Skagen-ure - Priser og tilbud på billige Skagen-ure

Jagten er sat ind efter billige priser på Skagen-ure, og jeg har fundet nogle relativt gode tilbud frem, som jeg lige nu sidder og overvejer. Skal, skal ikke. Min ven Gorm har et Skagen-ur, og det var dét, der fik mig til at overveje netop dette ur. Designet på deres ure er super-fede - meget minimalistisk og samtidig stilet. Det er i hvert fald det, der trækker, for jeg er ikke så meget til store guldure og flashy ting.

jeg har - som du måske er bekendt med, hvis du har læst med på bloggen - kigget efter en del forskellige tilbud på herreure. Sidt så jeg på det tyske mærke Junghans samt Casio, som jeg har haft gode erfaringer med, dengang jeg faktisk samlede på ure.

Hvor finder man gode priser på Skagen-ure?

Skagen leverer jo både dameure og herreure, men det er ikke kæresten, der skal have noget denne gang. Jeg har taget et kig på den nyere side med de spøjse tv-reklamer, Wupti.com, og synes faktisk, at deres udvalg og priser på Skage-ure ikke er helt ringe. Det havde jeg egentlig ikke lige regnet med fra Wupti.com. Du kan se deres priser på ure her.

Jeg har kigget lidt på model 233LTMB, som er et sort herreur til 699. Meget stilrent og pænt, uden noget som helst lir. Det er sådan, jeg kan lide det.

Jeg ved fra min ven Gorm, at kvaliteten på urene er virkelig god. Han har haft sit ur i mange, mange år, og det fungerer top-notch den dag i dag.

Har du andre forslag til forhandlere, vil jeg blive meget glad for at få en kommentar fra dig :)

En tanke om "Skagen-ure - Priser og tilbud på billige Skagen-ure"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.