Hobitten forhåbentlig snart. De siges, at den kommer i slutningen af 2012, men den kunne lige så vel komme i 2013, og hvis vi er rigtig uheldige i 2014. Det er ikke til at sige, men hold da op, hvor jeg glæder mig. DEt er i hvert fald det eneste sikre, jeg kan sige.

Hvordan ser din liste med film ud?

Lad mig da endelig se din liste over de bedste, gode film i dette år og de næste år. Hvad glæder du dig til? Hvilke film har været bedst?

Kom endelig med dine kommentarer, det vil jeg glæde mig til at læse.

Auditions til musical

Musical-audtitions i 2012 og årene fremover - 2013, 2014 med flere: Kan du synge og spille skuespil og vil du være med i en musical i 2012 eller de efterfølgende år, er der ræson i at søge efter en audition eller casting, så du kan blive vurderet og bedømt.

Søger du efter tilmelding til musical-auditions i København, Aarhus eller andre byer, er der mange muligheder. Først og fremmest kan du kigge ind på hjemmesiden for Det Danske Musical Akademi. Dernæst er en søgning på din favorit søgemaskine det bedste, du kan gøre, da du så kan se de mest aktuelle opslag fra bureauer og akademier, som søger folk til auditions til en musical.

Tag dog først og fremmest et kig på Det Danske Musical Akademis hjemmeside her: www.musicalakademiet.dk, hvor du kan finde de allerseneste opslag.

Husk, at et godt CV kan hjælpe dig rigtig godt på vej til at komme til auditioning eller casting. Og har du allerede erfaring som skuespiller eller erfaring fra tidligere jobs, roller i film, reklamer, serier eller selvfølgelig musicals, er dine chancer større.

Forslag til steder med auditions til musicals i Danmark i 2012, 2013, 2014 - København, Aarhus

Har du gode forslag til andre steder, hvor man bør kigge - nogle faste steder - må du meget gerne lægge en notits herom.

Puslespil til voksne og børn - Gratis og til køb

Puslespillet er et af de ældste spil, som både voksne såvel som børn kan nyde og hygge sig med. Der findes mange fede puslespil til voksne og mindst lige så mange til børn.

Men hvor køber man puslespil online, eller hvad gør man, hvis man bare vil finde nogle ganske gratis.

Puslespil.org

Hos Puslespil.org kan du finde alt dette. Gratis, til køb som nyt eller endda som brugt. På hjemmesiden finder du nogle ganske gode råd og tips om, hvor det er billigst og bedste at finde det hele.

Besøg hjemmesiden her: https://puslespil.org/

Så ved du, hvor du skal lede, når pusle-trangen melder sig igen :)

Tips fra læserne

Som altid vil jeg gerne opfordre læserne til at komme med deres tips. Derfor er du meget mere end velkommen til at lægge en lille kommentar, hvis du har noget på hjerte i forhold til at finde voksen-puslespil, børne-puslespil og altså både gratis, men og dem, der er til salg ude på nettet eller ude i nogle gode butikker i Danmark, der forstår at presse priserne ned til det fornuftige.

Hvem elsker ikke at vride hjernen en smule med et hyggeligt spil med brikker, en god kop kaffe, eller hvad man nu ellers har lyst til.

Meld tilbage, hvis du kender nogle gode steder.

Et sjovt alternativ

Du kan også lave dit eget puslespil, hvis du er gør det selv-manden (eller kvinden), og eksempelvis vil lave en personlig gave eller have en hyggelig aktivitet med dine børn.

Det kunne eksempelvis være et forstørret billede af fødselaren, du printer ud, klister på et lige så stort stykke pap, og så er det ellers bare med at klippe lidt brikker ud.

Skal du gøre det rigtig pænt, kan du endda laminere det for et pænere og mere “professionelt” look.

Håber, du kan bruge tippet, og ellers er du velkommen til at skrive, hvis du ved mere om billige priser online på nettet på smarte puslespil til voksne eller puslespil til børn.

Kom glad med dit besyv :)

Køb Diablo III billigt online - Tilbud og bedste pris på nettet

Det længe ventede Diablo III er ude! Og nu er jagten sat ind for at finde de bedste priser og tilbud på Diablo III online. Det kribler jo nærmest i fingrene, og lad mig da lige fortælle lidt om de gamle dage, hvor jeg spillede dette “djævle-spil”.

