Kategoriarkiv: Videospil

Alt om videospil, konsoller og konsolspil. Være det Nintendo, PlayStation eller Xbox, så kan du sikkert finde det her. Her skriver vi om gode tilbud og billige priser i forhold til alt, der har med videospil at gøre. Tag et kig på vores artikler. Der er sikkert noget, der vil kunne interessere dig.

Køb Diablo III billigt online - Tilbud og bedste pris på nettet

Det længe ventede Diablo III er ude! Og nu er jagten sat ind for at finde de bedste priser og tilbud på Diablo III online. Det kribler jo nærmest i fingrene, og lad mig da lige fortælle lidt om de gamle dage, hvor jeg spillede dette “djævle-spil”.

Inden jeg lige går videre, så havde jeg - inden jeg påbegyndte dette indlæg - været inde på CoolShop.dk hvor at se, om de havde et godt tilbud på Diablo III i deres online butik. Desværre ser det ud til, at det er helt udsolgt. Jeg ved så hellere ikke, om det lige var det billigste sted at købe Diablo 3 på nettet. Men måske kender du til et tilbud eller udsalg online, hvor man kan købe spillet til den bedste pris?

Anyways …

Mig og Diablo

Jeg prøvede 1′eren for første gang for mange år siden. Det var til PlayStation 1. Er du gal, det var sjovt, men så alligevel ikke, for dengang var det faktisk et gammelt spil. Der var dog noget ved det, som var fascinerende.

Tiden gik, og så kom 2′eren. Damn, det var jo for vildt dengang, og det er da til at forstå, at folk er ellevilde efter at finde de bedste tilbud på Diablo 3 lige nu, hvor det endelig efter så mange år er udkommet.

Men okay. Jeg spillede det konstant. Det var lidt sygt, faktisk. Men jeg tror nok, at de fleste fans af serien kan nikke genkendende til at have siddet om natten og spillede med cola og pizza og hvad der nu ellers er sjovt at hygge sig med, mens man level’er up.

Uha - alle de fede characters. Necromancer, Barbarian, Amazone, osv.

Men ja, det fik jeg mange nætter og måneder til at gå med. Det grinagtige er, at jeg aldrig spillede det online. Jeg følte mig bare mere tryg ved at sidde i min egen verden uden alle mulige andre. Ja - sådan kan det jo gå.

Bedste tilbud på Diablo 3 - Hvor er det billigst lige nu?

Kender du svaret, så skriv endelig.

Jeg opdaterer indlægget her senere, når jeg selv har fundet ud af det. Men der må da findes lidt udsalg eller super tilbud derude et sted. Hvis du ved noget, så læg endelig en kommentar med hensyn til, hvor man kan købe Diablo III billigst på tilbud online.

Hygge!
Jan

Billige Nintendo 3DS-spil og priser - Find det billigste tilbud her

I denne artikel hjælper vi dig med at finde billige Nintendo 3DS-spil til priser, der er til at forstå. Er du på udkig efter de billigste Nintendo 3DS-spil og priser, der er helt i bund, så skal du ikke lede længere. Vi har fundet de bedste steder online, hvor du kan finde billige Nintendo 3DS-spil på tilbud.

Tilbud - Nintendo 3DS-spil

Vi har allerede lavet en sammenligning af priser på selve konsollen, hvis det skulle være i din interesse. Den finder du i denne artikel:

3DS-konsolpriser »

Men siden, du er kommet herind, er du måske nok mere interesseret i spillene.

Bemærk: Siden, der ikke er udkommet nogle spil endnu, er der endnu ikke blevet opdateret i mange danske butikker. Elgiganten har allerede sat priser på spillene, men lige nu vil jeg gå ud fra, at de er vejledende. Er du interesseret i at se deres udvalg af spil, kan du se dem her.

Lige så snart, der er flere priser og tilbud tilgængelige, kan du regne med en sammenligning af priser herinde. Kig herind kort tid inden udgivelsen, så du kan være klar til at finde de bedste tilbud allerede inden release.

