Skuldertasker til mænd og kvinder - Find billig skuldertaske til begge køn her

Skuldertasker er meget in for tiden. Der finde rigtig mange flotte skuldertasker til mænd og lige så mange skuldertasker til kvinder. Men hvor er de billigst, og hvor finder man det største udvalg online med priser helt i bund?

Til kvinder vil jeg anbefale Smartgirl.dk

Til mænd kan jeg lide Smartguy.dk

Jeg har selv en rigtig fed Lacoste-skuldertaske. Det er et af mine yndlingsmærker. Det er et ældre mærke, og jeg kan da huske for over 20 år siden, hvor selv min bror gik i tøj fra Lacoste. Jeg ved så ikke, om de lavede skuldertasker dengang, men det er heller ikke så vigtigt.

Jeg er nogenlunde glad for den, jeg har, men nogle gange har jeg lidt svært ved at få den til at sidde ordentligt. Jeg ved ikke, om det kun er mig, der døjer med det problem? Det er værst, hvis skuldertasken bliver proppet med bøger og papirer; så bliver det tungt for skuldrene, og den kommer til at hænge for tungt (hvis det giver mening?)

Billige skuldertaske til kvinder og mænd, hvor?

Som jeg har nævnt i mit indlæg om skoletasker til unge, har e-tasker.dk et fint udvalg. Her er alt, hvad både mænd og kvinder har behov for, hvis du altså spørger mig.

Et råd fra mig

Skal skuldertasken indeholde mange ting - tunge ting - så er det værd at afprøve den først inde i en butik. Tag nogle ting med, som du kan putte i tasken, og forsøg så at gå rundt med den. Vurdér, om det er behageligt for skuldre og ryg. Er det ikke det, så skal du måske se dig om efter noget andet.

Anbefal gerne en god side med tilbud eller udsalg på skuldertasker. Du kan blot skrive en kommentar nederst på siden. Har du fundet en taske til en god pris, så lad mig høre fra dig.

Læs også: Mulberry-tasker

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.