Inden jeg lige går videre, så havde jeg - inden jeg påbegyndte dette indlæg - været inde på CoolShop.dk hvor at se, om de havde et godt tilbud på Diablo III i deres online butik. Desværre ser det ud til, at det er helt udsolgt. Jeg ved så hellere ikke, om det lige var det billigste sted at købe Diablo 3 på nettet. Men måske kender du til et tilbud eller udsalg online, hvor man kan købe spillet til den bedste pris?

Anyways …

Mig og Diablo

Jeg prøvede 1′eren for første gang for mange år siden. Det var til PlayStation 1. Er du gal, det var sjovt, men så alligevel ikke, for dengang var det faktisk et gammelt spil. Der var dog noget ved det, som var fascinerende.

Tiden gik, og så kom 2′eren. Damn, det var jo for vildt dengang, og det er da til at forstå, at folk er ellevilde efter at finde de bedste tilbud på Diablo 3 lige nu, hvor det endelig efter så mange år er udkommet.

Men okay. Jeg spillede det konstant. Det var lidt sygt, faktisk. Men jeg tror nok, at de fleste fans af serien kan nikke genkendende til at have siddet om natten og spillede med cola og pizza og hvad der nu ellers er sjovt at hygge sig med, mens man level’er up.

Uha - alle de fede characters. Necromancer, Barbarian, Amazone, osv.

Men ja, det fik jeg mange nætter og måneder til at gå med. Det grinagtige er, at jeg aldrig spillede det online. Jeg følte mig bare mere tryg ved at sidde i min egen verden uden alle mulige andre. Ja - sådan kan det jo gå.

Bedste tilbud på Diablo 3 - Hvor er det billigst lige nu?

Kender du svaret, så skriv endelig.

Jeg opdaterer indlægget her senere, når jeg selv har fundet ud af det. Men der må da findes lidt udsalg eller super tilbud derude et sted. Hvis du ved noget, så læg endelig en kommentar med hensyn til, hvor man kan købe Diablo III billigst på tilbud online.

Hygge!
Jan

Kast sko efter Pia - Et Pia Kjærsgaard-spil, der har skabt megen debat

Et nyt spil har set dagens lys: Kast sko efter Pia. Der er tale om et simpelt spil, som du kan spille på hjemmesiden for Linda Kristiansen, folketingskandidat for Radikal Venstre. På denne side kan du finde links til dette meget omdiskuterede Pia Kjærsgaard-spil, og nederst på siden er der et kommentarfelt, hvor du frit kan tilkendegive din mening om Kast sko efter Pia.

Opdatering: Spillet er blevet slettet. Læs mere på Linda Kristensen hjemmeside her. Det er dog stadig muligt at spille det på denne hjemmeside > Tak til Carl Olsen for tippet

Har du ikke tjekket spillet endnu, så kan du spille det her >. Det er nok blot et spørgsmål om tid om, hvorvidt det bliver taget væk fra hjemmesiden, selv Linda Kristiansen udtaler, at hun (i skrivende stund) endnu ikke har modtaget en god nok argumentation for, hvorfor dette spil med Pia Kjærsgaard skulle fjernes fra hjemmesiden. Skynd dig ind og prøv det, hvis du vil nå at se det.

Et online spil med Pia Kjærsgaard - er det fair?

Nu vil jeg ikke udtrykke mine egne politiske holdninger, men hvis det var mig, der skulle stå ansigt til sådan et spil, så ville jeg ikke have det så godt med det. Jo - jeg kan sagtens se det sjove i det, og jeg har tilmed selv prøvet det. Men hvor går grænsen for den slags.

Hvad er din holdning til spillet Kast sko efter Pia? Jeg spørger selvfølgelig ikke så meget til selve gameplay’et, men til det, at der overhovedet er blevet lavet sådan et spil, som en hver kan gå ind og forlyste sig med.

Indsend din kommentar. Lad os høre din mening om Kast sko efter Pia. Det er nemt og hurtigt at kommentere. Gå blot ned på siden, og skriv.