Måske du har fundet andre steder, hvor det er muligt at forudbestille til en sikker pris? I så fald vil jeg meget gerne høre fra dig. Skriv blot en kommentar her nederst på siden. Det ville glæde mig rigtig meget.

Men indtil da, så må du lige vente lidt, og husk endelig at vende tilbage her til siden.

Vi glæder os til at sammenligne for dig!

Køb Nintendo 3DS online - Spar mest her

Vil du gerne købe Nintendo 3DS, vil du naturligvis også gerne købe Nintendo 3DS til den billigste pris. Nettet er fyldt med gode tilbud, og derfor kan det være pænt uoverskueligt at finde det sted, hvor du kan købe til den allerbedste pris. Det hjælper vi med her på infoBlog.

Gå direkte til vores sammenligning af Nintendo 3DS-priser her, så du med det samme kan få et overblik over nuværende 3DS-tilbud online og i de danske butikker. Hjælp gerne med at gøre vores liste så god som muligt ved at komme med dine input. Har du spottet nogle steder, hvor man kan gøre et endnu bedre køb, så gør endelig opmærksom på dette i form af en kommentar.

Jeg skal købe 3DS

Min egen motivation for at købe 3DS er, at jeg i længere tid har gået uden at spille videospil. Tilbage i de gamle dage, spillede jeg ekstremt meget - det var en del af min dagligdag. Og det er ikke fordi, jeg vil genoplive denne nærmest fanatiske periode, men jeg vil gerne i gang igen, og 3DS er et godt bud på det, jeg har behov for. Det er nemlig lækkert, at jeg kan have den med mig overalt, og nu er grafikken blevet opdateret - og så er det jo i ægte 3D. Det er noget, der tænder mig.

Det var så lidt om min motivation. Men som nævnt: vil du gøre et godt køb, så smut ind og tjek min sammenligning af priser her.

Nintendo 3DS-tilbud - Danmarks bedste tilbud

Vi samler løbende de danske Nintendo 3DS-priser, så du nemt kan finde det bedste Nintendo 3DS-tilbud i Danmark.

Med årelang erfaring inden for videospil og konsoller, glæder jeg mig utroligt meget til at få fingrene i dette vidunder af en ny håndholdt konsol fra “store N”. Jeg har interesseret mig for Nintendo lige siden barnsben, men jeg har de seneste år også taget en pause med næsten alt, der involverer gaming.

Jeg føler, at jeg vil til at begynde lidt igen, men det bliver alligevel noget begrænset. Jeg har derfor tænkt på, at købe mig en Nintendo 3DS på tilbud, så jeg kan komme lidt i gang igen.

Nintendo 3DS-tilbud - Den billigste Nintendo 3DS-pris

Altid, når jeg skal finde et godt tilbud, så starter jeg med at søge for derefter at kunne sammenligne. Og hvis du læser med her, kan du jo drage fordel af den research, jeg har gjort. Jeg har sammenlignet Nintendo 3DS-priser, så jeg kan finde en billig Nintendo 3DS - den billigste overhovedet.

Er du interesseret i at se det bedste tilbud i Danmark, så tag et kig på min prissammenligning.

Du finder prissammenligningen her »

Husk, at priserne konstant ændrer sig. Der kommer hele tiden nye tilbud til, og derfor vil jeg gerne opfordre dig til at kommentere inde i min artikel med prissammenligningerne, så vi kan holde priserne opdateret.

Nintendo 3DS: Priser - Sammenlign danske priser

Den nye håndholdte spillekonsol fra giganten Nintendo sikrer alle og en hver en fantastisk spiloplevelse i ægte 3D. Skal du købe en, så kan du se den billigste Nintendo 3DS-pris i denne artikel. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser på Nintendo 3DS-konsol og-spil i Danmark.

Nintendo 3DS - Priser i Danmark

Hvad koster Nintendo 3DS i Danmark? Det spørger du som den ivrige spilnørd, du måske er, om, og svaret får du her. Hos InfoBlog har vi taget et kig på de Nintendo 3DS-priser, som er listet i danske shops online.

