Kategoriarkiv: Sport

Alt om sport - at dyrke sport, sportsudstyr og sportsgrene.

Løbesko med tæer - Køb billige sko med tæer på tilbud og udsalg online her - Fivefingers

Løbesko med tæer er det sidste nye inden for løbeverdenen. Disse sko med tæer, som officielt hedder Fivefíngers, giver dig en naturlig følelse af løb og gang tilbage, som om du gik rundt med bare tæer. Skal du ud og løbe en “naturlig løbetur”, så er det løbesko med tæer a.k.a. Fivefinger-sko, du skal have fat i. Og de bruges altså ikke kun til løb, men også bare til at gå rundt med, hvis det er det, du vil.

Jeg har ikke selv testet sådan nogle Fivefingers, men jeg er helt vild efter at prøve dem. Det kan dog være lidt svært at vurdere den rette størrelse og pasform, da jeg ved, at fivefingers er lidt specielle på netop dette område. Derfor vil jeg anbefale dig at gå ind i en løbeshop, hvor de har fivefingers-sko til salg, så du først kan prøve dem.

Og så er der jo intet i vejen for, at du derefter kan løbe hjem igen og købe dem online, hvor du som regel kan få dem lidt billigere på nettet. Ja-ja, et lille ninjatrick, men det er der mange, der gør brug af.

Hvor køber man løbesko med tæer og Fivefingers-sko?

Der findes en god del butikker online derude, men jeg vil anbefale dig at tage et kig ind hos Alun.dk. Da jeg selv har kigget rigtig meget på disse løbesko med tæer, ved jeg, at Alun ofte har super gode tilbud. Nogle gange kan du være heldig at få dem til en meget nedsat pris, og er du også heldig at finde sådan et sæt fodtøj på tilbud i netop din størrelse, kan du spare rigtig mange penge.

Fivefingers på tilbud eller udsalg, hvor ellers?

Kender du til gode butikker derude - gerne en online shop - er du mere end velkommen til at lægge en kommentar med din henvisning herom.

Jeg er som nævnt selv utroligt interesseret i at finde mig et par af disse sko, der ligner, at du har bare fødder og tæer, og lige nu er jeg meget åben for andres forslag.

Så kom glad med en kommentar herom :)

Pandebånd til mange formål og til det rette look

Pandebånd kan bruges til mange forskellige formål. Når jeg ser et pandebånd, tænker jeg straks Bjørn Borg eller bare tennis - de gode, gamle dage, hvor bjørnen med det lange hår slog løs med ketcheren. Men pandebåndet har naturligvis andre formål - det kan bruges til sport, men sagtens også som en normal beklædningsgenstand; det er modetøj - tøj for blandt andet de rå popdrenge, der gerne vil se cool ud og skille sig ud fra mængden.

Nå ja - det er selvfølgelig bare min mening - men jeg ser da, at der er mange drenge, som bærer sådan et bånd til hovedet.

Måske det kunne være en passende gave til en du kender? I så fald skal du vide, hvor det er billigst.

Hvor køber man billige pandebånd?

Skal du bruge dem til løb, kan du tage et kig på loberen.dk, hvor du kan købe en masse forskellige. Der er mildest talt et gigantisk udvalg fra Adidas, Buff, Fusion, selvfølgelig også fra Nike og Salamon (jeg troede de kun lavede tasker), GripGrab, Gore Running Wear samt det billige mærke Newline. Der burde helt sikker være noget for dig.

Priserne ligger på omkring en hund pr. stk. Det er vel ikke helt så galt, når man tænker på, hvad andet tøj koster - men spørger du mig, vil jeg ikke bruge så mange penge på netop den slags tøj. Det er ikke lige mig.

Kender du andre gode hjemmesider, siger du bare frem. Du kan hurtigt og nemt kommentere herunder :) Og kan du anbefale nogle gode mærker - selvom jeg ikke kan forestille mig, at der er så stor en forskel på pandebånd-mærker - må du meget gerne smide en kommentarer.

Vuvuzela-horn - Fodboldhorn

Vuvuzela-horn - et fodboldhorn, som giver en masse lyd. Køb såden et horn (det er billigt nok), og irritér en masse folk i forbindelse med fodbold.

Seneste nyt fra VM 2010 melder, at Vuvuzella-hornet er på vej til at blive bandlyst. Og med rette. Du har sikkert selv hørt lyden, hvis du følger med i fodbold. Horn med stort h, er ikke for meget sagt.

VM-kampene bliver fuldstændigt ødelagt af denne ørepirrende lyd, som bare bliver ved og ved. Ikke nok med, at publikum og tv-kiggere klare over disse horn - fodboldspillerne beklager sig også over spoleret nattesøvn, fordi hornene brager derud af.

Forfærdeligt er det i hvert fald. Lad os håbe, at de bliver ulovlige - i hvert fald her mens verdensmesterskabet i fodbold er i gang.