Solcreme uden parabener er vigtigt

Solcreme uden parabener er i år blevet en eftertragtet vare. Solen er kommet frem i lille Danmark, og så skal man jo creme sig ind, hvis man vil undgå, at det går galt. Desværre har der ikke fandtes meget solcreme uden parabener tidligere, men markedet ændrer sig heldigvis, for markedet ved også, hvad folk eftersøger.

Du har sikkert prøvet at blive skoldet, eller også kender du uden tvivl nogen, der er blevet det. Man har siddet ude i solen for længe, og så er skaden sket. Det siger sig selv, at det er af yderst stor vigtighed at have en god solcreme på, men lige så vigtigt kan det være at den er parabene-fri.

Hvis du vil undgå alt muligt “underligt” i din solcreme, så køb en solcreme uden parabener, uden “kemi” og andet snask, der ikke er godt for dit helbred.

I denne sammenhæng vil jeg anbefale dig at tage et kig forbi webshoppen faktorfobi.dk, hvor du stensikkert finder de bedste produkter, når det handler om soltøj, solcreme uden parabaner og beskyttelse mod solen.

Har du andre anbefalinger, gode råd eller andet input, må du meget gerne lægge en kommentar, hvis du har 10 sekunder til overs :)

Jeg er selv ret lys i huden, og jeg har godt nok prøvet at blive “brændt af”. Men det var dengang, jeg var lille. Sidenhen har jeg været ret smart, synes jeg selv, og jeg har brugt den solbeskyttelse, der skulle til for, at jeg ikke kommer til at ligne en rød reje.

Det svi’r at blive forbrændt, og hvis du skal beskyttes ordentlig, så skal det være med den bedste solcreme uden kemi og andet knas, som bare ikke er godt for nogen. Din hud er vigtig, og vil du ikke have, det går galt, så beskyt dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.