***BEMÆRK*** Lige nu har Elgiganten den billigste Nintendo 3DS til 1979 kr. Resten af indlægget vil blive opdateret.

Skal vi springe direkte til den billigste? Lad os da gøre dét!

CoolShop

Hos CoolShop finder du et gigantisk udvalg inden for spil og konsoller til billige priser. De tilbyder muligvis de bedste online-priser i Danmark, når det kommer til konsoller og spil. Og ud fra vores research, så er det altså også CoolShop, som (næsten) snupper førstepladsen, når vi taler Nintendo 3DS. Tjek nogle af de andre priser længere nede. Grunden til, at jeg først og fremmest anbefaler denne side, er fordi, de har et godt rygte og fordi deres service er helt i top.

Pris: 2.049 kr. inkl. fragt

Bemærk: Prisen hos CoolShop har ændret sig! Den er blevet endnu lavere :)

Her er direkte henvisninger til de forskellige 3DS-maskiner på siden:

Gå til sort 3DS (Cosmos Black) »
Gå til blå 3DS (Aqua Blue) »

Her er resten af priserne fra danske butikker på nettet (husk at læse eventuelle bemærkninger):

  • Elgiganten: 2.395 kr.
  • Pixmania: 1.859 kr. + 85 kr. (forsendelse) = 1.944 (Bemærk: Ja, den er billigst, men jeg har personligt hørt mange fortælle om dårlige erfaringer med Pixmania*)
  • Gucca: 2.449,95 kr.
  • Dustin: 2.229 kr. inkl. forsendelse (Bemærk: Det er meget billigt, men jeg har aldrig handlet hos Dustin, og derfor kan jeg ikke stå inde for, at du også får en god service

* Hvis du har selv har erfaringer med Pixmania, må du meget gerne skrive en kommentar nederst på siden.

Har du selv spottet nogle endnu bedre tilbud, så skriv endelig en kommentar. På forhånd tak!

Køb Tekken Tag Tournament 2 - TTT2 til en billig pris her

Velkommen til denne lille side, hvor du kan finde en billig prisTekken Tag Tournament 2 til PlayStation 3. Idet jeg selv er kæmpe fan af Tekken, tænkte jeg, at det ville være en god idé at lave prissammenligning af priser på det nye Tekken Tag 2 - også kendt som TTT2 - til PS3. Kig med her, og find stedet med den billigste pris på dette seje PlayStation 3-spil.

Hos CoolShop.dk finder du Tekken Tag 2 til den billigste pris.

Teaser: SDTEKKEN.COM fremviser her en en sneak peak-video af Tekken Tag 2:

Køb Tekken her

Da spillet ikke er udkommet endnu, kan jeg naturligvis ikke henvise dig til det sted, hvor du kan købe Tekken Tag 2 billigst. Det, du kan gøre herfra er, at du kan følge InfoBlog på Twitter eller ved at abonnere på InfoBlogs RSS-feed via Google FeedBurner. Vi arbejder desuden på at oprette en nyhedsmail, så du kan få de seneste tilbud og guides direkte til din mailbox.

Når du nu endnu ikke kan købe det nye Tekken Tag Tournament 2, kan du imellemtiden tjekke CoolShop.dk, som efter min mening har de bedste priser på PS3-spil. Her kan du - hvis ikke du allerede har det - købe Tekken 6: Bloodline Rebellion, som jeg varmt kan anbefale.

Tjek også GamersLounge - Danmarks største community for Tekken-entusiaster.

Det bliver spændende at se, hvorvidt spillet bliver en succes. Jeg er selv tidligere Danmarksmester i T5DR til PSP, og har været i miljøet i mange år. Glæder mig til at sparke r*v, når det næste Danmarksmesterskab bliver arrangeret.

Wii-priser

Kan de nuværende Wii-priser måle sig med den værdi, de gamle konsoller bød på, lyder spørgsmålet? Jeg har været kæmpe fan af Nintendo lige siden jeg var barn. Dengang stod det lidt anderledes til - spillene var anderledes underholdene. I denne artikel kommer jeg lidt ind på Wii-priser og datidens Nintendo-konsoller sammenliget med Wii.

