Kategoriarkiv: Sprog

Sprog, oversættelse, relevante hjemmesider og værktøjer til oversættelse og andet, der relaterer til sproget.

Oversættelse fra engelsk til dansk - Få oversat dine tekster her

Der er flere muligheder for at få oversættelse fra engelsk til dansk. I denne artikel tager vi fat i nogle af mulighederne for dig, der gerne vil have oversat engelsk tekst til dansk.

Professionel oversættelse

Skal du have din engelske tekst oversat af en professionel oversætter, så er LanguageWire.dk et god bud på en professionel virksomhed. De lister ikke deres priser på oversættelse fra engelsk til dansk eller anden oversættelse, men du kan udfylde deres formular inde på deres hjemmeside og få et gratis prisoverslag inden for blot 1 time. Det kalder jeg god service! Er det svært for dig at formulere den konkrete oversættelsesopgave på tekst, kan du selvfølgelig også ringe til dem og høre mere.

Gratis oversættelse

Et alternativ til en professionel service er Google Translate - men Google Translate bør du kun benytte dig af som et supplement og specielt, hvis dine engelsk-evner ikke rækker særligt langt. Du kan på ingen tid få oversat din tekst, men du skal forvente, at det bestemt ikke er alle ord og sætninger, der vil blive oversat korrekt. Det grammatiske kan du slet ikke regne med er korrekt - men sådan er det og sådan vil det formentlig altid være med gratis services som denne.

Andre gratis tjenester eller gode firmaer

Kan du anbefale et godt sted til oversættelse fra engelsk til dansk, eller kender du til en anden, “alternativ” online translator, der måske endda er bedre end Googles (selvom jeg stærkt tvivler på, at der findes noget, som er bedre), må du meget gerne give dit besyv med herunder i kommentarfeltet. Jeg hører gerne fra dig, hvis du har gode erfaringer med enten en professionel virksomhed eller en gratis tjeneste på nettet. Der findes et hav af dem på nettet, men jeg har endnu ikke selv erfaret noget, der skulle være bedre end Google Translate.

Skriv endelig, hvis du ved mere :)