Kategoriarkiv: Film

Læs om film - på dvd og Blu-ray, biograffilm og meget mere. Vi kigger ofte på tilbud og billige priser samt information i forhold til gode film. Få glæde af vores oplysninger om underholdning til stuen og biografen.

Casting til film 2012, 2013, 2014 - For børn, unge og alle - Danske og udenlandske

Vil du til fimcasting og blive berømt? Måske går det med disse tanker, eller også er du måske garvet skuespiller, og leder bare efter et nyt “gig”?

Rigtig mange unge vil gerne til casting. Har du talent for skuespil, kan det meget hurtigt blive til mere, og i sidste ende kan du selvfølgelig ende med at tjene gode penge på det, du elsker, nemlig at indspille film.

Casting til film - hvor er der audition i 2012, 2013 og 2014 med mere?

Der findes mange casting-bureauer derude, men det kan være lidt svært at hitte rundt i, hvad de alle sammen hedder. Mit bedste råd er at søge decideret efter casting til film 2012 (eller 2013 hvis det er i 2013, du vil arbejde). Husk, at det er godt at være i god tid i forhold til den slags, så søg gerne på de forskellige årstal - også 2014 og 2015, hvis det skulle være.

Men en søgning på din favorit-søgemaskine burde gøre jobbet, og så kan du hurtigt finde nogle lister med bureauer, der laver auditioning. Der er også for børn og unge - selvfølgelig - og naturligvis for folk i alle aldre og for statister også. Mulighederne er mange.

Kan du anbefale et godt bureau?

Kom gerne med dine betragtninger og input i forhold til alt det her. Kender du nogle gode bureauer eller ved du, hvor der er film-casting snart, så kom gerne med en kommentar herom.

Gode film 2012, 2013, 2014 - i biografen, på dvd og Blu-ray

Gode film er der mange af, men de rigtigt gode film skal man lede længe efter.

Jeg er begyndt at se meget mere film, specielt herhjemme, efter jeg har fået TDC HomeTrio. Og nu har jeg også fået et gratis abonnement hos Lovefilm, hvilket er et super nice koncept. Det holder bare.

Men hvilke nye film i 2012 og årene efter (2013, 2014) er med på min liste over favoritter? Hvad skal man se i biografen eller på dvd / Blu-ray? Ja - mulighederne er nok mange, men faktisk har jeg kun en enkelt filmtitel, som jeg virkelig sætter næsen op efter at skulle se i biffen, når den kommer.

Det er Hobitten.

Jeg elsker simpelthen Ringenes Herre-trilogien, og nu kommer Hobitten forhåbentlig snart. De siges, at den kommer i slutningen af 2012, men den kunne lige så vel komme i 2013, og hvis vi er rigtig uheldige i 2014. Det er ikke til at sige, men hold da op, hvor jeg glæder mig. DEt er i hvert fald det eneste sikre, jeg kan sige.

Hvordan ser din liste med film ud?

Lad mig da endelig se din liste over de bedste, gode film i dette år og de næste år. Hvad glæder du dig til? Hvilke film har været bedst?

Kom endelig med dine kommentarer, det vil jeg glæde mig til at læse.

Nye film i 2012 - i biografen og på dvd

Jeg er måske ikke det store film-menneske, men jeg glæder mig til de nye film i 2012. Jeg går ikke meget i biografen - faktisk stort set aldrig. Jeg er nok mere til dvd-film eller lejefilm - enten i Blockbuster eller via vores TDC HomeTrio, som vi ser på vores elskede fladskærms-tv i stuen.

Men hvilke nye film kommer der i 2012? På XplayN.com har jeg fundet en liste over de film, man regner med kommer ud i 2011 - og det ser uden tvivl spændende ud. Af hvad jeg kan se, er der en del efterfølgere (sequels) på listen over nye film i 2012. Hvad jeg nok mest ser frem til - en film, som desværre sikkert først kommer i biografen i slutningen 2012, tror jeg) - er The Hobbit. Jeg elsker bare Ringenes Herre-trilogien, og nu er de sgu i gang med at lave endnu en af slagsen. Det bliver så fedt, og jeg kan da altid håbe på, at denne film kommer i 2012 - men det er ikke til at sige.

Hvilke nye film i 2011 glæder du dig til at se? Kan du anbefale nogle fede titler, kommende biograffilm eller kommende dvd-film, som er på vej ind i det nye år?

Køb billigt her

CDON.com plejer at have nogle billige priser, og dem kan jeg i hvert fald anbefale (ud fra andres erfaringer) som en rigtig god udbyder af dvd-film.