Jeg vil meget gerne anbefale CoolShop.dk, som altid har superpriser på Nintendo-konsoller!

Lad os først tage fat i det allerførste: Wii og den pris, konsollen ligger på lige nu. Wii koster omtrent 1.200 danske kr. i de fleste butikker, sådan rundt regnet. Mange kører med tilbud på endnu billigere Wii, og andre steder kan den købes for lidt mere. Men rundt regnet 1.200 kr. for en konsol og et medfølgende spil. Det er ikke så galt; det er ganske billigt for en god konsol nu om dage.

Nu hvor vi har fået styr på Wii-priser, kan vi begynde med at vurdere underholdningsværdien. Den er meget subjektiv. Nogle synes, Wii er super-fed, andre synes ikke. Men nu er vi i min verden, og så bliver det hele altså vurderet ud fra mine øjne, min optik, min mening og hvad jeg oplever.

Jeg oplever nemlig, at rigtig mange ikke har den samme glæde ved Wii som den de oplevede ved de ældre Nintendo-maskiner, NES, Super NES og de andre herlige, grå kasser :) Sådan har jeg det nemlig. Datidens gode grin var af en anden karakter. For mig var det meget sjovere dengang - og det er på trods af, at grafikken var elendig - ja nærmest horribel - set med nutidens øjne.

Wii-priserne er for høje

Nuværende priser på Wii er for høje i forhold til den underholdningsværdi, jeg oplevede, da jeg spillede NES. Ergo må Wii-prisen nedsættes. Okay - det er en forskruet måde at se det på. En anden - og mere fornuftig - vinkel på det må være: Dengang var spillene bare sjovere og bedre.

Pointen i det her er, at jeg synes, jeg ikke får nok for pengene i dag, når jeg køber en Wii. Jeg bliver ikke underholdt på samme måde. Den pris, jeg i dag giver for en Wii, giver mig ikke samme underholdning for pengene som den pris, jeg betalte for min gamle NES.

Det var lidt om Wii-priser, nostalgi og brok fra en, som savner de gamle dage lidt for meget …

Billig Nintendo 3DS – Sammenligning af 3DS-priser og tilbud online

Skal du have fat i Nintendos seneste skud fra stammen - Nintendo 3DS - så kan du kigge med på denne side med sammenligning af 3DS-priser og 3DS-tilbud på nettet.

Seneste opdatering!

Få NDS billigst hos CoolShop.dk!

Opdatering: Vi har nu sammenlignet priserne i Danmark.

Se den billigste Nintendo 3DS-pris her »

Nintendo 3DS - Den nye Nintendo DS - Hvad ved vi?

Okotber 2010: Indtil videre står lanceringen til 26. februar 2011 i Japan og marts måned i EU. Spillene kommer ikke til at ligge meget højere rent prismæssigt, men selve konsollen kommer til at ligge på en pris, der er 50 % højere end den nuværende DS. Det har runget med utilfredshed over den høje pris i Nintendo-samfundet. Dog kan man endnu ikke sige noget med sikkerhed, da der stadig er lang tid til lancering.

Vi glæder os til at sammenligne priserne på spil såvel konsollen. Og i mellemtiden er du velkommen til at kommentere, hvis der er nyheder, som er gået forbi InfoBlogs næse.

PlayStation Move – Pris og billige tilbud fra forskellige forhandlere

Prissammenligning af butikker, der sælger PlayStation Move Starter Pack. Hvor er det billigst, og hvad ligger priserne på?

Se mere hos CoolShop.dk, som har masser af tilbud på Move og spil hertil samt meget mere! Deres priser på konsolspil og spillekonsoller er fænomenale og kan varmt anbefales! :)

PlayStation Move er det seneste nye påfund fra SONY. Med denne nye controller får du en helt anderledes spiloplevelse, end du hidtil har prøvet. Men hvad koster det? Hvilken pris ligger PlayStation Move på? Hvor er de billigste priser? Kig med her. Læs resten