Januar-udsalg 2013 - Her sparer du mest

Her vil du finde en liste med gode steder, der holder januar-udsalg i 2013. Ledte du efter udsalg for hele 2013, så kig ind på denne side: udsalg 2013, og hvis du blot er interesseret i januar-udsalget i 2013, så er du havnet det helt rigtige sted.

Januarudsalg starter typisk måneden før, og det vil altså sige, at januar-udsalget i 2013 allerede starter i december måned 2013; dette gælder ikke kun Danmark, men også i mange andre lande verden over. Dette kan du læse mere om længere nede.

Vær først til at se de bedste tilbud på Januarudsalg.nu

Jeg vil gerne opfordre dig som læser til at byde ind med en kommentar, hvis du har set et godt sted, hvor der er januarudsalg i 2013. Jeg vil gerne ofre en god del tid på at finde udsalgene til dig, men jeg kan selvfølgelig ikke finde alt, og derfor ville jeg sætte stor pris på din hjælp. Det er nemt at kommentere herinde, så hvis du har fundet noget, så skynd dig og skriv en kommentar nederst på denne side. Jeg er meget taknemlig for din hjælp.

Hvor er der januar-udsalg i 2013?

Here we go. Her kommer listen med alle de steder, du bør besøge, hvis du er interesseret i at finde eksempelvis tøj, dvs. dametøj, børnetøj, herretøj, sokker, sko, bukser, kjoler, jeans, toppe, nederdele; hårde hvidevarer såsom vaskemaskiner, tørretumblere, frysere og ting til køkkenet; lækker parfume, makeup og ting, der relaterer til skønhed; ting til boligen, eksempelvis møbler, lamper, sofaer, borde og stole; eller måske elektroniske apparater, iPad, computer, spil og meget mere.

Da vi endnu ikke er kommet til december, vil listen stå tom. Men lige så snart, der sker noget, kigger du herind. Til at starte med vil jeg anbefale dig at holde øje med en side som Tøjeksperten, da de ofte er tidligt ude med deres super-tilbud.

Jeg glæder mig virkelig meget til at opdatere listen - forhåbentlig med hjælp fra dig.

Januar-udsalg 2013 i London

Den store udsalgsjæger tager på udsalg i London i slutningen af december. De store indkøbscentre holder traditionen tro kæmpeudsalg, og hér kan du altså spare voldsomt meget. Easyjet hvert år ture til Londons stormagasiner til rigtig gode priser for alle udsalgsfreaks, og selve turen derned og tilbage burde sagtens kunne tjene sig ind, hvis du får fat i rigtig mange varer til nedsatte priser. Desuden får du jo også en oplevelse ud af det, og udvalget derovre er også meget større end i lille Danmark.

Så er du frisk på en lille rejse, så kan dette absolut være en god mulighed for at spare penge og samtidig få en god oplevelse.

Hjælp til med at lave listen med de bedste steder med januar-udsalg i 2013

Byd ind med en kommentar, hvis du ved, hvor de gode steder er. Og hvis du virkelig vil holde de gode tips for dig selv, jamen så tvinger jeg dig ikke. Men det kan også være rart at hjælpe andre engang imellem, ikke?

Jeg håber, du vil hjælpe til. Det er meget nemt og hurtigt at skrive en kommentar herinde.

På forhånd tak.

Billige Nintendo 3DS-spil og priser - Find det billigste tilbud her

I denne artikel hjælper vi dig med at finde billige Nintendo 3DS-spil til priser, der er til at forstå. Er du på udkig efter de billigste Nintendo 3DS-spil og priser, der er helt i bund, så skal du ikke lede længere. Vi har fundet de bedste steder online, hvor du kan finde billige Nintendo 3DS-spil på tilbud.

Tilbud - Nintendo 3DS-spil

Vi har allerede lavet en sammenligning af priser på selve konsollen, hvis det skulle være i din interesse. Den finder du i denne artikel:

3DS-konsolpriser »

Men siden, du er kommet herind, er du måske nok mere interesseret i spillene.

