Kategoriarkiv: Onlinespil

Alt om spil, der kan spilles online - på nettet via din computer eller mobiltelefon. Sjove onlinespil for alle, der elsker underholdning på internettet. Læs vores tips og gode råd.

Kast sko efter Pia - Et Pia Kjærsgaard-spil, der har skabt megen debat

Et nyt spil har set dagens lys: Kast sko efter Pia. Der er tale om et simpelt spil, som du kan spille på hjemmesiden for Linda Kristiansen, folketingskandidat for Radikal Venstre. På denne side kan du finde links til dette meget omdiskuterede Pia Kjærsgaard-spil, og nederst på siden er der et kommentarfelt, hvor du frit kan tilkendegive din mening om Kast sko efter Pia.

Opdatering: Spillet er blevet slettet. Læs mere på Linda Kristensen hjemmeside her. Det er dog stadig muligt at spille det på denne hjemmeside > Tak til Carl Olsen for tippet

Har du ikke tjekket spillet endnu, så kan du spille det her >. Det er nok blot et spørgsmål om tid om, hvorvidt det bliver taget væk fra hjemmesiden, selv Linda Kristiansen udtaler, at hun (i skrivende stund) endnu ikke har modtaget en god nok argumentation for, hvorfor dette spil med Pia Kjærsgaard skulle fjernes fra hjemmesiden. Skynd dig ind og prøv det, hvis du vil nå at se det.

Et online spil med Pia Kjærsgaard - er det fair?

Nu vil jeg ikke udtrykke mine egne politiske holdninger, men hvis det var mig, der skulle stå ansigt til sådan et spil, så ville jeg ikke have det så godt med det. Jo - jeg kan sagtens se det sjove i det, og jeg har tilmed selv prøvet det. Men hvor går grænsen for den slags.

Hvad er din holdning til spillet Kast sko efter Pia? Jeg spørger selvfølgelig ikke så meget til selve gameplay’et, men til det, at der overhovedet er blevet lavet sådan et spil, som en hver kan gå ind og forlyste sig med.

Indsend din kommentar. Lad os høre din mening om Kast sko efter Pia. Det er nemt og hurtigt at kommentere. Gå blot ned på siden, og skriv.

Gratis online “Kører med lastbil Spil” Online spil

Kender du det spil, hvor du kan køre lastbil. Der findes sikker flere, men det her spil er det bedste lastbil spil online jeg har prøvet. Jeg kan varmt anbefale det.

Smut ind på spilleland.com og fyr den af. Hvis du lige som jeg elsker lastbiler, så er det her spil bare for grineren. Det gratis Kører med lastbil Spil har jeg spillet flere gange i timerne. Okay, det skulle jeg nok ikke skrive, siden min mor læser med her, men det gør nok ikke så meget igen. Hun ved godt, at jeg laver mine lektier, selvom jeg spiller onlinespil kan jeg nemlig sagtens levere lektierne til tiden. Jeg har rimelig god disciplin - og det siger min lærer også. Men ja, det her lastbilspil er nemt nok at styre, du bruger keyboardet, og så er det bare derud af. Der er også en lille historie med, hvis man er til det. Jeg gør det primært bare for sjovens skyld, for at køre ude på gaderne, lige som jeg også gerne vil gøre engang, når jeg får min egen bil. Måske bliver det endda en lastbil. Hvem ved.

For noget tid siden, da vi var i sommerhuset, fik jeg taget min bærbar med, og da jeg netop havde fået bredbånd af de gamle, kunne jeg få testet det her kører med lastbil spil online som jo var gratis at benytte NÆSTEN. For ved du hvad, jeg havde helt glemt at internettet kostede når jeg brugte det, og det endte altså med at jeg skulle betale en kæmpe regning - ja noget af mine lommepenge blev brugt på det her, og så fik jeg nederen på. Mine forældre tvang mig til at betale noget af mine egne penge, men det kan jeg set tilbage i lyset godt se hvorfor. Altså, lidt kan jeg trods alt godt tænke.

Men jo, jeg skal faktisk ind og slå min seneste rekord i det her gratis online spil. Jeg har sjældent brugt så mange timer på noget så nærmest ligegyldigt. Det er virkelig mærkeligt. De er jo bare et lille bitte spil, men man kan bruge så mange timer på det, det er da lidt vildt at tænke på. Hvis jeg for eksempel havde brugt tiden på noget andet end at spille lastbil spil, kunne jeg nok nå længere med andre vigtige ting. De gamle siger i hvert fald, at jeg skal bruge tiden mere fornuftigt, men hallo, det her er da skægt, og taget i betragtning af at det ikke et sådan et spil som cs og de andre som folk jo taler så negativt om, så burde de da næsten være stolte af mig, eller hvad. Nå men nu er det nok snak her fra. Jeg skal spille gratis online køre med lastbil spil indtil jeg bliver hentet i bilen af min kamerat sofus her klokken 10. Så har jeg da lidt at lave, men skal forresten også huske at spise noget, og mor og far er netop gået ud af døren, så dem kan jeg ikke få til at smøre mig en sandwich.

Hehe. Jeg er sgu lidt snigeren når det kommer til stykket. Ses.