Kategoriarkiv: Brætspil

Find alt om sjove brætspil og pen & paper-spil her. Masser af sjov underholdning til flere timer. Kig med i denne kategori for sjove brætspil og deslige. Mon ikke, du kan finde noget, der kan underholde dig, din familie og venner samt bekendte.

Puslespil til voksne og børn - Gratis og til køb

Puslespillet er et af de ældste spil, som både voksne såvel som børn kan nyde og hygge sig med. Der findes mange fede puslespil til voksne og mindst lige så mange til børn.

Men hvor køber man puslespil online, eller hvad gør man, hvis man bare vil finde nogle ganske gratis.

Puslespil.org

Hos Puslespil.org kan du finde alt dette. Gratis, til køb som nyt eller endda som brugt. På hjemmesiden finder du nogle ganske gode råd og tips om, hvor det er billigst og bedste at finde det hele.

Besøg hjemmesiden her: https://puslespil.org/

Så ved du, hvor du skal lede, når pusle-trangen melder sig igen :)

Tips fra læserne

Som altid vil jeg gerne opfordre læserne til at komme med deres tips. Derfor er du meget mere end velkommen til at lægge en lille kommentar, hvis du har noget på hjerte i forhold til at finde voksen-puslespil, børne-puslespil og altså både gratis, men og dem, der er til salg ude på nettet eller ude i nogle gode butikker i Danmark, der forstår at presse priserne ned til det fornuftige.

Hvem elsker ikke at vride hjernen en smule med et hyggeligt spil med brikker, en god kop kaffe, eller hvad man nu ellers har lyst til.

Meld tilbage, hvis du kender nogle gode steder.

Et sjovt alternativ

Du kan også lave dit eget puslespil, hvis du er gør det selv-manden (eller kvinden), og eksempelvis vil lave en personlig gave eller have en hyggelig aktivitet med dine børn.

Det kunne eksempelvis være et forstørret billede af fødselaren, du printer ud, klister på et lige så stort stykke pap, og så er det ellers bare med at klippe lidt brikker ud.

Skal du gøre det rigtig pænt, kan du endda laminere det for et pænere og mere “professionelt” look.

Håber, du kan bruge tippet, og ellers er du velkommen til at skrive, hvis du ved mere om billige priser online på nettet på smarte puslespil til voksne eller puslespil til børn.

Kom glad med dit besyv :)

Bezzerwizzer-tilbud - Køb det populære brætspil til en billig pris online

Efter at have prøvet det sjove brætspil, Bezzerwizzer, første gang, fik det mig til at ville købe det. Jeg har altid elsket brætspil, men der har været en periode på nogle år her, hvor jeg ikke rigtig har spillet noget som helst, der ligner brætspil. For at det ikke skal være løgn, så har jeg selv lavet brætspil for flere år tilbage - men det har været mere i rollespilsgenren. Bezzerwizzer er så noget helt andet.

Bedste Bezzerwizzer-tilbud online - Hvor er den billigste pris?

Brætspil kan næsten altid findes til en pris, der slet ikke er fair, i blandt andet butikker som Fætter BR og lignende. Det er ganske enkelt spild af penge. Dengang, jeg var lidt af en nørd, og gik meget op i den slags spil, fik jeg købt det dengang populære Heroes-brætspil i netop BR. Internettet var ikke lige noget, som fandtes i vores husholdning dengang, så jeg måtte betale prisen, og den var bestemt ikke lav.

Heldigvis findes der i dag en masse gode steder, hvor du kan købe Bezzerwizzer på tilbud online til rigtig gode priser.

Det bedste Bezzerwizzer-tilbud, jeg er kommet frem til, er hos CoolShop.dk, som i øvrigt er en meget populære side, netop fordi, deres priserne på deres varer ofte er helt i bund og meget lavere, end hvad du kan finde andre steder på nettet.

Dér kan du købe Bezzerwizzer til en pris a 199 kr., og det er endda inklusiv fragt. Det er sgu en fin nok pris, så tilbud hapser jeg. Jeg glæder mig til at spille det sammen med kæresten på en hyggelig aften med lidt god vin.

Alternativer til CoolShop

Du kan altid være heldig med at finde brætspil i en genbrugsbutik eller på sider som guloggratis eller dba. Det skulle da være muligt at finde spillet til 100 kr., hvis det nu sælges som nyt for 200. Dog har jeg ikke lige tjekket det, for jeg foretrækker ærlig talt, når det er nyt :)

Har du spottet et andet godt tilbud, må du endelig sige til.