Bemærk: Siden, der ikke er udkommet nogle spil endnu, er der endnu ikke blevet opdateret i mange danske butikker. Elgiganten har allerede sat priser på spillene, men lige nu vil jeg gå ud fra, at de er vejledende. Er du interesseret i at se deres udvalg af spil, kan du se dem her.

Lige så snart, der er flere priser og tilbud tilgængelige, kan du regne med en sammenligning af priser herinde. Kig herind kort tid inden udgivelsen, så du kan være klar til at finde de bedste tilbud allerede inden release.

Måske du har fundet andre steder, hvor det er muligt at forudbestille til en sikker pris? I så fald vil jeg meget gerne høre fra dig. Skriv blot en kommentar her nederst på siden. Det ville glæde mig rigtig meget.

Men indtil da, så må du lige vente lidt, og husk endelig at vende tilbage her til siden.

Vi glæder os til at sammenligne for dig!

Køb Nintendo 3DS online - Spar mest her

Vil du gerne købe Nintendo 3DS, vil du naturligvis også gerne købe Nintendo 3DS til den billigste pris. Nettet er fyldt med gode tilbud, og derfor kan det være pænt uoverskueligt at finde det sted, hvor du kan købe til den allerbedste pris. Det hjælper vi med her på infoBlog.

Gå direkte til vores sammenligning af Nintendo 3DS-priser her, så du med det samme kan få et overblik over nuværende 3DS-tilbud online og i de danske butikker. Hjælp gerne med at gøre vores liste så god som muligt ved at komme med dine input. Har du spottet nogle steder, hvor man kan gøre et endnu bedre køb, så gør endelig opmærksom på dette i form af en kommentar.

Jeg skal købe 3DS

Min egen motivation for at købe 3DS er, at jeg i længere tid har gået uden at spille videospil. Tilbage i de gamle dage, spillede jeg ekstremt meget - det var en del af min dagligdag. Og det er ikke fordi, jeg vil genoplive denne nærmest fanatiske periode, men jeg vil gerne i gang igen, og 3DS er et godt bud på det, jeg har behov for. Det er nemlig lækkert, at jeg kan have den med mig overalt, og nu er grafikken blevet opdateret - og så er det jo i ægte 3D. Det er noget, der tænder mig.

Det var så lidt om min motivation. Men som nævnt: vil du gøre et godt køb, så smut ind og tjek min sammenligning af priser her.

Nintendo 3DS-tilbud - Danmarks bedste tilbud

Vi samler løbende de danske Nintendo 3DS-priser, så du nemt kan finde det bedste Nintendo 3DS-tilbud i Danmark.

Med årelang erfaring inden for videospil og konsoller, glæder jeg mig utroligt meget til at få fingrene i dette vidunder af en ny håndholdt konsol fra “store N”. Jeg har interesseret mig for Nintendo lige siden barnsben, men jeg har de seneste år også taget en pause med næsten alt, der involverer gaming.

Jeg føler, at jeg vil til at begynde lidt igen, men det bliver alligevel noget begrænset. Jeg har derfor tænkt på, at købe mig en Nintendo 3DS på tilbud, så jeg kan komme lidt i gang igen.

Nintendo 3DS-tilbud - Den billigste Nintendo 3DS-pris

Altid, når jeg skal finde et godt tilbud, så starter jeg med at søge for derefter at kunne sammenligne. Og hvis du læser med her, kan du jo drage fordel af den research, jeg har gjort. Jeg har sammenlignet Nintendo 3DS-priser, så jeg kan finde en billig Nintendo 3DS - den billigste overhovedet.

Er du interesseret i at se det bedste tilbud i Danmark, så tag et kig på min prissammenligning.

Du finder prissammenligningen her »

Husk, at priserne konstant ændrer sig. Der kommer hele tiden nye tilbud til, og derfor vil jeg gerne opfordre dig til at kommentere inde i min artikel med prissammenligningerne, så vi kan holde priserne opdateret.

Nintendo 3DS: Priser - Sammenlign danske priser

Den nye håndholdte spillekonsol fra giganten Nintendo sikrer alle og en hver en fantastisk spiloplevelse i ægte 3D. Skal du købe en, så kan du se den billigste Nintendo 3DS-pris i denne artikel. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser på Nintendo 3DS-konsol og-spil i Danmark.

Nintendo 3DS - Priser i Danmark

Hvad koster Nintendo 3DS i Danmark? Det spørger du som den ivrige spilnørd, du måske er, om, og svaret får du her. Hos InfoBlog har vi taget et kig på de Nintendo 3DS-priser, som er listet i danske shops online.

***BEMÆRK*** Lige nu har Elgiganten den billigste Nintendo 3DS til 1979 kr. Resten af indlægget vil blive opdateret.

Skal vi springe direkte til den billigste? Lad os da gøre dét!

CoolShop

Hos CoolShop finder du et gigantisk udvalg inden for spil og konsoller til billige priser. De tilbyder muligvis de bedste online-priser i Danmark, når det kommer til konsoller og spil. Og ud fra vores research, så er det altså også CoolShop, som (næsten) snupper førstepladsen, når vi taler Nintendo 3DS. Tjek nogle af de andre priser længere nede. Grunden til, at jeg først og fremmest anbefaler denne side, er fordi, de har et godt rygte og fordi deres service er helt i top.

Pris: 2.049 kr. inkl. fragt

Bemærk: Prisen hos CoolShop har ændret sig! Den er blevet endnu lavere :)

Her er direkte henvisninger til de forskellige 3DS-maskiner på siden:

Gå til sort 3DS (Cosmos Black) »
Gå til blå 3DS (Aqua Blue) »

Her er resten af priserne fra danske butikker på nettet (husk at læse eventuelle bemærkninger):

  • Elgiganten: 2.395 kr.
  • Pixmania: 1.859 kr. + 85 kr. (forsendelse) = 1.944 (Bemærk: Ja, den er billigst, men jeg har personligt hørt mange fortælle om dårlige erfaringer med Pixmania*)
  • Gucca: 2.449,95 kr.
  • Dustin: 2.229 kr. inkl. forsendelse (Bemærk: Det er meget billigt, men jeg har aldrig handlet hos Dustin, og derfor kan jeg ikke stå inde for, at du også får en god service

* Hvis du har selv har erfaringer med Pixmania, må du meget gerne skrive en kommentar nederst på siden.

Har du selv spottet nogle endnu bedre tilbud, så skriv endelig en kommentar. På forhånd tak!

Bezzerwizzer-tilbud - Køb det populære brætspil til en billig pris online

Efter at have prøvet det sjove brætspil, Bezzerwizzer, første gang, fik det mig til at ville købe det. Jeg har altid elsket brætspil, men der har været en periode på nogle år her, hvor jeg ikke rigtig har spillet noget som helst, der ligner brætspil. For at det ikke skal være løgn, så har jeg selv lavet brætspil for flere år tilbage - men det har været mere i rollespilsgenren. Bezzerwizzer er så noget helt andet.

Bedste Bezzerwizzer-tilbud online - Hvor er den billigste pris?

Brætspil kan næsten altid findes til en pris, der slet ikke er fair, i blandt andet butikker som Fætter BR og lignende. Det er ganske enkelt spild af penge. Dengang, jeg var lidt af en nørd, og gik meget op i den slags spil, fik jeg købt det dengang populære Heroes-brætspil i netop BR. Internettet var ikke lige noget, som fandtes i vores husholdning dengang, så jeg måtte betale prisen, og den var bestemt ikke lav.

Heldigvis findes der i dag en masse gode steder, hvor du kan købe Bezzerwizzer på tilbud online til rigtig gode priser.

Det bedste Bezzerwizzer-tilbud, jeg er kommet frem til, er hos CoolShop.dk, som i øvrigt er en meget populære side, netop fordi, deres priserne på deres varer ofte er helt i bund og meget lavere, end hvad du kan finde andre steder på nettet.

Dér kan du købe Bezzerwizzer til en pris a 199 kr., og det er endda inklusiv fragt. Det er sgu en fin nok pris, så tilbud hapser jeg. Jeg glæder mig til at spille det sammen med kæresten på en hyggelig aften med lidt god vin.

Alternativer til CoolShop

Du kan altid være heldig med at finde brætspil i en genbrugsbutik eller på sider som guloggratis eller dba. Det skulle da være muligt at finde spillet til 100 kr., hvis det nu sælges som nyt for 200. Dog har jeg ikke lige tjekket det, for jeg foretrækker ærlig talt, når det er nyt :)

Har du spottet et andet godt tilbud, må du endelig sige til.

Nye film i 2012 - i biografen og på dvd

Jeg er måske ikke det store film-menneske, men jeg glæder mig til de nye film i 2012. Jeg går ikke meget i biografen - faktisk stort set aldrig. Jeg er nok mere til dvd-film eller lejefilm - enten i Blockbuster eller via vores TDC HomeTrio, som vi ser på vores elskede fladskærms-tv i stuen.

Men hvilke nye film kommer der i 2012? På XplayN.com har jeg fundet en liste over de film, man regner med kommer ud i 2011 - og det ser uden tvivl spændende ud. Af hvad jeg kan se, er der en del efterfølgere (sequels) på listen over nye film i 2012. Hvad jeg nok mest ser frem til - en film, som desværre sikkert først kommer i biografen i slutningen 2012, tror jeg) - er The Hobbit. Jeg elsker bare Ringenes Herre-trilogien, og nu er de sgu i gang med at lave endnu en af slagsen. Det bliver så fedt, og jeg kan da altid håbe på, at denne film kommer i 2012 - men det er ikke til at sige.

Hvilke nye film i 2011 glæder du dig til at se? Kan du anbefale nogle fede titler, kommende biograffilm eller kommende dvd-film, som er på vej ind i det nye år?

Køb billigt her

CDON.com plejer at have nogle billige priser, og dem kan jeg i hvert fald anbefale (ud fra andres erfaringer) som en rigtig god udbyder af dvd-film.

Sjove spil for børn - Online & gratis

Masser af gode og sjove spil for børn - Mad-spil og online spil til små børn samt de store, hvis det skulle have interesse :-) Dit barn får god stimulation af computerspil og online-spil, såfremt du finder de helt rigtige. Der er rigtig meget at vælge imellem!

Vi har vel alle sammen et indre barn indeni os, og spil er noget, som selv mange voksne kan lide. Her kan du læse lidt om sjove spil for børn - online spil, der er helt gratis.

Spil for børn online

Et af de populære sjove spil for børn er Oline, hvor dit barn kan møde Bamse blandt mange andre kendte, sjove figurer. Det er meget nemt at gå til, og alle kan være med. Barnet skal blot klikke rundt med musen på forskellige ting. Det er en god måde at få børn i gang med spil på computeren.

Andre børnespil

Der findes faktisk en hel del sjove børnespil på nettet, heriblandt Rødskæg og Pengeby, derudover Vandpistolen, det populære Hotwheels samt Frugtspillet. Ydermere er der Malkekøer, Den Sultne Slange, Fandango, Isbjørnen og meget mere.

Der er mange timers sjov og underholdende spilleri i vente for dine børn.

Men er det “sundt” for børn at spille computerspil?

Det kommer selvfølgelig an på, hvilke spil, der er tale om, men de sidste mange år har vi set en stor udvikling på området for børnespil - både online og offline (cd-/dvd-spil). De er blevet meget mere brugervenlige og har fået gevaldigt større fokus på de pædagogiske aspekter i forhold til at udvide barnets muligheder, motoriske evner og udvikling generelt samt i forhold til it.

Med andre ord, så er der gode muligheder for, at børn får positiv mental stimulering ved hjælp af spillene.

God fornøjelse med de sjove online spil for børn. De fleste af disse spil er helt gratis - så det er bare om at åbne dem op og bogmærke dem på computeren.

Køb Tekken Tag Tournament 2 - TTT2 til en billig pris her

Velkommen til denne lille side, hvor du kan finde en billig prisTekken Tag Tournament 2 til PlayStation 3. Idet jeg selv er kæmpe fan af Tekken, tænkte jeg, at det ville være en god idé at lave prissammenligning af priser på det nye Tekken Tag 2 - også kendt som TTT2 - til PS3. Kig med her, og find stedet med den billigste pris på dette seje PlayStation 3-spil.

Hos CoolShop.dk finder du Tekken Tag 2 til den billigste pris.

Teaser: SDTEKKEN.COM fremviser her en en sneak peak-video af Tekken Tag 2:

Køb Tekken her

Da spillet ikke er udkommet endnu, kan jeg naturligvis ikke henvise dig til det sted, hvor du kan købe Tekken Tag 2 billigst. Det, du kan gøre herfra er, at du kan følge InfoBlog på Twitter eller ved at abonnere på InfoBlogs RSS-feed via Google FeedBurner. Vi arbejder desuden på at oprette en nyhedsmail, så du kan få de seneste tilbud og guides direkte til din mailbox.

Når du nu endnu ikke kan købe det nye Tekken Tag Tournament 2, kan du imellemtiden tjekke CoolShop.dk, som efter min mening har de bedste priser på PS3-spil. Her kan du - hvis ikke du allerede har det - købe Tekken 6: Bloodline Rebellion, som jeg varmt kan anbefale.

Tjek også GamersLounge - Danmarks største community for Tekken-entusiaster.

Det bliver spændende at se, hvorvidt spillet bliver en succes. Jeg er selv tidligere Danmarksmester i T5DR til PSP, og har været i miljøet i mange år. Glæder mig til at sparke r*v, når det næste Danmarksmesterskab bliver arrangeret.

Gratis online “Kører med lastbil Spil” Online spil

Kender du det spil, hvor du kan køre lastbil. Der findes sikker flere, men det her spil er det bedste lastbil spil online jeg har prøvet. Jeg kan varmt anbefale det.

Smut ind på spilleland.com og fyr den af. Hvis du lige som jeg elsker lastbiler, så er det her spil bare for grineren. Det gratis Kører med lastbil Spil har jeg spillet flere gange i timerne. Okay, det skulle jeg nok ikke skrive, siden min mor læser med her, men det gør nok ikke så meget igen. Hun ved godt, at jeg laver mine lektier, selvom jeg spiller onlinespil kan jeg nemlig sagtens levere lektierne til tiden. Jeg har rimelig god disciplin - og det siger min lærer også. Men ja, det her lastbilspil er nemt nok at styre, du bruger keyboardet, og så er det bare derud af. Der er også en lille historie med, hvis man er til det. Jeg gør det primært bare for sjovens skyld, for at køre ude på gaderne, lige som jeg også gerne vil gøre engang, når jeg får min egen bil. Måske bliver det endda en lastbil. Hvem ved.

For noget tid siden, da vi var i sommerhuset, fik jeg taget min bærbar med, og da jeg netop havde fået bredbånd af de gamle, kunne jeg få testet det her kører med lastbil spil online som jo var gratis at benytte NÆSTEN. For ved du hvad, jeg havde helt glemt at internettet kostede når jeg brugte det, og det endte altså med at jeg skulle betale en kæmpe regning - ja noget af mine lommepenge blev brugt på det her, og så fik jeg nederen på. Mine forældre tvang mig til at betale noget af mine egne penge, men det kan jeg set tilbage i lyset godt se hvorfor. Altså, lidt kan jeg trods alt godt tænke.

Men jo, jeg skal faktisk ind og slå min seneste rekord i det her gratis online spil. Jeg har sjældent brugt så mange timer på noget så nærmest ligegyldigt. Det er virkelig mærkeligt. De er jo bare et lille bitte spil, men man kan bruge så mange timer på det, det er da lidt vildt at tænke på. Hvis jeg for eksempel havde brugt tiden på noget andet end at spille lastbil spil, kunne jeg nok nå længere med andre vigtige ting. De gamle siger i hvert fald, at jeg skal bruge tiden mere fornuftigt, men hallo, det her er da skægt, og taget i betragtning af at det ikke et sådan et spil som cs og de andre som folk jo taler så negativt om, så burde de da næsten være stolte af mig, eller hvad. Nå men nu er det nok snak her fra. Jeg skal spille gratis online køre med lastbil spil indtil jeg bliver hentet i bilen af min kamerat sofus her klokken 10. Så har jeg da lidt at lave, men skal forresten også huske at spise noget, og mor og far er netop gået ud af døren, så dem kan jeg ikke få til at smøre mig en sandwich.

Hehe. Jeg er sgu lidt snigeren når det kommer til stykket. Ses.